tipoatti2009-10-09 08:51:17 // 46729
Nem hinném, hogy TI csomag lenne progression felsz.-ben.
András bácsi2009-10-09 08:46:30 // 46728
Na ez jó kérdés.
András bácsi2009-10-09 08:45:19 // 46727
Persze, csak akkor emberünk nem tudná a regadót kigazdálkodni. :)
Egy kérdés, ha már itt tartunk, kedves neppermeister: hogy lehet az, hogy 841G motorkódos 175 lovas motor euro 3-5-ig bármi lehet?
Egy kérdés, ha már itt tartunk, kedves neppermeister: hogy lehet az, hogy 841G motorkódos 175 lovas motor euro 3-5-ig bármi lehet?
tipoatti2009-10-09 08:45:09 // 46726
Már akartam írni: nem értem, ez mitől progression, nekem distinctive-nek tűnik.
Igen, egy stiftes 3,2-es verhetetlen, de nekem ez is bőven megfelelne egy szerénytelen alku után...
Igen, egy stiftes 3,2-es verhetetlen, de nekem ez is bőven megfelelne egy szerénytelen alku után...
András bácsi2009-10-09 08:42:00 // 46725
Én meg ilyet inkább kintről hoznék magam, és nem 3.0-át, hanem 3.2-t, nem automatát, és nem progressiont.
Satti2009-10-09 08:39:16 // 46724
Bizony, nagyon drága ennyiért, gyönyörű, de a reális ára az max. 3.5 milla lenne.
tipoatti2009-10-09 08:34:44 // 46723
Szerintem is, persze!!! De qrvára tetszik ( még annál is jobban )... . Az alkudozást meg elég jól megtanították anno nekem is, de az igazi mester ebben Andy, úgyhogy Őt biztosan vinném magammal... :)
tipoatti2009-10-09 08:31:42 // 46722
Cro!!!
EZ a vas ennyiért? Tudom, Te ismered ezt a verdát. Ez már tényleg kóser pénz érte szerintem, ha most keresnék verdát ennyiért én már rámennék. A színe nagyon bejön... Bele egy nero bűrke, aszt' balra át... ;)
EZ a vas ennyiért? Tudom, Te ismered ezt a verdát. Ez már tényleg kóser pénz érte szerintem, ha most keresnék verdát ennyiért én már rámennék. A színe nagyon bejön... Bele egy nero bűrke, aszt' balra át... ;)
András bácsi2009-10-09 08:27:52 // 46721
Szerintem ez drága.
tipoatti2009-10-09 08:25:25 // 46720
Egyébként a csalódottságomról, kiábrándulásomról annyit, hogyha teszem azt az OTP rámszakadna mostanában, gondolkodás nélkül venném meg EZT.
NEM más típust... :)
Hónapok óta nézegetem, nagyon-nagyon kéne...
NEM más típust... :)
Hónapok óta nézegetem, nagyon-nagyon kéne...
tipoatti2009-10-09 08:00:37 // 46719
... mármint Andy-nak ígértem valamit... ;)
tipoatti2009-10-09 07:57:47 // 46718
Szia Mester!!!
Pontosan: a bal oldalon kívül ( tehát nem csomagtér ajtó ) ha bent van az izzó folyamatosan, állandóan világít gyújtás nélkül is a féklámpa. Parkfény nincs is rajta, csak a fékszál izzik. Izzócserével is próbálkoztam már term., azzal kezdtem... Úgyhogy most ki van szedve az izzó egy jó ideje.
Nándi barátom ( Mattyancs ) a múltkor próbálta ezt a "testet adunk neki " projektet, de semmi...
Igen, azt a zöld dobozt említették, amit most Te is...
Pontosan: a bal oldalon kívül ( tehát nem csomagtér ajtó ) ha bent van az izzó folyamatosan, állandóan világít gyújtás nélkül is a féklámpa. Parkfény nincs is rajta, csak a fékszál izzik. Izzócserével is próbálkoztam már term., azzal kezdtem... Úgyhogy most ki van szedve az izzó egy jó ideje.
Nándi barátom ( Mattyancs ) a múltkor próbálta ezt a "testet adunk neki " projektet, de semmi...
