Cro1662015-04-14 21:27:02 // 75828
na..most már álljon elő, aki megvette közületek a "gyöngyház " IJT-166 ot!! :DD
vm2015-04-14 21:06:20 // 75825
Végre egy kis élet... ;-)
Andy2015-04-14 20:37:08 // 75824
Igen, tudok a 145-ről, gratula hozzá! :))
Azt is tudom, hogy mennek a felújításaid. Épp a múltkor is beszélgettünk róla ha emlékszel. De!!! Nekem és tudom hogy másoknak is, csípi sokszor a szemét a körítés.
Erről is beszéltünk már személyesen.
És akkor is tartom magam az eredetihez. Szerintem a kék volt a legjobb autód. Meg talán az ezüst 2.5 V6. A többi már NEKEM annyira nem jött be. Nem azt mondom hogy rosszak voltak, csak talán nem a legjobbak. :))
De nem is erről akarok most értekezni elsősorban.
Hanem: Véded ennek a facelift TI-nek az eladóját, mint pajtásodat. Közben meg burkoltan lenagyképűzöl másokat. Engem, Grandot, gondolom a fiamat is.
Szíved rajta, de azért egy megjegyzés. És csak a magam nevében.
Világ életemben kíméletlenül őszinte voltam. Utálom a mismásolást, a mellébeszélést a vakerálást. (meg azt ha a hátam mögött kiforgatják a szavaimat) Emiatt sokszor, sokan nem szeretnek és fájlalják ha belemondom az arcukba a véleményem.
Ha ez egyesekben azt generálja hogy nagyképű vagyok, hát akkor legyen. :))
Na erről ennyit.
Viszont akit védesz, az nekem egy másik sztorit mesélt.
Abban is volt világfájdalom meg elválás, de nekem még egy audi(??) eladását mesélte. És hogy helyette jött a 166, de neki nem az igazi.
Az átépítést sem Ő csinálta az akkori verzió szerint.
És igen venni akart, egy ICS-t mert valamitől az eredeti zárlatos lett a kocsiban, de néhány perc beszélgetés után már eladta volna leginkább a verdáját nekem! :)))
Csak ugye mondtam neki, hogy nekem egy forintot nem ér, mert faragva van.
Lehet emiatt lett másmilyen a javított sztori. Aztán meg napokig alkudoztunk 5 ezer forinton. Nem engedtem! ;))
Viszont az embereket legalább annyira ismerem mint Te. És ez a manus nekem nem volt frankó!
Amúgy meg tökmindegy.
Amiért két napja szóba hoztam az csak azért volt mert ha véletlen nem említette az autó múltját a vevőnek, akkor vissza lehetne még csinálni a boltot.
Hat hónap szavatosság, tudod. :))
És itt a sztori vége részemről!
Az autó jó, a vevő boldog, gondolom az eladó is.
Végül is ez egy sikertörténet...
Azt is tudom, hogy mennek a felújításaid. Épp a múltkor is beszélgettünk róla ha emlékszel. De!!! Nekem és tudom hogy másoknak is, csípi sokszor a szemét a körítés.
Erről is beszéltünk már személyesen.
És akkor is tartom magam az eredetihez. Szerintem a kék volt a legjobb autód. Meg talán az ezüst 2.5 V6. A többi már NEKEM annyira nem jött be. Nem azt mondom hogy rosszak voltak, csak talán nem a legjobbak. :))
De nem is erről akarok most értekezni elsősorban.
Hanem: Véded ennek a facelift TI-nek az eladóját, mint pajtásodat. Közben meg burkoltan lenagyképűzöl másokat. Engem, Grandot, gondolom a fiamat is.
Szíved rajta, de azért egy megjegyzés. És csak a magam nevében.
Világ életemben kíméletlenül őszinte voltam. Utálom a mismásolást, a mellébeszélést a vakerálást. (meg azt ha a hátam mögött kiforgatják a szavaimat) Emiatt sokszor, sokan nem szeretnek és fájlalják ha belemondom az arcukba a véleményem.
Ha ez egyesekben azt generálja hogy nagyképű vagyok, hát akkor legyen. :))
Na erről ennyit.
Viszont akit védesz, az nekem egy másik sztorit mesélt.
Abban is volt világfájdalom meg elválás, de nekem még egy audi(??) eladását mesélte. És hogy helyette jött a 166, de neki nem az igazi.
Az átépítést sem Ő csinálta az akkori verzió szerint.
