Viszont remélem nem lesznek olyanok, akik ezért majd kinéznek a társaságból, ha elmegyek egy-egy talira... Majd megpróbálok minél messzebb parkolni!:-)
ööö, lehet ma este már nem lesz GT...!:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Szívem szerint megtartanám életem végéig! Ha jól megy a szekér, veszek majd egy piros Q2-t, ami örökre megmarad...
Egy nap gondolkodási időt kértem. Még mindig a coupéról van szó, amit kari előtt néztem ki! Tegnap este hívott a gyerek, hogy megvan még az autó, mert akik megkapták rá a hitelt, a mai napig nem tudták kifizetni az önrészt... Nem tudom, mit csináljak!!!! Sajnálom a GT-t nagyon! Bár az összes autómtól nehezen váltam meg, azért utána mindig nagyon örültem az újnak... (csak most még ott van az építkezés is, tehát ész vagy szív?)
Ha kb 50ezret mész egy évben akkor szerintem nem kétséges a motor... főleg ha nagy távokat teszel meg egyben, és nem sok kicsit. Mert ha sokat inditod meg állítod le a motort akkor viszont jobb a benzines (nemturbós).
A 156-ost is szerelték JTS motorral, szerintem kérdezd meg a 156 topicban is, hátha valakinek van tapasztalata vele. Vagy kérdezz meg egy megbízható szervízt (Szamosi, Large, stb...).
Nagyon tetszik, tudom, hogy nagyon-nyagyon gondos kezekben volt és vigyáztak rá de kevesebb km-rel keresek autót, mivel évente legalább 50ezret megyek a mostanival is.
És mindenképpen Németo.-ból kell az autó.
De a legnagyobb akadály, hogy most még nem aktuális még csak terv, ezért is kértem a véleményeteket a motorizáltságról, hogy tudjam mire cuppanjak rá :-)