Igen, azt a zöld dobozt említették, amit most Te is...
tipoatti2009-10-09 07:52:13 // 46717
A JTD-től pont nincs semmi félnivalód!!! ;)
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2009-10-09 07:29:08 // 46716
Na lépek majd du,folytatjuk.
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2009-10-09 07:27:09 // 46715
Arra gondoltam én is:-)),csak letépik itthon a fejem egy 30.v6 24 miatt.
Mert nem mindegy,hogy 7-8 literrel járok vagy 13-al.
Főleg ahogy néha szeretem nyomni,ahol lehet.
Mert nem mindegy,hogy 7-8 literrel járok vagy 13-al.
Főleg ahogy néha szeretem nyomni,ahol lehet.
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2009-10-09 07:24:44 // 46714
Konkrétum egyenlőre még nincs,eddig nekem csak ts tapasztalataim vannak,és meg vagyok elégedve,bár nem tudom,hogy a 66-ban milyen ts motor van.
Dieseltől egy kicsit félek,még nem volt.Az apró gondok meg nem érdekelnek,naponta bújom a két alfit,egy kis centrál motor már nem lehet akadály.
(Most éppen kuplungot cserélek itthon,akna nélkül)
Köszönöm
Dieseltől egy kicsit félek,még nem volt.Az apró gondok meg nem érdekelnek,naponta bújom a két alfit,egy kis centrál motor már nem lehet akadály.
(Most éppen kuplungot cserélek itthon,akna nélkül)
Köszönöm
tipoatti2009-10-09 07:20:54 // 46713
Na jó, úgyis ígértem Neked valamit az este :) :
V6-ot kell venni szerintem is, ha benzinest keresnék, jómagam is csak olyanba ülnék. Nem sokkal magasabb a fogyasztása ( term. nem elhanyagolható azért a különbség ), és nem annyira érzékeny motor. A feelinget meg nem hiszem, hogy magyarázni kéne... :) Egy 10 éves TS azért szerintem nem kis rizikó, a 2.0 TS ( ami ezt a típust érinti ) pedig különösen nem az. 1 guriga alatt? Igen, most különösen jó áron lehet venni nagy autókat, úgyhogy perpill. nem biztos, hogy kutyaütő az, ami olcsó...
Ja, és a 3.0 V6-ot ajánljuk!
V6-ot kell venni szerintem is, ha benzinest keresnék, jómagam is csak olyanba ülnék. Nem sokkal magasabb a fogyasztása ( term. nem elhanyagolható azért a különbség ), és nem annyira érzékeny motor. A feelinget meg nem hiszem, hogy magyarázni kéne... :) Egy 10 éves TS azért szerintem nem kis rizikó, a 2.0 TS ( ami ezt a típust érinti ) pedig különösen nem az. 1 guriga alatt? Igen, most különösen jó áron lehet venni nagy autókat, úgyhogy perpill. nem biztos, hogy kutyaütő az, ami olcsó...
Ja, és a 3.0 V6-ot ajánljuk!
Andy2009-10-09 07:12:07 // 46712
Te is írhatsz, hazudni nem fogsz szvsz! :DD
Andy2009-10-09 07:11:27 // 46711
Véleményem szerint benzinesből mindent csak ne TS-t. A V6-os motor nagyon jó bevált darab! :) Ami kényes pont lehet az főleg a futómű (erről Tipoatti tudna kisregényt írni) amúgy kisebb nagyobb hibák előfordulnak, de nem több mint egyéb típusnál. Amire még azt mondom tipikus 166 nyíg az a centrál motorok.
Az hogy mikori évjárat, szinte mind1. Az árak eléggé szórtak, de szerintem jól alkudható, mivel nem egy agyon keresett darab. Ha van konkrét szívesen segítünk, meg is nézzük ha akarod! :))
A szerelmet meg tudom érteni! :)
Az hogy mikori évjárat, szinte mind1. Az árak eléggé szórtak, de szerintem jól alkudható, mivel nem egy agyon keresett darab. Ha van konkrét szívesen segítünk, meg is nézzük ha akarod! :))
A szerelmet meg tudom érteni! :)
tipoatti2009-10-09 07:09:12 // 46710
Valaki válaszoljon a cartársnak Urak, mert különben én fogok!!! :)))))
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2009-10-09 06:58:17 // 46709
Üdv Urak.
