Képzeld, amikor először megláttam anno a GT terveit, hogy milyen 'állat' fog kijönni Alfáéknál, az első boldog gondolatom az volt, hogy vééééégre EZ hátul kapar majd! De sajna nem. :( De azért el tudom képzelni,milyen csudállatias lenne ám! :D
Helló!Ha gépre dugjátok menet közben jó a turbónyomás nem tőlt túl? Ezért letílthat, sok tötymörgés és városi használat során a turbó geometriája elkormolodhat és meg tud szorúlni és nem tud normálisan szabályozni ergo túltölthet a turbo vagy éppen nem tud megfelelő légményesigét szállítani! A turbo a szabályozó vákumos elven működik! Le kell húzni a csövét és akinek van vákumos pumpája azzal megmozgatni hogy a rudazat mozog e megfelelően stb! Hirtelen ötlet ennyi! Üdv!
Sziasztok! Remélem valaki tud nekem segíteni. A problémám pár hete kezdődött, megyek az autóval és előzés közben elszáll az erő az autó leszabályoz és kirakja a motorhiba logót, mondom fasza. elviszem szerelőhöz azt mondja hogy a hibakód szerint a computer és a magasnyomású szelep közötti kábellel van a gond. kicsrélés. a baj nem mult el. magasnyomású szelep csere. a baj nem mult el. a szerelő szerint minden megfelelően müködik minden érték jó. mikor be indittom az autót nem ég a lámba és amig nem pörgetem 2,5 fölé addig erő is van de amint elérem leszabályoz és kivillan a lámpion. azt kétlem hogy a szerelő szeretne lerántani mert nem engedett kifizetni semmit. Szóval ha valakinek lenne valami tanácsa igazán hálás lennék. köszi
Sziasztok. Szeretném kicsit "optimalizálni" az autó teljesítményét (1.9 JTD). Van valakinek tapasztalata mivel érdemes próbálkozni, illetve ezzel kapcsolatban megbízható szakembert is keresnék. Köszi!
Nem tudom, lehet hogy akkor változik ország vagy régió szerint......vagy rosszul volt ráírva, és 60 helyett 66 Ah volt, bár ezt kétlem. Én is 74 Ah-t vettem bele, már csak azért is mert a mérete megegyezett a 72-esével :)