Szvsz (és ez nem a reklám helye), ha veszel 4db "nevesebb" rugót, mondjuk Eibachot (talán GT-nek van eladó) már lejjebb is van az autó. 30mm-t a gátlók is bírnak. Ha pedig keményíteni akarsz, akkor "felújíttatod" a gátlóid 8-10e-ért garanciával egy normális helyen.
Ha low cost a cél, akkor én biztos így csinálnám.
én pont azért néztem a techniX-et ( marklar kösz :) ) mert akciós és ennyiért max 4 lengéscsillapítót kapnék. természetesen a TD-vel nem akarok sportolni csak gondoltam 70-80ért megéri egy szép ültetett futómű ha nem gagyi.
Ez már jó lehet, működhet.
Én még olyat vettem, hogy 1.7 TS-V6-ig 40/40mm-est. Más gyártótól, talán FK. Mondanom sem kell, hogy a V6 nehezebb, mint a 1.7 TS, ezért hátul ültetett, elöl emelt.
Jótanács:
Ha a dobozban nincs műbizonylat, akkor az RS el fog hajtani, hogy "majd a gyártónál lehet, hogy van". A gyártónek lehet írni nyugodtan.
Az AlfaAmore Fórum szabályzatából:
"Használd a magyar nyelv helyesírási szabályait!"
Mindenki úgy ír ahogy a képességei megengedik, csak az a baj, hogy az ilyen antimagyar kifejezésekkel a keresők sem boldogulnak. Kvázi a keresőt nem érdemes rendberakni, hiszen ilyen nyelvezettel semmit sem lehetne megtalálni vele. ;-)