66-os vásárlásánál mire kell figyelni?Érdemes,szabad-e 2.0 felettit venni,több gond van a 2.5-3.0-ás példányokkal?
Vagy maradjon az ember egy sima ts-nél?
Szabad-e 1milla alatt venni 66-ost?
Piszokul szeretnék már egyet,ez olyan olthatatlan szerelem.
Köszönöm
66-os vásárlásánál mire kell figyelni?Érdemes,szabad-e 2.0 felettit venni,több gond van a 2.5-3.0-ás példányokkal?
Vagy maradjon az ember egy sima ts-nél?
Szabad-e 1milla alatt venni 66-ost?
Piszokul szeretnék már egyet,ez olyan olthatatlan szerelem.
Köszönöm
Andy2009-10-09 06:01:28 // 46708
Igen, igen! Te tudod, Én tudom, Szeretjük az Autónkat. Néha már-már túlzásba is esünk! :)
Mindent megkap a mire szüksége van, és még azt is amire nincs! :)) Ha beteg kap orvosságot, hogy szép legyen kap spojlereket, hogy az új cipőt ne is említsem.
Cserébe Én büszkén, mondhatnám pökhendi módon feszítek benne és élvezem ahogy a népeknek csurog a nyála. :))
Ja és még olaszba is elvittem! :)))
Mindent megkap a mire szüksége van, és még azt is amire nincs! :)) Ha beteg kap orvosságot, hogy szép legyen kap spojlereket, hogy az új cipőt ne is említsem.
Cserébe Én büszkén, mondhatnám pökhendi módon feszítek benne és élvezem ahogy a népeknek csurog a nyála. :))
Ja és még olaszba is elvittem! :)))
Arno1662009-10-09 00:39:15 // 46707
van 3.0-ba valo "zold dobozom" kolcsonbe, ami a bizti tabla mogott van, es ami allitolag kehes... sztem mindegyikben ugyan az de cikkszamot ossze kene nezni.
Mondjuk halason van :(
Viszont ha nem volt kabelszakadasod meg zarlatod akkor nem nagyon ertem mitol menne tonkre...szoval lehet elsokorben a kabelt kene megnezni alaposan.
A foldelessel egyetemben. (Testelés...nna.... :)
A bal hatso - kaszniban levo lampa vonalaban van a csomagtarto szintjeben egy 13-as csavar.
Mi a hibajelenseg es melyik lampa mit csinal pontosan? Teljesen vilagit vagy csak felig?
Mondjuk halason van :(
Viszont ha nem volt kabelszakadasod meg zarlatod akkor nem nagyon ertem mitol menne tonkre...szoval lehet elsokorben a kabelt kene megnezni alaposan.
A foldelessel egyetemben. (Testelés...nna.... :)
A bal hatso - kaszniban levo lampa vonalaban van a csomagtarto szintjeben egy 13-as csavar.
Mi a hibajelenseg es melyik lampa mit csinal pontosan? Teljesen vilagit vagy csak felig?
Arno1662009-10-09 00:31:57 // 46706
Jóccakát! :)
tipoatti2009-10-08 23:11:44 // 46705
;) Így is kell!!! :)
Cro1662009-10-08 22:18:25 // 46704
Jó éjt minden kedves 166 tulajnak!:) ( a volt 166 tulajoknak is) :)
Totti (NagyVad)2009-10-08 22:15:29 // 46703
Egyet értek Grando!Szörnyű,hogy lealacsonyodunk.Eddig segítettük egymást,ezután is ezt kéne tennünk,nem pedig fikázni a másikat!!!!
Totti (NagyVad)2009-10-08 22:06:18 // 46702
BeszoLoLt az ifu Padavan!Akit szeretek azt megvédem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grando2009-10-08 22:04:48 // 46701
Ehhez a fenenagy véleményszabadsághoz néhány gondolat:
Szép és jó, úgy általában. De kérdés a hely és a fórum. Emlékszel: "szevasztok, de szar fejetek van..." Ugye, hogy sántít?
