Azért az a DNM es rendszám nem semmi. Esélyes, hogy anno újkora óta itthon fut. ;)
Nyilvántartásom szerint a 4. legrégebbi rendszám.
1.
Ez szerintem kamu. Ugyanis 92 tavaszán cseréltem új rendszámra a Trabimon a régit. S akkor már a CNZ volt.
2.
A képen nem is látszik, de DDT-757 volt. (s még Q4 is)
3.
Azon gondolkozom, hogy ha a motorból 500km alatt elfogy 1L olaj, de a kipufogón át semmi kékes füstöt nem látok távozni és a víz is jónak tűnik, akkor hová az anyjába megy??? Ja igen, tócsa sincs alatta...
Azért basszus. Azt a 16v t így utólag nagyon sajnalom. Jól ment, jól fogyasztott. Nem zörgött. Jó zene volt benne. Csak a qrwa 16v végzet... Mai fejjel inkább megkellett volna csinálni. :(((
Jani vissza vette volna azt a motort. Nem tudom mennyiért, mert csak össze hoztalak Titeket. De 40, 50, 60e ft biztos több, mint egy tálca sör. Persze lehet jótékonykodni. Én is szoktam, ha haverok is vagyunk már... De senki nem az ellensége a pénztárcájának. Pl most kezdem bánni, hogy annó helyhiány miatt mennyi mindent kidobáltam...
Pff krizsot megkérdezheted a Kerepesi Jani által felújitott motort ma vitték el egy tálca Arany fácánért komplett 1.8 8V mocit full felújitva krizso kollegája vitte el,anno már vitt el motort tölem ugy mond árában fölösleg volt ez a motor hagyott is már nálam zsét van is 8V moci nálam most 5 db jó meg kértem tőle az árát egy tálca sörért nem?