Írtam már, hogy havernak olyan van a Dedrában. Azzal megy is, nem olyan béna a hangja, karakterisztikája. Ugyan olyan vagy még jobb fogyival. A 2,4 JTD lenne az igazi.
Az a kérdés, hogy mire szeretnéd használni, mert az 1.9TD-nek nincsenek papírjai. A 2,5TD szépen mutat a képen, csak VM dízel a kérdéses, ami a motortérben van. Atesz155-nek volt ilyen autója. Ő tud neked segíteni a motorral kapcsolatban. Vagy Marklar. A másik, hogy mennyire komoly a hirdetés, mert a 2.5TD van, ott akciós egy 155 1,8TS is.
Nem sok széles 2,5TD van. Az jobb ár/értéknek tűnik. Jobb állapotban látszik azon az 1 képen. "Biztos" 175e van benne. :D :D Viszont az 1,9 hez könnyebb szerezni és olcsóbb is az alkatrész. (motor, futómű, fék) Nálunk épp 4-5db ilyen motor is van. Nekem pl nincs is 2,5 TD specifikus cuccom. Nem is tervezek azért a 7-8db (?) itthoni ilyenért tartani hozzá. ;) Ha az 1,9 tulaja külföldön dolgozik, akkor "nem biztos", hogy kenyérre kellhet Neki a pénz. Egy "pofátlan" ajánlattal el kéne azt hozni. Kipofozni. S alkalomadtán egy 146os donorból JTD síteni. :) Nekem így sima TDként egyik sem kéne... De ezt már leírtam úgy is soxor :)
eladom neked :D 170é viheted :D csomó minden új, újszerű.. motor szar de az van 30é váltóval és jó is.. Rozsda az lófasz tudod te is aztán csá, úgyis annyira szereted.. :D haha