És igen venni akart, egy ICS-t mert valamitől az eredeti zárlatos lett a kocsiban, de néhány perc beszélgetés után már eladta volna leginkább a verdáját nekem! :)))
Csak ugye mondtam neki, hogy nekem egy forintot nem ér, mert faragva van.
Lehet emiatt lett másmilyen a javított sztori. Aztán meg napokig alkudoztunk 5 ezer forinton. Nem engedtem! ;))
Viszont az embereket legalább annyira ismerem mint Te. És ez a manus nekem nem volt frankó!
Amúgy meg tökmindegy.
Amiért két napja szóba hoztam az csak azért volt mert ha véletlen nem említette az autó múltját a vevőnek, akkor vissza lehetne még csinálni a boltot.
Hat hónap szavatosság, tudod. :))
És itt a sztori vége részemről!
Az autó jó, a vevő boldog, gondolom az eladó is.
Végül is ez egy sikertörténet...
Grando2015-04-14 20:36:08 // 75823
Hát ha a képeken nincs ilyesmi, akkor nyilván nem is történt hasonló. Vágás ide vagy oda, egy autó attól meg lehet jó is. A gyári javítási technikák között is szerepel az elemcsere, hegesztési pontok szétválasztásával vagy akár vágással. Természetesen pontos méretek, illetve meghatározott helyek alapján, valamint a megfelelő és előírt hegesztési eljárásokkal. Hogy ez mennyibe kerül, már csak toll és hát kérdése.
Ha ismered a szervizt, akkor miért nem ott diagoltatsz? Gyári felszerelésük van...
Nem árultam az autómat sosem, bár néha eszembe jutott már. Viszont egyrészt a típus árát lenyomják a lelakott fos darabok, meg a fogyasztása miatt jajongó fogyasztók. Másrészt pedig - és ez a fontosabb - a szívem szakadna érte. :)
A garázsomban azért remélem, hogy nem jártál a tudtom nélkül. ;)
Itt éppen előtte domborít:
Most sem teszem ki hirdetni... :)
Jut eszembe, átnevezhetnénk ezt is "Jajongói oldallá". :D
Ha ismered a szervizt, akkor miért nem ott diagoltatsz? Gyári felszerelésük van...
Nem árultam az autómat sosem, bár néha eszembe jutott már. Viszont egyrészt a típus árát lenyomják a lelakott fos darabok, meg a fogyasztása miatt jajongó fogyasztók. Másrészt pedig - és ez a fontosabb - a szívem szakadna érte. :)
A garázsomban azért remélem, hogy nem jártál a tudtom nélkül. ;)
Itt éppen előtte domborít:
Most sem teszem ki hirdetni... :)
Jut eszembe, átnevezhetnénk ezt is "Jajongói oldallá". :D
Mr. Z2015-04-14 19:35:44 // 75822
pont ezen gondolkodtam, én pont azért kerestem rovar szeműt mert ez tetszett, ha valakinek a FL tetszik miért nem olyat vesz? Nekem fontos az eredetiség, főleg mert én hosszú távra vettem hétvégi autónak.
Demecsab2015-04-14 19:31:56 // 75821
Bocsi nem Grando, összekevertem. Fogalmam sincs h Grando vagy Brando vagy kicsoda:) egy a lényeg az én autóm rendben van és nincs szükségem arra, hogy bárki is jellemezze! Szerintem tőlem és az előző tulajdonosán kívül nem ismeri senki sem jobban az autómat.
Grando tőled pedig bocsánat, nagyon szép állapotú az autód és nem találkoztunk még élőben.
Grando tőled pedig bocsánat, nagyon szép állapotú az autód és nem találkoztunk még élőben.
tipoatti2015-04-14 19:31:13 // 75820
Na, meg aztán van itt olyan kedvelt tagunk, aki nálam jóval nagyobb nepper, és hobbiként elismert szakorvoskodik. :P ;)
tipoatti2015-04-14 19:27:56 // 75819
Fene tudja. Azokat azért nem adják gombokért ma sem, és nem túl sűrű darabok. Neki beesett egy okmányok nélküli TI, és belefogott a nagy ötlet megvalósításába. Miért ne? Ha neki így tetszett... Gondolom, sokan emlékeztek még itt Ronnie parádé, fészliftesített V6-os 156-osára; vagy 8-9 évvel ezelőtt csináltathatta meg szerintem csilliárdokért... Most akkor ő is bohóc volt ezen analógia szerint?
