Blog >> kocc

>> EseményKazes☻ // Alfa 146 1.9 td, Bözsi // 2020-09-17

Ma du. kettő óra körül hajtottam át a budai oldalról az M0-ás hídon, amikor a lehajtható előtt nem sokkal a bal hátsó sarkon megütötte Bözsimet az éppen leelőzött kamion. Én a külső sávban haladtam, ami egyben a lehajtható is lesz, a monstrum meg egyel beljebb. Nem is értem hogyan jött nekünk... mert én le is hajtottam, egyrészt mert arra volt utam, másrészt gondolván, hogy majd le jön ő is... de visszaváltott az egyenesbe és tovább ment. Később mire visszaértem már hiába kerestem. Elmentem az OMV kútig, hátha kiállt, de nem. Ennyi.
Azért eléggé megkoccolta, szitált alattunk az autó olyan 80-90-nél. Asszonykámmal voltam, eléggé megijedt.

 
>> SzervizRicoe156 // Alfa 146 1.6 TS 16V // 2010-07-08

Tegnap elvitte a szerelőm az egyik haverjának, hogy kalapálja ki a hátsó sárvédőt és a lökhárítót...
Kíváncsi leszek..

Update: 1 ezressel lett drágább...

>> SzervizEdyboy // Alfa 155 2.0 16V // 2007-11-26

Öcsém volt ma az autóval Esztergomból kijővén szürkületkor 100 fölötti tempóban eléugrott egy őz.
Csúnya rombolást végzett a vad.Leamortizálta a kocsi elejét.Néhány napja volt fenn a spoiler.Na az most ripityára tört.Illetve az egyik fele.Szerencsére a másik feléről lehetett mimtát venni.Krisz és Tiby cartárs rekonstruálta a spoilert.

 
>> SzervizEdyboy // Alfa 155 2.0 16V // 2007-11-26

Na,ma balfaszoskodtam egyet a budaörsi ósan parkolóban.Indultunk haza és van egy kurfli ott ahol az autópályáról le lehet hajtani.Én meg betoltam az orrom a lejövő kocsik elé.Gyorsan rükibe raktam és már tolattam is.Elmulasztotam a tükörbe nézni.Hiba volt,mert ott volt egy ford fiesta.
Csak néhány métert tolattam de az elég volt ahhoz,hogy szíjjel törjön a lökhárító.Beálltam a parkolóba,hogy megbeszéljem a másikkal de az lelépett.Nő volt.Biztos pánikba esett és talán hibásnak érezte magát.Az biztos,hogy nagyon rajtam volt,talán még gurult is mikor tolatni kezdtem.
Nem bántam,elég volt nekem a magam kára is.