145 1.6 Boxer - főkép

Blog

2014-06-14
Leömlő tömítés csere

Kezdett zavarni, hogy az egyik hengernél kifúj a kipufogó, mert már elég hangos volt. Szerencsére elég könnyen ki lehetett hajtani a tőcsavarokat, ezért nem volt semmi probléma. A régi tömítés egyik fele teljesen szétégett, csak ezt kellett cserélni. Az aknából lehetett látni, hogy a blokk hátulján Tovább »

2014-03-23
Olajcsere

Friss olajat kapott a motor, 10W40-es Seléniát. Az óraállás: 226.393 Tovább »

2014-02-02
Bal fényszóró felújítás

Mivel bal oldalra nem sikerült gyári fényszórót találnom, ezért elhatároztam, hogy rendbeteszem a bent lévőt. De eléggé porladt már az üvege és az állítócsavar végén lévő műanyag kúpkerék is elforgott, ezért vettem egy ugyanolyan lötyögő foncsorú, viszont szebb búrájú Hellát a tatai bontóban. Pár p Tovább »

2013-12-28
Jobb fényszóró csere

Mindkét fényszóróban el voltak törve a műanyag távtartók, ezért másikat kellett vennem. Bontóban sem volt jó állapotú, ezért ebay-en kezdtem el keresgélni. 60 euró volt postával együtt a gyári új Hella jobb oldali fényszóró, ami tökéletesnek bizonyult. Bal oldalit is rendeltem, csak az már sajnos ne Tovább »

2013-10-19
Chip és lambda szonda csere

A kocsi megvétele előtti átnézés során felfigyeltem rá, hogy eléggé kormol már alapjáraton is. Mivel nem a gyári chip volt benne és nem kék volt a füst, hanem fekete, én arra gyanakodtam, hogy túl sok benzint kap a chip miatt és azért kormol. Aztán a vásárlás utáni hazaúton felvillant a check engine Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.6 Boxer
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:Bézs
  • Jellemzők:
    - Megkímélt állapot, kisebb karcokkal és horpadásokkal tarkítva, de legalább rozsdamentes
    - Szép hang, a gyári kipufogó ellenére
  • Extrák:
    - ABS
    - 2 légzsák
    - Klíma
    - 4 tárcsafék

Fotóalbum