Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-12 20:46:58 // 23711
Mi is korán leléptünk olyan négy felé a leányzó sem bírta már, na meg a hosszúszőrű pitbull is kifulladt :)
Attie2008-04-12 20:42:00 // 23710
Repülőteres talinak ott van év végén Kaposújlak vagy Kiskunlacháza aug 20-án.
Ferke2008-04-12 20:41:45 // 23709
Na igen. mondjuk pl Téged láttalak 2x is, de mind2x a másik irányba húzott a gyerek valami nagyon fontos dolog miatt.:))
De tényleg, volt akit az elejétől fogva keresgéltem, és a végére találtam csak meg, de akkor már csak pár percre...
De tényleg, volt akit az elejétől fogva keresgéltem, és a végére találtam csak meg, de akkor már csak pár percre...
Attie2008-04-12 20:39:58 // 23708
Nekem tök nagy élmény volt beleszagolni az autódba. Egy más világ köszön belőle vissza :)
Docky_SD ( Bruno Banáni ;)2008-04-12 20:39:08 // 23707
Mi is köszönjük a szervezőknek a partyt. Tudjuk, hogy nagy munka van mögötte, de sajnos ez már nem az volt mint 1-2 éve. Igazából rég kinőtte ezt a helyet a "társadalmunk" ;)
Ez a közösség EGY és nem három részből áll. Nincs kiváltságos és nincs kitaszított. Bár a kiváltságról annyit, hogy a kutya sem kérte a zöld belépőmet. Igaz még egy regkártyát sem kaptam cserébe ;) Nem az a 2400ft, hanem az hogy kössz bakker hogy eljöttél.
Nem tudom miért nem lehet pl Mindezt egy reptéren csinalni amit itt. Nem hinnem hogy a bazilika forgalma hatalmasat ugrott volna, elvégre nem azért megyünk. Igaz szép a környezet, de jobban sajnálom azt, hogy sok cartárs nem fért be stb.
Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, találkoztunk sok ismerőssel és ezután is fogunk ;)
Ez a közösség EGY és nem három részből áll. Nincs kiváltságos és nincs kitaszított. Bár a kiváltságról annyit, hogy a kutya sem kérte a zöld belépőmet. Igaz még egy regkártyát sem kaptam cserébe ;) Nem az a 2400ft, hanem az hogy kössz bakker hogy eljöttél.
Nem tudom miért nem lehet pl Mindezt egy reptéren csinalni amit itt. Nem hinnem hogy a bazilika forgalma hatalmasat ugrott volna, elvégre nem azért megyünk. Igaz szép a környezet, de jobban sajnálom azt, hogy sok cartárs nem fért be stb.
Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, találkoztunk sok ismerőssel és ezután is fogunk ;)
Attie2008-04-12 20:37:29 // 23706
Én a zöld meg a piros parkolóra gondoltam, de a környékbeli utcák is különbek, mint egy repülőtér vagy egy bevásárló központ parkolója.
Ez az esztergomi tali egyik jelegzetessége. Nem kéne kivinni valami nagy placcra, mert akkor elvesztené a hangulatát.
Ez az esztergomi tali egyik jelegzetessége. Nem kéne kivinni valami nagy placcra, mert akkor elvesztené a hangulatát.
NGC2008-04-12 20:34:53 // 23705
sziasztok! nekem is ez volt az első találkozó, és nagyon nagy élmény volt, lejártuk a lábunkat! sajnos nem tudtam beszélgetni sok emberrel, ahhoz túl nagy találkozó volt elsőre, de majd a következőn:) nálam ami megkoronázta a napot, az a brera vezetése. nem is mondok többet róla.
köszönet a szervezőknek, és a többi Alfásnak!
köszönet a szervezőknek, és a többi Alfásnak!
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-12 20:34:52 // 23704
köszi :))
a legnagyobb negatívuma számomra ennke a talinak, hogy olyan sokan voltunk, hogy legalább számomra 10 kedves taggal nem találkoztam, mert elkerültük egymást :((
a legnagyobb negatívuma számomra ennke a talinak, hogy olyan sokan voltunk, hogy legalább számomra 10 kedves taggal nem találkoztam, mert elkerültük egymást :((
Tackry2008-04-12 20:33:54 // 23703
Ööö... Nem értem azon kritikákat, hogy nem volt elég program. Ez nem cirkusz, vagy színház, ahova ha bemegyek, leülök, és elvárom, hogy a távozásomig folyamatosan lekössék a figyelmemet előadásokkal. Érdekes mód, én egy pillanatig sem unatkoztam. Önmagában az, hogy ennyi alfa volt egy helyen, bőven elég lett volna nekem elég napra, hogy újból és újból végigmenjek a sorok között, és nézegessem őket örömmel.:) De ezen kívül remekül lekötött a sok sátor, alfa modell, a szalonautók nyálcsorgatva bámulása... Vagy egy órát, ha nem többet elszórakoztam a kvízek kitöltésével... És ami ennél is fontosabb, és amiről ez a találkozó VALÓJÁBAN szól, az az, hogy rengeteg olyan baráttal, ismerőssel futottam össze, akiket egyébként évente egy vagy max. két alkalommal láthatok. Mindenkivel váltottam pár mondatot, és örültünk, hogy láthattuk egymást. De alig mentem tovább, máris ott volt a következő érdekességek vagy ismerős...