Kriszo2015-04-14 19:22:06 // 75818
W.2015-04-14 19:15:58 // 75817
Én csak egyet nem értek. Minek átépíteni egy ilyen autót, mint a 166? Nem lett volna egyszerűbb (és feltehetően olcsóbb), ha vesz egy fl 3.2 V6-ost, amiben van TI?
tipoatti2015-04-14 19:10:15 // 75816
Szívemre teszem a kezem Andris, és úgy mondom: qrvára el tudom választani a kakit a májától. ÉS teljesen őszintén ki merem jelenteni: azóta sem volt fos verdám. Amelyikre kell, qrva sok pénzt költök és becsülettel megcsináltatom. ( na, PONT ez az, ami soxor felesleges, mert fogadatlan prókátorok úgyis meg szakértenek mindent... ) Azt gondolom, rengetegen láthatják az éppen aktuális projektjeimet Ed China-nknál - és talán meg is erősítenének ebben. Olyan qrva sok autót azért nem vásároltam mostanság, nem véletlenül. Irgalmatlan szart nem veszek nagyon olcsóért SEM, pedig találnak meg velük.
A minap vettünk ( szerencsével, az igaz ) egy 145-öst 47700 (!) km.-rel. Ma kap teljes vezérlés,- és minden egyéb cserét. Még minden gyári rajta... Erre, azt gondolom, még Mike is büszke lenne. Mindegy, nyilván lesz, aki belemar majd és hitetlenkedik. Na, őket soha nem látom érdekes módon a komoly vevőjelöltek között, de irgalmatlanul szakértenek mindent, azonnal és zsigerből. Ilyen ez a popszakma.
A szóban forgó 166-hoz: kicsivel többet beszélgettem a sráccal, mint fél óra, és nem felülről néztem le rá, ugye. Pedig alacsonyabb, mint, ha érted... Sőt, a telefonjában tárolt képekre is betekintést nyertem, az autós múltja azért igencsak irigylésre méltó. 166-ost is azért vett, mert nagyon tetszett neki. Sőt, volt annyira csöves és kendácsbajnok, hogy vett rá egy komplett TI-t donornak, és NYILVÁN szotyipénzért átépíttette. Amiről én tudok: magánéleti és anyagi okai voltak az eladásnak, de ez nem tartozik a nyilvánosságra, ugye.
A jó Isten ne adja meg neked SEM, de ha úgy alakul, hogy relatíve rövid idő alatt pénzmagot kell prezentálnod, mit adnál el, és mennyiért, mégis?
Egyébként vannak, akik mostanában úgy neveznek egyébként engem, hogy Balkán Top Gear, ha már le le "wheeler dealers"-eztél. ;)
A minap vettünk ( szerencsével, az igaz ) egy 145-öst 47700 (!) km.-rel. Ma kap teljes vezérlés,- és minden egyéb cserét. Még minden gyári rajta... Erre, azt gondolom, még Mike is büszke lenne. Mindegy, nyilván lesz, aki belemar majd és hitetlenkedik. Na, őket soha nem látom érdekes módon a komoly vevőjelöltek között, de irgalmatlanul szakértenek mindent, azonnal és zsigerből. Ilyen ez a popszakma.
A szóban forgó 166-hoz: kicsivel többet beszélgettem a sráccal, mint fél óra, és nem felülről néztem le rá, ugye. Pedig alacsonyabb, mint, ha érted... Sőt, a telefonjában tárolt képekre is betekintést nyertem, az autós múltja azért igencsak irigylésre méltó. 166-ost is azért vett, mert nagyon tetszett neki. Sőt, volt annyira csöves és kendácsbajnok, hogy vett rá egy komplett TI-t donornak, és NYILVÁN szotyipénzért átépíttette. Amiről én tudok: magánéleti és anyagi okai voltak az eladásnak, de ez nem tartozik a nyilvánosságra, ugye.
A jó Isten ne adja meg neked SEM, de ha úgy alakul, hogy relatíve rövid idő alatt pénzmagot kell prezentálnod, mit adnál el, és mennyiért, mégis?
Egyébként vannak, akik mostanában úgy neveznek egyébként engem, hogy Balkán Top Gear, ha már le le "wheeler dealers"-eztél. ;)
Csibcsa2015-04-14 18:54:20 // 75815
Hoppa Hoppa! Megy az oltás mint a kerteszeknek tavasszal! Azert egy kicsit magaba szalhatna a dcsab. Szeresd az autod legyen hozza szerencsed de azért a gyari az csak gyári. En is epitettem opelt wvt de az csak epitett volt.
Andy2015-04-14 18:46:47 // 75814
Netto hülyeségre, mégis mit vársz??? :))
Jut eszembe és már napközben is ezen kattogtam.
Te tulajdonoltál egy tényleg szép JZR rendszámú setétkék nagyvadad.
