Blog >> akkucsere

>> SzervizWolf // Alfa 147 1.9 jtd 16v // 2016-12-26

Na, nem csak a zár volt...egy hét garázsban kempingezés után méla hörgéssel megadta magát az akksi, csere. Gyorsan kellett, kicsit vettem, fogalmam sincs beférne e a nagyobb, legközelebb megmérem, úgy tünt fél centivel kisebb ahely, mint kellene.

>> EgyébDévid // Alfa 156 2.0 TS // 2010-07-28

Tegnap elkezdett gyengélkedni az akkumulátorom, még az a szerencse, hogy havertól tudtam szerezni jó áron alig használt akksit. Neki egy IFA-ban volt, de szerintem jó lesz az én kocsimba is. Picit mondjuk nagyobb, mint a régi, de valahogy talán belefér. Többen mondták, hogy nyugodtan vegyek kicsit nagyobbat, mint ami volt benne. Ez most 12V/170 Ah-s 1100A indítóárammal. Ma délután szerintem be is kerül a vasba.

>> SzervizKispogga // Alfa 156 Sportwagon // 2009-11-06

Már több hete mióta itthon vagyok és ahogyan hidegebb lett az idő főleg reggel hidegben csak nagyon nehezen akart beindulni szegény kis kocsikám. Múlt Szerdán viszont már semmi életjelet nem mutatott, ezért még este átmentem nagyapámhoz töltőért és kiszereltem a kocsiból és rátettem az akksit. Megfelelő időtartamú töltés után Pénteken visszaszereltem, de ugyanúgy nem volt semmi életjel, ezért apámmal egyeztettve Szombat délután elmentünk 1 közeli faluban lévő kereskedésbe ahova a régit is vittük magunkal és kis tanakodás után vettünk 1 Varta 12V70AH-t. Hazaérve egyszerre beszerletem és nagy megnyugvásomra elsőre beindult aranyon.