Blog >> találkozó >> kaposújlak

>> EseményHaddel // Alfa 159 sw // 2014-10-04

Keddi napon kitaláltam,hogy én el akarok jutni a KUL-ra. Szóltam a főnöknek,hogy hétvégén nem dolgozok. Péntek délben elindultam haza,7 órával, és kb 700 kilóméterrel később már Várpalotán voltam barátaimnál.Másnap együtt mentünk a találkozóra,3 felnőtt,3 gyerek.Mindenki jól érezte magát, a lányok nagyon örültek a repülőknek,a fiuk a szép kocsiknak.
Mentem egy pár futamot a kifutópályán.Teszteltem kicsit a verdát. Szerintem jól megy a teljesítmény optimalizással.Vittem a gyerekeket is gyorsulni,nagyon élvezték,el is neveztek hikomat csigának,mert azokon a futamokon általában kikaptam: )
Összességében tehát nagyon jó találkozó volt,tudtam pár ismerőssel is beszélgetni.Tuti,hogy jövőre is megyek!

>> Eseményvasony // Alfa GT 1,9 mJTD // 2009-10-10

Az első nagyobb Alfa találkozó ahol én is és a GT is ott van, eddig csak külön sikerült ezt megtenni. Mekkor mákunk volt az idővel! Napsütés, tökéletes gyorsulós idő, és még az autót se hiába mostattam le. Este meg már jött az eső, azt hiszem tökéletes volt az időzítés.

Azt hiszem a gyorsulási versenyről nem tudok mit mondani az a +20 LE az meglátszott, azt hiszem nem a rajton múlott, lemaradtunk mint állat :)

>> EseményHalesz // Alfa GT Q2 170 Le // 2009-10-10

Az első nagyobb találkozó a fehér GT-mmel :) Már túl volt a bejáratáson, így kicsit gyorsulgattam is vele. Igyekeztem úgy csinálni, hogy egyesben ne pörgessem szét a gumikat, ezért elég sok rajtot elhibáztam. Sajnos kevés a 170 lóerő ahhoz, hogy Bege széttuningolt (szavai szerint okosan optimalizált!) GT-jével tartsam az iramot, gyakorlatilag mindig elvert. Bettiék szintén 180 Le fölé húzott GT-jét is csak egyszer tudtam megfogni, egy tökéletes rajttal :)

Viszont versenyeztem a régi GT-mmel is, jól elvertem :D

Fotózni viszont alig maradt időm, csak az eredményhirdetés után... nagyon lefoglalt a zsűrizés a főzőversenyen :) Így végül csak a saját autómról készítettem képeket :D
Az első és a második képért köszönet Ruuknak és Györgyusznak!

>> EseményHalesz // Alfa GT 1,9 mJTD // 2008-10-15

Azóta sem hiszem el, mekkora mákunk volt az idővel! A reggeli köd kicsit ijesztő volt, és valahogy nem akart elmúlni, így egyre jobban izgultunk mi lesz, hogy lehet ködben gyorsulni... de aztán 11 után hirtelen eloszlott, és hatalmas napsütés kezdődött :)

Igazi piknik hangulat volt, jövőre mindenki hozzon plédet és finomságokkal teli kosarakat :) Ahogy láttam, annyira élvezte mindenki a jó időt, hogy 3 után már alig voltak gyorsulások, mindenki pihent, punnyadt a napon :) Azt hiszem jó az a recept, hogy ez a találkozó szinte teljesen kötetlen, mindenki azt csinál, amit akar :) Jövőre is így lesz! De azért remélem, hogy a főzőversenyen többen indultok majd!

>> EgyébWhiteskull // Alfa Giulietta Nuova 1600 // 2007-10-30

Kaposújlaki találkozó

Gulyásfőzés, gyorsulás, szlalom, és a kastélyban buli.