Blog >> találkozó >> törökbálint

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-06-19

Tavaly sajnos nem jutottunk el erre a találkozóra egyéb elfoglaltság miatt, de idén nem jött közbe semmi. Nagyon szeretem ezt az összejövetelt, mert egy nagyon családias, jó hangulatú esemény szokott lenni és ez most is így volt. Az időjárástól kicsit tartottunk, mert esőt jósoltak, de az szerencsére elmaradt, nem panszkodunk.
Sajnos a beharangozott hifi hangminőség verseny elmaradt, pedig szerettem volna indulni rajta. Viszont vezettem a 155 lovas Mi.To-t, igazán rugalmas autó. Teljesen meg vagyok elégedve vele, még ha amúgy nem is a legszebb Alfa Romeo számomra. :-)
A jégkrémek idén is finomak voltak, jó pár fajtát megkóstoltam. A tombolán pedig nyertem két darab Alfa emblémát. Összességében ismét nagyon jól sikerült találkozó volt. :-)

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-06-14

Jó hangulatú találkozó volt. Indultam a hangminőség versenyen, de sajnos nem jutottam be az első háromba. Ettől függetlenül jól éreztem magam, nagyon családias volt a légkör, jó találkozó volt. :-)

Hazafelé a Váci úton picit beparáztam, mert az elektromos rendszer elkezdett szórakozni. A rádió ki-bekapcsolt, a fordulatszámmérő össze-vissza ugrált, a légzsák és az ABS visszajelző villogott, nem tudtam mi történik. Muszáj volt felnyitnom a motorháztetőt, és kiderült, hogy az akkusaruból az egyik vezeték kicsúszott. Szerintem az akksira bénán raktam vissza a talin a takaródobozomat, és akkor mehetett szét, de csak majdnem itthon jött ki a hiba a kátyús utakon. Szerencsére baj nincs, vissza kell csak rakni a vezetéket, de megijedtem...

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2007-06-16

Hangulatos, családias rendezvény volt, jól éreztük magunkat. Ragyogó napsütés, szép autók, jó társaság... :-)
(És végre letesztelhettem új fotómasinám tudását is...)
:-D