A 164-essel annak idején megjártam nem egy szerelőt. Köztük volt egy haverom is. Mindig kaptam az ívet az autó miatt. Nem esett jól qrvára. Aztán volt olyan probléma, amit nem is tudtak megoldani. Így jutottam el a mostani emberemhez. Ahol az ilyen "extrább" gondok mellett (mint a "rejtélyes" 8.000 forintos tápszivattyú), ugyanúgy meg lettek csinálva az alapmunkák is, ahogy korábban a havernál. Csak épp basztatás és megjegyzések nélkül.
Egyáltalán nem baj, hogy megjelennek itt a gondok. Sőt! Azért is vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak - ha tudunk. De azért is, mert szeretjük az autóinkat, és büszkék vagyunk rájuk, és ezt szeretjük megosztani egymással. És pontosan azért vagyunk itt, és nem egy akármilyen offos összfórumon, mert többségünkben elegünk van a savazásból, amit kaptunk már az Alfa miatt.
Na most lassan már ott tartunk, hogy a 166 a legszarabb Alfa, ami létezik, és hülye aki nem ribancozza. Aki még nem ült benne, abban simán ez a kép. Pszichológia. Hiába tudod, hogy jól csinálsz vmit, ha folyton azt hallod, hogy balfék vagy, előbb-utóbb elhiszed, vagy legalábbis kellemetlenül kezded érezni magad.
Lassan olyan ide is benézni, mint anno az offos szerelőhöz. Kellemetlen. Na csak hova a francba menjek, ha ez az Alfa Amore? A fócvágen líbére nem mehetek.... :((((
Szép és jó, úgy általában. De kérdés a hely és a fórum. Emlékszel: "szevasztok, de szar fejetek van..." Ugye, hogy sántít?
A 164-essel annak idején megjártam nem egy szerelőt. Köztük volt egy haverom is. Mindig kaptam az ívet az autó miatt. Nem esett jól qrvára. Aztán volt olyan probléma, amit nem is tudtak megoldani. Így jutottam el a mostani emberemhez. Ahol az ilyen "extrább" gondok mellett (mint a "rejtélyes" 8.000 forintos tápszivattyú), ugyanúgy meg lettek csinálva az alapmunkák is, ahogy korábban a havernál. Csak épp basztatás és megjegyzések nélkül.
Egyáltalán nem baj, hogy megjelennek itt a gondok. Sőt! Azért is vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak - ha tudunk. De azért is, mert szeretjük az autóinkat, és büszkék vagyunk rájuk, és ezt szeretjük megosztani egymással. És pontosan azért vagyunk itt, és nem egy akármilyen offos összfórumon, mert többségünkben elegünk van a savazásból, amit kaptunk már az Alfa miatt.
Na most lassan már ott tartunk, hogy a 166 a legszarabb Alfa, ami létezik, és hülye aki nem ribancozza. Aki még nem ült benne, abban simán ez a kép. Pszichológia. Hiába tudod, hogy jól csinálsz vmit, ha folyton azt hallod, hogy balfék vagy, előbb-utóbb elhiszed, vagy legalábbis kellemetlenül kezded érezni magad.
Lassan olyan ide is benézni, mint anno az offos szerelőhöz. Kellemetlen. Na csak hova a francba menjek, ha ez az Alfa Amore? A fócvágen líbére nem mehetek.... :((((
tipoatti2009-10-08 22:03:44 // 46700
Ki akarod húzni a gyufát, ifjú padavan?! Beszólol??? :))))))) Nem feszül itt senki szvsz., vagy aki igen, annak irigylem a stresszmentes életét! ;)
Totti (NagyVad)2009-10-08 21:56:11 // 46699
Azt a rohadt életbe mi van itt kérem szépen ne megyünk már le paraszt szintre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt ez nem módi pedig nem járok olyan nagyon rég ota ide de itt ilyet én még nem láttam ugy hogy mit a "legifjncabb" nagy vad tulaj "inti okoságra a nagyokat" :-)
tipoatti2009-10-08 21:50:23 // 46698
Oda is megy a pontos labda! ;)
tipoatti2009-10-08 21:44:45 // 46697
OTT a pont!!! :) Soha egy szóval nem írtam, hogy a 166 szar általánosságban, senki gépét nem fikáztam asszem...
