Tagok >> Machiavelli >> 156 SW 2.4 JTD Mjet 20V

156 SW 2.4 JTD Mjet 20V - főkép

Blog

2018-02-17
tükröm-tükröm II.

Már február van és én még mindig nem tudtam elmenni a két szép új színre fújt tükrömért. Sok a munka. Viszont, a műszaki ismét esedékes lett, így az Alfa Pécs csapatához bejelentettem egy műszakira és tükörszerelésre együttesen. Egy nappal később mentem is érte. Az eredmény gyönyörű, csak még nem tu Tovább »

2018-01-26
Új év, új utak

Fél évvel a jobb oldali cseréje után sikerült leamortizálnom a baloldali féltengelyt. Annyira, hogy ebből tréler lett.. :( Szerencsére közel volt a segítség,az Alfa Szamosi csapata fogadta és rövid határidővel cserélte a féltengelyt és az ABS jeladót is. Minden szuper ismét. km 248754 Tovább »

2017-12-10
Tükröm-tükröm I.

Még a múltkori látogatásomkor a pécsi Alfa márkaszervízben megbeszéltük az ottani szakemberekkel, hogy lassan cseréljünk külső tükröket, mert a háromszögről gyakorlatilag teljesen lemállott a borítás és ez nem kellemes látvány, ráadásul a baloldali háza egy kicsit meg volt roppanva (most is megvan) Tovább »

2017-07-15
Féltengely és a többiek..

Bár Szamosiéknál, nem lehetett panasz a féltengelycsillag minőségére, azért nem lett örökéletű a megoldás.. nagyjából 10ezer kmrrel később megadta magát így az NS Autóház (AlfaRomeo Hivatalos márkaszervíz Pécs) szakembereinek a jóvoltából komplett jobb féltengely csere lett az eredmény. Jó fejek vol Tovább »

2016-11-20
Rollin'

Mivel elérkezett a hideg és idén télen is szükség lesz a kocsira ezért a még nyáron vásárolt felniket felújíttattam, szép ezüst szinterezést kapott és 4 vadonatúj Continental téligumit valamint egy szett Bosch Ablaktörlőt: ez utóbbi máris jól teljesít: szuper, végre tényleg kilátok! :) 237500km Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 SW 2.4 JTD Mjet 20V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Blu Vela
  • Jellemzők:
    Kombinak álcázott V2-es. Megfelelő tolóerővel, amivel eljutunk a holdra is. 2.4-es, 5 hengeres, 20 szelepes erőmű. Havassynál a fékpadon 400Nm-t teljesített bármiféle tuning nélkül. No comment.
  • Extrák:
    Valószínűleg Distinctive felszereltség.
    CD, tempomat, ködfényszórók és persze a gyönyörű MOMO tanned leather bőrbelső.
  • Egyéb:
    Imádom.

Fotóalbum