Ferke tanácsára ide írok a boxer fórumba. Először is segítséget szeretnék kérni kuplung ügyben: A villa ferdén állt a harangban és nem mozdult, ráadásul a munkahenger elfosta magát és az újonnan vett sem tudta kinyomni. Levettük a váltót és csak annyi látszik hogy a szerkezet lamellájából kitört 1 db, de a villának látszólag semmi baja.Egy kuplungszett orvosolná a hibát? Csúsztatáskor, alacsony fordulaton amúgy is "rázós" volt, mint amikor a szerkezet nyomólapja hullámos.
Nem érted, mert még nem vettél részt Lég továbbképzésen.))))) Vannak különböző fajtái, jut szmbe arról az öntvényről kellett volna írnod 1 kis esszét.))))) A szilenthez nem sok közöm volt, ugyanis nem az enyém a lengőkar, nem én kezdtem L csinálni, csak szilentet intéztem bele, úgyhogy én csak szervező voltam.))) Jaja, és a lökethossz, + csakúgy van.))))
Jaaa, ééértem már! Vagy amikor speciális hűtővíz öntvényről beszélünk, vagy amikor egy szilentet akarunk, de nem tudunk a helyére rakni, vagy amikor megtudjuk, milyen főtengely van az 1.4-ben, jójó, vágom már!:)))
Nem szervizcsapatra 1 bizonyos kollégának van szüksége csak.)))) Mondjuk mikor a hfej tömítés méretét kell +mondani, vagy Lő kell készíteni a terepet a motor beszereléséhez, vagy mikor + kell mondani, hogy DOT3, vagy DOT4, vagy mikor kotmánymű cserénél tekergetni kell a kormányt, stb, stb.DDDD
Ilyen xarokkal bontózol már mióta, és még mindig nem tudod?))) Természetesen a jegy jár.)))) Mondjuk jót mosolyogtam, bár lehet inkább sírnom kellett volna.)))
93.01ig 4 csavaros, 02 hóban volt ilyen is olyan is, 03ban már csak 3 csavaros(059L kezdődő alvázszámok). A 4 csavaros rugója nem jó a 3 csavaroshoz, a 3 csavaros rugója hasonlóképp néz ki, mint a 45/6é. Ez természetsen csak az 1. futóműre vonatkozik.
Nem mondod, hogy még arra az évi 2db indítózásból már az egyik nem is sikerül neki???:)))
Alakítsunk szervizcsapatot mögé, ha elindul valahová?!? Nem lesz nehéz, évente 2 alkalommal egy ilyen rendezvényt valahogy összehozzuk!:))))))))))))))))))))))
jóez így:-)
ez például úgy indul be, h elfordítom a kulcsot, nem kívülről kell másnak dróttal segíteni a motortérben:-)
szóval mi a baj a motorral?
:-)))
Reggelt Urak.
Tegnap olyat röhögtem, aszongya Fater: te fiam képzeld valami kopog meg nyikorog a kocsimban, valahol jobb hátul.
erre én: nekem kopog hátul középen nyikorog, elől serceg:-)))
Fater: nem szeretem az ilyen idegen hangokat, égnek áll a hajam tőle.
én: nyugi Papa, az én autómban ezek a hangok nem idegenek...
Tső urak!
Eldöntöttem csináltatok el mélyen feltáró vizsgálatot a szakszervízbe és utána lépek mert sokan mondtak sok mindent egy motor diagnosztika nem a világ.
Hogy tudjam hányadán állok.
És most beviszek a szervezetembe egy kis tudatmódosító szert a fárasztó mai nap örömére..
Egészségetekre (Whisky+Cola +sok jég)