Ami hibátlan volt, vonzotta a tekintetet. Nem rohadt, nem volt zokniszaga, és nem volt legó.
Olyan verda hogy beleszerettem. És hulla korrektül láttad a dolgokat.
Emlékszel néha kicsit sírtál-ríttál, hogy ez nyüszög, az kopog, de tisztességgel javítottad. Te vettél valami 8000 pénzért új gombot az ICS-re!!! ;))
Aztán mióta autó adás-vétellel foglalkozol megváltozott a véleményed.
Túlságosan is azt hiszem.
Mára Te lettél a magyar Mike Brewer aki mindig a legszebb a legjobb és legtökéletesebb autókat látja. (Na ki találja ki Ed China ki ebben a sztoriban? :)) )
De Atti, barátom, tedd a szívedre a kezed!
Biztos így van ez??? :))
Jut eszembe és már napközben is ezen kattogtam.
Te tulajdonoltál egy tényleg szép JZR rendszámú setétkék nagyvadad.
Ami hibátlan volt, vonzotta a tekintetet. Nem rohadt, nem volt zokniszaga, és nem volt legó.
Olyan verda hogy beleszerettem. És hulla korrektül láttad a dolgokat.
Emlékszel néha kicsit sírtál-ríttál, hogy ez nyüszög, az kopog, de tisztességgel javítottad. Te vettél valami 8000 pénzért új gombot az ICS-re!!! ;))
Aztán mióta autó adás-vétellel foglalkozol megváltozott a véleményed.
Túlságosan is azt hiszem.
Mára Te lettél a magyar Mike Brewer aki mindig a legszebb a legjobb és legtökéletesebb autókat látja. (Na ki találja ki Ed China ki ebben a sztoriban? :)) )
De Atti, barátom, tedd a szívedre a kezed!
Biztos így van ez??? :))
Andy2015-04-14 18:36:34 // 75813
"Úgyhogy kedves Grando és Andy, csak a figyelmetekbe tudom ajánlani az autóm előző gazdájának tevékenységét, aki pénzt, időt nem sajnálva mindent megtett azért, hogy az én Alfa 166-om ilyen fantasztikus állapotban legyen. Azt kívánom mindenkinek, hogy ilyen lelkiismeretes, alapos embertől vegyen használt autót, mint én."
Igazad is van. Mi trehányak vagyunk akik sárral kenegetjük be a hibákat oszt jóvanazúgy... :))
Ne legyen igazam, de lesz még itt keserves sírás-rívás.
Egy költői kérdést azért engedj meg nekem!
Egy ilyen "fantasztikus" autót, miért ad el valaki, ha saját kedve szerint, időt pénzt, energiát nem kímélve tökéletesre csiszolta???
Ráadásul aprópénzért????
Amúgy a "gondos gazda", úgy alkudott a bontott alkatrészekre hogy még én is elszégyellném magam.
Na mindegy, lényeg hogy a tiéd lett itt a legszebb, a legjobb, a leg TI-b 1999-es gyáriasan fészliftes nagyvad! ;))))
Szép napot!
Ez is tetszik!!! :)))
Igazad is van. Mi trehányak vagyunk akik sárral kenegetjük be a hibákat oszt jóvanazúgy... :))
Ne legyen igazam, de lesz még itt keserves sírás-rívás.
Egy költői kérdést azért engedj meg nekem!
Egy ilyen "fantasztikus" autót, miért ad el valaki, ha saját kedve szerint, időt pénzt, energiát nem kímélve tökéletesre csiszolta???
Ráadásul aprópénzért????
Amúgy a "gondos gazda", úgy alkudott a bontott alkatrészekre hogy még én is elszégyellném magam.
Na mindegy, lényeg hogy a tiéd lett itt a legszebb, a legjobb, a leg TI-b 1999-es gyáriasan fészliftes nagyvad! ;))))
Szép napot!
Ez is tetszik!!! :)))
tipoatti2015-04-14 18:33:15 // 75812
Szakszervizes tapasztalom: dilettansok qurva sok penzert. Attol fuggetlenul, barki barmit mondhat a konkret kamufacelift kamu Ti-re, nem volt rossz verda az egy eve. Gondolom, most sem az.
tipoatti2015-04-14 18:28:18 // 75811
Azert neha tenyleg felelmetesen ujkori Fidesz-stilust tudtok felvenni... Remelem, nem szorul magyarazatra a meghatarozasom senkinek. :S
Andy2015-04-14 18:24:10 // 75810
Várjál a kedvencem, hogy aszongya szakszervizben nem vették észre hogy átépített autó!!!
