Blog >> fogyasztás >> gt

>> Eseményvasony // Alfa GT 1,9 mJTD // 2010-11-01

Idén is Stubaier Gletscheren kezdtük a szezont, a szokásoshoz képest 1 héttel később. Sajnos más is kinézte magának ezt a hétvégét, mert rengetegen voltak. Vasárnap az erős szél miatt a terep zárva volt, így a környéket kirándultunk. Hétfőn sem tudtunk sokat síelni a rossz idő és a sok várakozás miatt.
Most csak ketten mentünk az autóval, így simán befértünk, budapesti tankolással még negyed fölött volt a mutató, végül 6,4-re jött ki a fogyasztás a 740 km-es úton, kényelmes 140-es tempóval.

>> Eseményvasony // Alfa GT 1,9 mJTD // 2009-10-26

Sikerült kicsit autópályán autózni, 3 ember, autó fullra megpakolva.
Fogyasztásmérő szerint 5.9 fogyasztással, ami valójában azért 6.4-re jött ki, de így is elégedett vagyok.
Vajon miért csal?

>> EseményHalesz // Alfa GT Q2 170 Le // 2009-08-10

Jól vizsgázott az autóm a bejáratás utáni első nagyobb útján, amely a zágrábi U2 koncertre vezetett.

Budapest-Zágráb-Budapest, 730 km. Végig autópálya, 130-150-170-es tempóval, az átlagfogyasztás a fedélzeti komputer szerint 7,3 liter volt :)

Amúgy Letenyénél egy alfás határőr fogadtott minket nagy örömmel :) Először nem értettem, hogy miért bámulja annyira a kocsit már messziről, kezdtem attól tartani, hogy kiszednek minket a sorból :) Aztán jött a "jónapot kívánok", majd egy hangsúlyosabb "jónapot kívánok" és akkor leesett, hogy én ezt a srácot láttam már valahol, csak még sosem volt alfás találkozón határőr egyenruhában, így nehezebb felismerni :) Nono volt az, kérte, hogy vigyük el a koncertre, de nem hagyhatta ott a szolgálatot :)

>> EgyébHalesz // Alfa GT 1,9 mJTD // 2008-08-01

Ismét jól vizsgázott az autóm: több mint kétezer kilométert tettünk meg egy dalmáciai nyaralás során. Autópálya, változatos szerpentinek, Budapest-Makarska oda-vissza, kirándulás Hvaron és Trogirban. Összesen 2.053 km, 6,6 literes átlagfogyasztás. Meg voltam elégedve :)