Satti2009-10-08 21:37:55 // 46696
Mondjuk vannak elég szar szakaszok is, főleg a főútak, amerre a remgeteg kamion megy át a városon, amíg nem lesz kész az M43-as. Ott normális autóval nem kell közlekedni, csak ha nem sajnálja az ember.
Andy2009-10-08 21:37:54 // 46695
Nem vagyunk egyformák ez tény! De ettől még tiszteletben tarthatnánk a egymás véleményét, esetleges gondját, örömét. Azt meg tiszta idiotizmus várni, hogy a 166-ról, vagy bármi másról csak pozitív vélemény legyen. A másik rendre utasítása meg hát nem is tudom... Nem úri dolog az biztos. És legalább egymás felé nem kéne feltenni itt a nagy arcot. Ki mennyire ért hozzá, meg hol mennyit megy... Ugyan kérem. :((
tipoatti2009-10-08 21:37:10 // 46694
Stílus válasz a stílusodra. Részemről ez csak neked jár ki...
Cro1662009-10-08 21:33:30 // 46693
Szerintem, a saját autójáról mindenki azt ír amit akar.Nem a másik autóját véleményezi, hanem a sajátja "hibáit" tárja fel.Aztán ezekre a hibákra mondjuk, hogy jellemző, vagy típus hiba.Azért mert valaki nem tízest ad a saját gépére, még szereti, max nem elvakultan.
tipoatti2009-10-08 21:31:49 // 46692
Ott is jártam eleget, na ott aztán főleg lájt a szitu közlekedésileg... épp' írni akartam már, hogy kezdem a topic Satti-jának érezni magam... :)
Andy2009-10-08 21:30:31 // 46691
Fel is veszem, nem lesz abban hiba! :)) Ad egy megjelenést! :DDD
tipoatti2009-10-08 21:29:39 // 46690
Annyira kifinomult, cizellált stílusban tudsz itt kommunikálni Cartárs, mintha Te szartad volna a spanyolviaszt...
Részemről most (is) akkora élmény a csevej veled perpill., mint félkezűvel tapsolni...
Én viszont vagyok annyira úriember, hogy megengedem neked a vélemény nyilvánítást, és nem zavarlak el...
Hajrá!!!!
Részemről most (is) akkora élmény a csevej veled perpill., mint félkezűvel tapsolni...
Én viszont vagyok annyira úriember, hogy megengedem neked a vélemény nyilvánítást, és nem zavarlak el...
Hajrá!!!!
Satti2009-10-08 21:28:59 // 46689
Csak annyi, hogy a szegedi én vagyok, Cápa Szolnokon lakik. :-)
Egyébként jó olvasmányos most a topic, már szinte, mint az F1. :-))
Egyébként jó olvasmányos most a topic, már szinte, mint az F1. :-))
Cro1662009-10-08 21:28:32 // 46688
hát vedd fel a kalapot...aztán cigánkoggyáá má' tezsvírem:))
Cro1662009-10-08 21:26:46 // 46687
Én pl elégedett vagyok a gépemmel...lehet nem érdekel senkit, de azért leírom.:)
Addig amíg csak a szokásos kopó-fogyó alkatrészek kellenek hozzá nem is érdekel. Előre tudtam mi mennyi pénz, DE azt nehezen viselném, hogy lapátolom rá a lovét, és mégsem lesz jó, de ilyen bajom eddig nem volt. kipp-kopp.
példa: croma diesel motort szerintem senki sem látott olajfolyás nélkül..egy ismerős szerette volna, ha nem kell szégyenkeznie az olajfoltok miatt amit hagy maga után..szervizben letömítették, fél év múlva ugyan úgy folyt a vezérlés felöl.Hülye megoldás, gyárilag fos,vagy elfogadod vagy eladod.eladta.Én tudtam vele élni úgy is hogy szivárgott.
