Blog >> gt

>> Tuning és extraGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2019-01-19

Kicseréltük mert 2 menet elszállt, SKF csapágy beműtve, gyertyák és trafók ellenőrizve, teljes diag. kiolvasással. Hibamentes.
Köszi sprint83:-)

 
>> Tuning és extraGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-12-09

Megérkezett a Future Tuning-tól / San Severo, Italy / rendelt full led hátsó lámpapár, beszerkesztettem ma a helyére az ország első teljes led / GT / hátsó lámpáit, pazar ahogy dolgozik.
Grazie mille Rocco!
video

 
>> SzervizGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-11-12

Ma megejtve, tuti precíz feszes lett semmi remegés egyebek.
Diósjenő, Horváth Attila Futóműszervíz.

 
>> Tuning és extraGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-11-06

A 11 hónapig vadászott vad elejtve végre:-)
Felkerültek a helyükre örömésbódottá.

 
>> SzervizGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-11-02

DZ-hez mára volt időpont, időben ott voltam, teljes első futóműcsere pipa.TRW gátlók és kormányösszekötők, gömbfejek, Fortuna Line első felső és alsó lengőkarok kutyacsont stb. ég és föld a különbség:-)
Szerencsére tavaszi idő, szakszerű munkavégzés, kitűnő vendéglátás, finom ebéd, sütemény és sok kávé is volt egész nap:-)
Köszi Zoli, így kell ezt csinálni.

 
>> Tuning és extraSanyiJTD // Alfa GT 1.9 JTDm 16V // 2018-10-09

Felkerült egy 147 Q2 szett, amire gyorsan le is csaptam. Az 17" , nem 18" ,mint a GT Q2, így éppen optimális lett télre.

Bár volt téli szettem, de ez úgy gondoltam jobban fog tetszeni.

Persze a küllői meg voltak gyalulva, tehát fényezhettem újra, meg a gumikat is eldobtam amik rajta voltak.

Megszáradt, ma átgumiztattam, és fel is tettem az autóra. Keveset használom ,így kb. tökmindegy,hogy most ,vagy 2 héttel később.

Kapott nyomtáv szélesítőket a nagy fék miatt, viszont ami meglepetés,hogy ez a felni elfér nyomtáv nélkül is (!!) Úgy viszont senkinek sem ajánlom, nagyon beesik alá, még így sem az igazi, főleg a blackline után, de barátkozom vele :)

Az utolsó képen szereplő 17-es felnim eladó. Ez volt az előző téli alig futott, a fényezése is hibátlan! 70ezer a szett.
ELKELT.

>> SzervizGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-09-30

Kicserélni 10 mp de mire idáig eljut az ember és végez abban a tipikus űbergalaxikálismegagigahiperszivatós kitekert pózban az oktatandó lenne az akrobataképzőben......na mindegy csere pipa.

 
>> EseményKócosw // Alfa GT 3.2 V6 24V Distinctive // 2018-08-23

Hát ez a nap is eljött. A nagy vágyálom valósággá vált. Lett egy Busso V6 om,és hamár lúd legyen kövér, így a 3.2. Hosszas agyalás után hogy kell e ez nekem belevágtam. Egynyolc civicnek indult ez lett belőle. :) Úgy döntöttem felreteszek minden racionalitást ami jellemző rám és valami nagyon irracionalisat teszek. Kell egy kocsi ami csak az autózásrol szol. Hát tessék itt van. Egy 3 ajtós gyönyörű kék színben pompázó aszfaltra hasaló hubogó valami. Beülsz, vezeted, mormog élvezed, vidaman szippantja be a majd horpado tankbol a benzint ha a jobbos pedalt megsimogatod, semmi értelme és mégis van, mert ad valamit a benzingőzös fejednek és ennyi elég. 10 év dízel pusztitás után először emeltem le a benzines pisztolyt a kútfejről ami epp egy Agip kút volt es Ciao felirat koszontott a bejaratnal hogy rendezzem a számlát.talalkozni fogunk meg parszor gondoltam...
Remelem sokszor es gond nélküli utak közben, végén...
Hát hajrá 3.2 V6

 
>> Tuning és extraGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-08-14

Június végén küldtem el a Cromkontakt Kft.-nek egy szett kerékcsavart meg egy ráadást, ma jött vissza, szép munkát végeztek.
/ Természetesen a csavarokat lecsiszolva zsírtalanítva meneteket lemaszkolva küldtem. /

 
>> SzervizGT Ɨ|ѯ // Alfa GT 3.2 V6 Distinctive FL // 2018-08-12

Gyertyák kicserélve köszi G-burt:-)
Ha már motortér akkor kicsit rendbe kaptam.