Egy 1999-es gyári facelift!!! :))))
Érted bazmeg szakszerviz... ;)))))
Egy 1999-es gyári facelift!!! :))))
Érted bazmeg szakszerviz... ;)))))
Andy2015-04-14 18:22:02 // 75809
Grando sosem akarta eladni az autóját!
Te itt egészen súlyos tévedésben vagy megint ;))))
Te itt egészen súlyos tévedésben vagy megint ;))))
Zsunior2015-04-14 18:21:38 // 75808
Kriszo2015-04-14 18:19:25 // 75807
Kriszo2015-04-14 18:16:51 // 75806
" Szerintem Grando a Te autód is közte volt, amiket megnéztem"what???:)))))Mikor nézted?Grandóé az egyik legszebb 166-os amit valaha láttam.DDDDNem mellesleg szerintem 8 éve már hogy vette:))jaaaj sírok a röhögéstől:)))))))))))))
Demecsab2015-04-14 18:06:36 // 75805
Köszi az infót!
Demecsab2015-04-14 18:05:21 // 75804
Kedves Grando,
örülök, hogy ilyen ügybuzgón adod át nekem az infókat amiket tudsz. Mint mondtam mielőtt megvettem az autómat alaposan körbejártam a dolgot, megnéztem ki adja és mit. Alfa szakszervizben átvizsgálták az autót mielőtt megvettem és nem vették észre, hogy átépített autóról van szó. (Persze én tudtam.)
Akkor megismertem a Németh Misiéket is, azóta Ők szervizelik az autómat. Képzeld fényképekkel dokumentáltak mindent az autó átépítéséről és nem volt semmilyen karosszéria szerkezet vágás. Az autó kiváló(!) állapotban volt amikor eladásra kínálták, szemben azokkal az autókkal amiket vásárlás előtt megnéztem.
Sajnos, sok autó ütött-kopott, elhanyagolt állapotban volt mind szerkezetileg, mind esztétikailag. Szerintem Grando a Te autód is közte volt, amiket megnéztem.... ne haragudjatok és most senkit nem akarok megbántani, de inkább választottam a „lego autót”, amely kívül-belül gyönyörű szép állapotban és műszakilag is abszolút rendben volt.
Úgyhogy kedves Grando és Andy, csak a figyelmetekbe tudom ajánlani az autóm előző gazdájának tevékenységét, aki pénzt, időt nem sajnálva mindent megtett azért, hogy az én Alfa 166-om ilyen fantasztikus állapotban legyen. Azt kívánom mindenkinek, hogy ilyen lelkiismeretes, alapos embertől vegyen használt autót, mint én.
Szép napot!
örülök, hogy ilyen ügybuzgón adod át nekem az infókat amiket tudsz. Mint mondtam mielőtt megvettem az autómat alaposan körbejártam a dolgot, megnéztem ki adja és mit. Alfa szakszervizben átvizsgálták az autót mielőtt megvettem és nem vették észre, hogy átépített autóról van szó. (Persze én tudtam.)
Akkor megismertem a Németh Misiéket is, azóta Ők szervizelik az autómat. Képzeld fényképekkel dokumentáltak mindent az autó átépítéséről és nem volt semmilyen karosszéria szerkezet vágás. Az autó kiváló(!) állapotban volt amikor eladásra kínálták, szemben azokkal az autókkal amiket vásárlás előtt megnéztem.
Sajnos, sok autó ütött-kopott, elhanyagolt állapotban volt mind szerkezetileg, mind esztétikailag. Szerintem Grando a Te autód is közte volt, amiket megnéztem.... ne haragudjatok és most senkit nem akarok megbántani, de inkább választottam a „lego autót”, amely kívül-belül gyönyörű szép állapotban és műszakilag is abszolút rendben volt.
Úgyhogy kedves Grando és Andy, csak a figyelmetekbe tudom ajánlani az autóm előző gazdájának tevékenységét, aki pénzt, időt nem sajnálva mindent megtett azért, hogy az én Alfa 166-om ilyen fantasztikus állapotban legyen. Azt kívánom mindenkinek, hogy ilyen lelkiismeretes, alapos embertől vegyen használt autót, mint én.
Szép napot!
Bati2015-04-14 12:08:57 // 75803
helló
meghalt a generátor 2.4 hol kell javítani költség hatékonyan
meghalt a generátor 2.4 hol kell javítani költség hatékonyan
vologya[kendács mester]2015-04-14 11:25:33 // 75802
12 nap...én nyertem! :-) És csütörtökig nem is megyünk sehová. Lassan elérem a havi átlag 350 km-t :-(
gecsa2015-04-14 11:22:06 // 75801
8 napja nem indítottam be.... kéne lassan menni egy kört... de cserébe soha nem fogyasztott olyan jól, mint a múlt héten....