Addig amíg csak a szokásos kopó-fogyó alkatrészek kellenek hozzá nem is érdekel. Előre tudtam mi mennyi pénz, DE azt nehezen viselném, hogy lapátolom rá a lovét, és mégsem lesz jó, de ilyen bajom eddig nem volt. kipp-kopp.
példa: croma diesel motort szerintem senki sem látott olajfolyás nélkül..egy ismerős szerette volna, ha nem kell szégyenkeznie az olajfoltok miatt amit hagy maga után..szervizben letömítették, fél év múlva ugyan úgy folyt a vezérlés felöl.Hülye megoldás, gyárilag fos,vagy elfogadod vagy eladod.eladta.Én tudtam vele élni úgy is hogy szivárgott.
W.2009-10-08 21:22:25 // 46686
Senki nem zavart senkit csak nekem nem tetszik az állandó nyavajgásod amit az elmúlt pár hónapban előadsz.. Persze tudom, Te értesz is hozzá, meg volt már több ezer autód, meg jujj, meg hüjjj... de ettől én legalább is nem esek hasra és megírom a véleményem, akár tetszik Neked (tek), akár nem! Ez a "figyi" meg a társai, amit már korábban is előadtál, az meg különösen nem tetszik, de ez megint az Én véleményem ....
Andy2009-10-08 21:21:22 // 46685
mi van, mi van, mi van?????????? ;))
Andy2009-10-08 21:18:09 // 46683
Ja igaz, de szvsz kicsit drága! :))))
Cro1662009-10-08 21:17:05 // 46682
Na, akkor megveheted a Cápa gépét Neki:)
Andy2009-10-08 21:14:04 // 46681
"Már bocs, de ez egy hülyeség... Az enyém már elmúlt 10 éves és MINDENNAP VÁROSI HASZNÁLATBAN VAN!!! Semmi baja, csak oda kell rá figyelni!!"
Ha Te azt tudnád, hogy Atti mennyire figyel oda, mennyit költ az autójára, hogy kimindenkinél volt már szervizben akkor ezt nem írtad volna. És szerintem az sem mind1 melyik várost járod vele naponta! Mert én itt Pesten bizonyos utakat messzire elkerülök annyira szarok. És a futóműve ezt nagyon nem szereti. De Én is és Atti is imádjuk! :)
Nálunk pl. hamarosan még egyre is lesz igény, ugyanis lassan a fiam is vezet!:))
Ha Te azt tudnád, hogy Atti mennyire figyel oda, mennyit költ az autójára, hogy kimindenkinél volt már szervizben akkor ezt nem írtad volna. És szerintem az sem mind1 melyik várost járod vele naponta! Mert én itt Pesten bizonyos utakat messzire elkerülök annyira szarok. És a futóműve ezt nagyon nem szereti. De Én is és Atti is imádjuk! :)
Nálunk pl. hamarosan még egyre is lesz igény, ugyanis lassan a fiam is vezet!:))
tipoatti2009-10-08 21:07:54 // 46680
Már vártalak, mint helyi fő-ultrát... Figyi, biztos a tiéd a bolygó legjobb/legszebb 166-osa, valaki meg is fogja venni biztosan ( azon az áron tutti ), addig is használd egészséggel...
Egy szegedi és egy pesti forgalom/közlekedés között GIGA különbség van, remélem ebből nem fogsz vitát nyitni. Jártam eleget a városodban, tudom.
Az enyémről annyit, hogy JÓ állapotban vettem - véletlenül egy kissé még konyítok is a témához, bár nem vagyok "mélyműszaki" ember. Azt azonban tudom, hogy mi hervadt, és mi nem...
Neked hülyeség az irományom - másnak esetleg tanulmány, ne adj' Isten érdekes.
Annak azért örülnék, ha nem Te zavarnál el innen... THX.
Egy szegedi és egy pesti forgalom/közlekedés között GIGA különbség van, remélem ebből nem fogsz vitát nyitni. Jártam eleget a városodban, tudom.
Az enyémről annyit, hogy JÓ állapotban vettem - véletlenül egy kissé még konyítok is a témához, bár nem vagyok "mélyműszaki" ember. Azt azonban tudom, hogy mi hervadt, és mi nem...
Neked hülyeség az irományom - másnak esetleg tanulmány, ne adj' Isten érdekes.
Annak azért örülnék, ha nem Te zavarnál el innen... THX.