Blog >> 33

Akkusaruk fel, kulcs elfordít és boxerketyegés 15 perc, zene a füleknek:-)
Majd vissza a takarók alá, idei utolsó átmozgatás pipa.

 

Kicsomagolás-pöcc-röff-melegítés-kis mozgás-visszacsomagolás pihi.

 

Friss műszaki vizsga csont nélkül, elővettem félév után pöccre dörmögött, nagy élmény:-)
Visszagurultunk a jó kis garázsba, hibernálás folytatva.

 

Beröffentettem kicsit az öreg csajt, első pöccre ment neki 3 hónap alvás után, átmelegedett és gyönyörűen ketyegett majd folytatta a pihenést a pamut takarók alatt.

 
>> AutóápolásGT Ɨ|ѯ // Alfa 33 S 16V QV Permanent 4 Zender edt. // 2016-07-04

Alakulgat, 2 nap alatti haladás..:-)
95%-kb

 
>> AutóápolásGT Ɨ|ѯ // Alfa 33 S 16V QV Permanent 4 Zender edt. // 2016-07-03

Negyed évszázad után aktuális volt, igaz csak felületi karcok meg 1 kis ez meg az de így most a végére értem lassan a teljes rendbetételnek, kezdem összerakni a hétvége programja adott.

 

Apró pici volt és lyuk....naponta produkálta, leszedtem a szívópókot és a fagydugóra gyanakodtam, de nem, a víz hajszálvékony útját követve meglett a bűnös agenerátor alatt....-mentségére szolgáljon 25 évet kibírt:-)-...egy 15cm-es vízcső a bilincs mellet tűhegynyi lyukkal.
Torjay Lacinak óriási köszi a gyári csődarabért még volt neki 1 db és űrpostával elküldte, ma este sikerült a csere is.Víz leszűr és minden vissza majd pöcc, ennyi.
( Kényelmesen, pontosan és óvatosan 2 óra alatt....)

 
>> Tuning és extraGT Ɨ|ѯ // Alfa 33 S 16V QV Permanent 4 Zender edt. // 2016-05-08

Mivel a tetőkárpit kint figyel ezért az antenna hátra költöztetését ma megcsináltam, szebb szerintem és sokkal erősebb a vétel a betoldott 3 méteres hosszabbító miatt.

 
>> AutóápolásGT Ɨ|ѯ // Alfa 33 S 16V QV Permanent 4 Zender edt. // 2016-05-05

Kapott ma 1 új, fekete kárpitanyagot a tetőkárpit.( a 25 éves kicsit kopott gyári.)
SK megoldottam 1 kg spéci ragasztó ráfújva 3 rétegben mindkét elemre majd rásimítottam és hengereztem, közben 1 kis hőlégfúvás és tökéletesen ráragadt.Ég és föld a különbség...:-)

 

Német Misinél aláírtam a jelenlétit ma reggel.( Előzménye: Schulek - nagyon korrekt és elfoglalt szerelő - mesterrel tavaly aug.-ban lebeszéltem, hogy a télen ezeket csinálja meg.Decemberre mondta vihetem, aztán januárra, aztán februárra....aztán köv.vasárnap hívjam aztán ismét, aztán február közepe lett és azóta naponta 6-7 x hívtam minden nap!!!! - még ma is de nem veszi fel a telefont!!!a 3-ból egyiket sem.....ez még ok, de: vissza sem hív!!!!!upsz na itt befejeztem a kontaktot vele, ez emberileg elfogadhatatlan számomra. )
Nos, Misit hívtam 05-én akkor 26-án reggel 8-ra adott időpontot és ennyi.
Alsó és felső munkahengerek csere, motorolaj ( Agip I-Sint 10-40 )és szűrő ( UFI ) csere, fékfolyadék ( Textar ) csere, munkahengernél 1 db cső csere ( legyártották D.keszin ) 4-es hengernél fagydugó tömítve, csere később ha lesz.
Patika lett minden, és 4 nero AR volt ott ma....:-)