Grando2015-04-14 11:18:05 // 75800
Nem volt törött, de a facelift 166-nak nem csupán a burkolati karosszériaelemei eltérőek, hanem az azokat tartó merev elemek is. :)
forrasr2015-04-14 11:02:19 // 75799
Miért mit kellett hozzá vágni?nem csak sárvédő lökös motorháztető csere volt? törött volt átépítés előtt?
Grando2015-04-13 22:29:47 // 75798
Én meg láttam, amikor nézegették, hol kéne elvágni. Kb. hol... :DDD
Grando2015-04-13 22:28:54 // 75797
Készen vagy! :DDDDDDDDDDDDD
Andy2015-04-13 22:01:39 // 75796
Ja engem is kábított vagy fél órán keresztül. Annyi baromságot mondott hogy félelmetes.
Ki akarta mosni az agyamat. :)))
De rám nem hatnak az elmetrükkök, rám csak a pénz hat!
Én Toydari vagyok!!! :)))
De amúgy meg egyáltalán nem érdekelnek ezek a legó autók.
Mióta tudom, hogy rengeteg elektromos kütyü alvázszámfüggő, és nem kompatibilis még évjáraton belül sem, azóta ezektől erősen óvakodok. Pont mint az itt kapható "vélhetően hasznos" ,de legalábbis sok pénz kidobására alkalmas tanácsoktól.
Öreg vagyok Én már bohócnak... ;))))
Ki akarta mosni az agyamat. :)))
De rám nem hatnak az elmetrükkök, rám csak a pénz hat!
Én Toydari vagyok!!! :)))
De amúgy meg egyáltalán nem érdekelnek ezek a legó autók.
Mióta tudom, hogy rengeteg elektromos kütyü alvázszámfüggő, és nem kompatibilis még évjáraton belül sem, azóta ezektől erősen óvakodok. Pont mint az itt kapható "vélhetően hasznos" ,de legalábbis sok pénz kidobására alkalmas tanácsoktól.
Öreg vagyok Én már bohócnak... ;))))
tipoatti2015-04-13 21:26:10 // 75795
Vagy Szatyi ( Alfa Szatmári asszem ) Bp. III. ker.
tipoatti2015-04-13 21:23:17 // 75794
EXAMINER -----> go to Ber-Do szerviz, Bp. XVIII. ker. pl.
tipoatti2015-04-13 21:20:47 // 75793
Nem volt ott becsapás. :) Az előző tulajjal sokat beszélgettem, személyesen is találkoztunk nem egyszer. Tőlem is vett alkatrészt, sőt, még ajiba is adtam neki néhány bizbaszt. Ő is tudta természetesen jól, hogy nem originale TI a verda ( úgy is árulta emlékeim szerint ), de tisztességgel és qvva drágán lett megkendácsolva az a darab! Egy időben akartam is magamnak, aztán talán 1-2 kiló különbség volt az elképzeléseink között, így nem lett deal. ;)
Grando2015-04-13 21:02:10 // 75792
Ja, bocsánat: Dunakeszin van a műhely, az Dunakeszi Esze Tamás utcában. :)
Grando2015-04-13 21:00:16 // 75791
Szia!
Az autódat Németh Misiéknél hekkelték össze, valamelyik előző tulaj ötlete és kérése alapján. Náluk vélhetően tudják a trükkjeit - ha vannak. Egyébként egy jól felszerelt műhely. Látogasd meg őket, örülni fognak neked. :)
Az autódat Németh Misiéknél hekkelték össze, valamelyik előző tulaj ötlete és kérése alapján. Náluk vélhetően tudják a trükkjeit - ha vannak. Egyébként egy jól felszerelt műhely. Látogasd meg őket, örülni fognak neked. :)
Csibcsa2015-04-13 20:00:40 // 75790
Jaj még valami, simán R-be vagy D-be tudom rakni fékpedál lenyomása nélkül, azt tudom ,hogy ez nem a jóság jele és teljesen véletlenül jöttem rá. Okozhat ez zavart a váltónál vagy esetleg a fékpedál hiba miatt lehet ez?
Demecsab2015-04-13 19:42:40 // 75789
A TI felszereltség? Nem tudom, viszont ami benne van: bőr elektromos ülèsek, tel,navi, dsp 10 hangszóró, sztem ültetett futómű, küszöb spoiler, küszöb borítás TI felirattal, Xenon, napfénytető, full elektromos tükrök.
