Tagok >> Krisz56 >> 156 SW 1.9 JTD Distinctive

156 SW 1.9 JTD Distinctive - főkép

Blog

2017-10-04
Az autó vásárlása

Ahol minden elkezdődött. A Ford Focusom eladása már egy hónapja megtörtént. Személyesen túl sok 156-ost nem néztem meg. Ő volt konkrétan a második. Szerencsére Alfás ismerősöktől sok segítséget kaptam. Az autót az egyik Alfás csoportban hirdette a gazdája, mert akárkinek nem is akarta eladni. Előszö Tovább »

2017-07-06
Készülődés az első AlfaCityre

Már csak néhány nap volt hátra az AlfaCity-ig. Nagyon izgatottam vártuk a párommal, hiszen még nem jártunk a rendezvényre. Több apróságot is meg kellett még az autón csinálni, hogy nézzen ki valahogy. A korábbi tulajnál teljesen le volt karbonfóliázva az autó, emiatt nem igazán akarta megvenni senki Tovább »

2017-07-06
Lökhárító csere

Sajnos az autót a vásárlás előtt néhány nappal megnyomta egy kevésbé ügyesen tolató Golfos, így a bal hátsó sarkán a lemez behorpadt, a lökhárító pedig elrepedt, eltört. Az előző gazditól kaptam hozzá egy szürke lököst, de nem akartam vesződni a fényezéssel. Szerencsére megkaptam annak a cartársnak Tovább »

2017-06-29
Felni és gumi

Az autót eredetileg 15"-os gyári alufelnivel és Sebring téli gumikkal vettem, amik egy fél szezont futottak az előző tulajnál, így égetően szükséges volt egy másik szett nyárra, ha nem akarom elkoptatni a télit feleslegesen. Mivel Eger és környéke nem a kiváló útminőségről híres, így 16"-nál nem mer Tovább »

2017-06-15
Műszerfal ledezésének befejezése

Az előző tulaj már elkezdte a gyári zöld műszerfal-világítást kékre cserélni ledek segítségével. Nekem már csak a km-óra maradt, így vettem bele 3 db kék T5-öst és el is készült a "nagy mű." Zöldfülűségem következtében még az összeszerelés előtt lepróbáltam, így égve is maradt a légszák-ikon a műsze Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum