Sziasztok!Megmaradt az155röl 4db lemezfelnim,van rajta tèligumi is
de szerintem az idö már eljárt felette.Ha valakit èrdekel irjon baráti áron odaadom!
Basszus még jó, hogy nem mostam tegnap autót, itt valami csöpög... Pedig nagyon akartam, csak elfelejtettem, este 11-kor meg már nem tesz olyat az emberfia.
hellok
tudna valaki segíteni abban, hogy volt egy sárgára fényezett 155 amin megcsinálták a sárvédő szélesítéseket. Volt egy link vagy valami ahol le volt vezetve a történet. Valakinek rémlik? El tudná nekem küldeni a linket.
Jajj mááá. Az a 195/50 occó, de alacsony vele a 155. Főleg egy V6... /55, vagy 205/50, A 205/55 is jó. Pacónak is ilyen van alatta. Amúgy meg a Borbet A felnim épp eladnám. (155 nem fog télen menni, ahogy "készül" pláne) 205/50 pirellikkel, + 205/55 Yokohamákkal. 70e ft. (5db középpel) +10e még 2db pirelli... Az az 80e Borbet A és 6db gumi.
lehet :D
Ugye a fehér felnim az 15collos volt 185/55 téligumival, de ugy gondolom nagyobb is aláférne ... Magasabb gumit nem akarnék!
Ezért gondolkodok vmi 16os felni-gumi párosításon. De a 205/55 lehet magas lenne valóban :D
195/50 lehet jobb lenne már akkor.
Na, megvolt a gyertyacsere. Össze vissza mindenféle volt a gépben, 3 pólusú, 2 pólusú, sima, és egy darab Denso iridium. Egy annyira rozsdás volt, hogy ha még fél évet várok beletörik. Ennyit a CarPárti-ról. Most is hirdetnek Alfát, nagyon át kell nézni vétel előtt. NGK iridium került bele. Az eddigi reggeli fuldoklás mérséklődött, már van rendes alapjárat, csak dadog kicsit.
Megvettem az új első fékcsöveket, vasárnap terveim szerint lecserélem. Bárdinál 1790Ft/db. Saját márka. Ahogy nézem, ezek a cégek kezdenek egyre több dolgot saját nevük alatt legyártatni. Főleg a régebbi kocsikhoz, amikhez egyre nehezebb a beszerzés.