Egyébként korrekten átépítve mindenféle rejtett hiba nélkül...
Egyébként korrekten átépítve mindenféle rejtett hiba nélkül...
Csibcsa2015-04-13 19:26:42 // 75788
Sziasztok!
Közlekedtem kicsit az autóval , és történt 1,2 dolog .
bekerült 1 minőségi S. Légszűrő amitől földöntúli élmény lett az autóval közlekedni :-) de erre a Rend Őrei is felfigyeltek és ismét megállítottak :-P de most nem volt semmi gond HE HE . Viszont lenne itt egy pár kérdésem
1.: Diagnosztika során a váltónál 2 hiba 1.:Fék pedál
2.: Fokozat ellenőrzési hiba,ez 2. fokozatban 5500-as fordulat felett jelentkezik csak. Tudja valaki esetleg mi lehet ez ?
2.: olajszint a váltóban alacsony volt, utána öntöttünk azóta nem ránt akkorát csak kicsit. Ez csak addig marad amíg a szerelő meg nem csinálja az olajcserét a váltóban.
3.: Váltóba vajon jó lehet a Pug 406 3.0 V6 Aut. Szűrője mert eme nemes bestiához nem találtam sehol?
Amúgy minden mást én és a Tesóm csinálunk , de ettől az automataváltótól félek mint a tűztől.Ha több lesz 2-nél veszek 1 kinti manuális váltóst és átépítem.
JA a legtöbbet hallott kérdés mióta megvan a bestia : ÚÚÚÚÚÚ az mennyit eszik? ,hát kit érdekel,eszik annyit amennyi kell neki de élmény vele közlekedni.
Közlekedtem kicsit az autóval , és történt 1,2 dolog .
bekerült 1 minőségi S. Légszűrő amitől földöntúli élmény lett az autóval közlekedni :-) de erre a Rend Őrei is felfigyeltek és ismét megállítottak :-P de most nem volt semmi gond HE HE . Viszont lenne itt egy pár kérdésem
1.: Diagnosztika során a váltónál 2 hiba 1.:Fék pedál
2.: Fokozat ellenőrzési hiba,ez 2. fokozatban 5500-as fordulat felett jelentkezik csak. Tudja valaki esetleg mi lehet ez ?
2.: olajszint a váltóban alacsony volt, utána öntöttünk azóta nem ránt akkorát csak kicsit. Ez csak addig marad amíg a szerelő meg nem csinálja az olajcserét a váltóban.
3.: Váltóba vajon jó lehet a Pug 406 3.0 V6 Aut. Szűrője mert eme nemes bestiához nem találtam sehol?
Amúgy minden mást én és a Tesóm csinálunk , de ettől az automataváltótól félek mint a tűztől.Ha több lesz 2-nél veszek 1 kinti manuális váltóst és átépítem.
JA a legtöbbet hallott kérdés mióta megvan a bestia : ÚÚÚÚÚÚ az mennyit eszik? ,hát kit érdekel,eszik annyit amennyi kell neki de élmény vele közlekedni.
vologya[kendács mester]2015-04-13 19:04:55 // 75787
Ez a kendácsolás mesterfoka!!! :D
P.S.: Bocs ezt nem tudtam kihagyni :D
De most komolyan. Mit jelent a TI felszereltség? Volt FL előttieknél is? Nekem a régi Super volt ez meg mezei, bár van benne telefon és DSP + gyári Zender bodykit, de a felszereltsége a Super -hez képes puritán (volt).
P.S.: Bocs ezt nem tudtam kihagyni :D
De most komolyan. Mit jelent a TI felszereltség? Volt FL előttieknél is? Nekem a régi Super volt ez meg mezei, bár van benne telefon és DSP + gyári Zender bodykit, de a felszereltsége a Super -hez képes puritán (volt).
Demecsab2015-04-13 17:56:38 // 75786
Szia Andy!
Köszi az infókat, de tisztában vagyok/voltam az autó előéletével. Gondos gazdája volt. Igen, megkapta egy későbbi ráncfelvarrott 166-os elejét és az abban lévő extrákat. Így lett TI. Kiválóan üzemel, nagyon szeretem. Nincs vele semmi komoly baj, csak annyi ami egy 16 éves autóban előfordulhat. (néhány futóműalkatrész és műszerfal nyüszögés javításra szorul, de hát kb. 10 éve pesti autóról van szó:))
Szóval szép, gyors, és sztem a teljes extra felszereltség benne van ami elérhető volt. És természetesen minden működik is. ;)
Alfa motordiagnosztikára kit javasoltok? Budapest és környéke lenne jó.
A segítséget köszönöm előre is!
Köszi az infókat, de tisztában vagyok/voltam az autó előéletével. Gondos gazdája volt. Igen, megkapta egy későbbi ráncfelvarrott 166-os elejét és az abban lévő extrákat. Így lett TI. Kiválóan üzemel, nagyon szeretem. Nincs vele semmi komoly baj, csak annyi ami egy 16 éves autóban előfordulhat. (néhány futóműalkatrész és műszerfal nyüszögés javításra szorul, de hát kb. 10 éve pesti autóról van szó:))
Szóval szép, gyors, és sztem a teljes extra felszereltség benne van ami elérhető volt. És természetesen minden működik is. ;)
Alfa motordiagnosztikára kit javasoltok? Budapest és környéke lenne jó.
A segítséget köszönöm előre is!
Andy2015-04-13 17:25:12 // 75785
Most nézem ezt a Te autódat.
Valami Gyula (ha jól emlékszem) nevű gyerek árulgatta mindenfelé.
Nagy csodát ne várj tőle, mert nagyjából SEMMI nem eredeti benne.
Az ICS-t ami benne van, például tőlem vette. Eredetileg egy 150 lovas dízelben volt.
No szóval egyáltalán nem biztos, hogy pontos a tiédben.
Meg úgy általában semmiről nem lehet tudni, hogy egyáltalán belevaló-e.
Ja és sosem volt TI...
Szerintem téged itt becsaptak!
Bocs, de ezt muszáj volt leírnom.
Valami Gyula (ha jól emlékszem) nevű gyerek árulgatta mindenfelé.
Nagy csodát ne várj tőle, mert nagyjából SEMMI nem eredeti benne.
Az ICS-t ami benne van, például tőlem vette. Eredetileg egy 150 lovas dízelben volt.
No szóval egyáltalán nem biztos, hogy pontos a tiédben.
Meg úgy általában semmiről nem lehet tudni, hogy egyáltalán belevaló-e.
Ja és sosem volt TI...
Szerintem téged itt becsaptak!
Bocs, de ezt muszáj volt leírnom.
Demecsab2015-04-13 12:45:34 // 75784
Szia Gecsa!
Elérhetőséget tudnál adni? Remélem Budapest környéki lesz. ;)
11 liter a fogyasztás 200 km-es távon alkalmanként nagyobb sebességre gyorsítva.
Az a furcsa nekem, hogy 150-es tempónál kapásból 12,5 litert mutatott pedig mintha azt mondták volna, hogy a nagy motorok nem fogyasztanak sokkal többet ha nő a sebesség. Azért 1,5 literrel több és "csak" 20km/h eltérés. (160-170km/h-nál mennyi lehet?)
Elérhetőséget tudnál adni? Remélem Budapest környéki lesz. ;)
11 liter a fogyasztás 200 km-es távon alkalmanként nagyobb sebességre gyorsítva.
Az a furcsa nekem, hogy 150-es tempónál kapásból 12,5 litert mutatott pedig mintha azt mondták volna, hogy a nagy motorok nem fogyasztanak sokkal többet ha nő a sebesség. Azért 1,5 literrel több és "csak" 20km/h eltérés. (160-170km/h-nál mennyi lehet?)
gecsa2015-04-13 11:45:13 // 75783
Szerintem itt valamit nem jól csinált, de ilyen is van nekem.. Meg akad ilyen egy egyessel meghosszabbítva is.. Pályán nem sok a 11 főleg, ha hideg motorral megy fel az ember., meg esetleg végig emelkedik az út, hideg van, stb... Nagyban függ a fogyasztás a vezetési stílustól is.. szenzorhibánál meg nem áll meg 20 liter alatt.. :D
gecsa2015-04-13 11:38:41 // 75782
diag kb 3-5k.. szervíízfüggő, de ha valahol neked 0at mondtak rá, akkor kerüld azt a helyet messziről..
vologya[kendács mester]2015-04-13 08:21:07 // 75781
A 3 literes szeret a városban is döcögni 4 -esben (automata). 15 litert benyalja, de nem vetem a szemére. Pláne, ha minden piros után már fékezem a következőnél, mire a többiek elindulnak :D
forrasr2015-04-12 21:34:48 // 75780
Ahová a gyári cd tár csatlakozója van kötve, nekem oda van csatlakoztatva direktben a loudlink, hátul meg szomorkodik magában a cd-tár, így tudok előlről is sd-kártyát cserélni