Gyurmi2008-04-12 20:33:37 // 23702
Ciao!
Hát ez is megvolt.Sok szép autó egyrakáson.Jó volt.Bár az hogy semmi program nem lett hát azt hiányoltam és ahogyan olvasom ezzel nem vagyok egyedül.Ez így részemről elég silányra sikeredett.
Hát ez is megvolt.Sok szép autó egyrakáson.Jó volt.Bár az hogy semmi program nem lett hát azt hiányoltam és ahogyan olvasom ezzel nem vagyok egyedül.Ez így részemről elég silányra sikeredett.
Ferke2008-04-12 20:32:55 // 23701
Vannak ilyen tahók sajna. Emberen tisztán látszott, hog ynem az övé a Ferrari, általában a Ferrari tulajdonosokon látszódik, hogy Ferrari tulajdonosok. Rajta nem látszódott. :(
Ferke2008-04-12 20:31:04 // 23700
Már nem sok idő, és Te is az ugrálóvárnál töltöd majd a legtöbb időt Alfacityben!:))))))
Poló2008-04-12 20:27:51 // 23699
Exkluzív parkolóhelyen? Mint pl Gringo is? Esetleg még parkolódíjat is kell fizetni, mert fizető parkolóban tud vki csak megállni.
mtamas2008-04-12 20:26:52 // 23698
Volt F430-as ?!? :)
Ami a rendezvényt illeti csatlakoznék én is az előttem nyilatkozókhoz (kissé unalmas volt), DE tartalmas! :) Mivel első találkozónk volt Veletek, így tetszett is.
Egy kicsit a szervezőket is megvédeném azzal, hogy ekkora szervezményt azért nem kis móka, idő és szervezettség, szóval ami esetleg nem jól sikerült azt nézzük el, ebből tanulunk! A következő mégjobb lesz! Ami a helyszín méretét illeti, valóban kinőttük, de ez is csak azt bizonyítja, hogy növekvőben a megbízható társaságunk, egyben az `Alfa-hívők` száma!
Ami a rendezvényt illeti csatlakoznék én is az előttem nyilatkozókhoz (kissé unalmas volt), DE tartalmas! :) Mivel első találkozónk volt Veletek, így tetszett is.
Egy kicsit a szervezőket is megvédeném azzal, hogy ekkora szervezményt azért nem kis móka, idő és szervezettség, szóval ami esetleg nem jól sikerült azt nézzük el, ebből tanulunk! A következő mégjobb lesz! Ami a helyszín méretét illeti, valóban kinőttük, de ez is csak azt bizonyítja, hogy növekvőben a megbízható társaságunk, egyben az `Alfa-hívők` száma!
BAKY2008-04-12 20:26:48 // 23697
Sziasztok! A tali talán legöregebb verdája is már a garázsában pihen. Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jól esett, hogy ennyi embernek tetszik az, ami Nekem is.
A szervezéssel kapcsolatosan: egy kis jobbítás valóban ráfért volna. Vontatott volt, és a programok nem kötötték le a látogatókat, a mennyiségük kevés volt. Jövőre biztos jobb lesz... Azért KÖSZÖNÖM!
A szervezéssel kapcsolatosan: egy kis jobbítás valóban ráfért volna. Vontatott volt, és a programok nem kötötték le a látogatókat, a mennyiségük kevés volt. Jövőre biztos jobb lesz... Azért KÖSZÖNÖM!
gergulus2008-04-12 20:26:30 // 23696
Sok szép autó, sok kedves ember, és sok tahó paraszt akiket megszürni nem lehet. Nem voltam még esztergomba talin, de ha jövőre elmegyek akkor a barátokkal való hosszú autózás miatt teszem nem pedig a rendezvényért. Nagy megmozdulás, nagy felhajtás, de gyengécskének vélem. Ez persze a magán véleményem, és senkit nem szeretnék ezzel megbántani, vagy bírálni. Nem tudnám jobban megszervezni én sem ezért nem is teszem. :-) csaó
Attie2008-04-12 20:24:23 // 23695
Ez a találkozó egy beszélgetős találkozónak indult, semmi másnak. A pár rendezvény csak plusz.
A 2400 Ft-ot úgy fogd fel, hogy egy egész napos exkluzív parkolóhelyen vagy és megtéríted a szervezők idejét, üzemanyagköltségét, nyomtatási költségeit stb...
A 2400 Ft-ot úgy fogd fel, hogy egy egész napos exkluzív parkolóhelyen vagy és megtéríted a szervezők idejét, üzemanyagköltségét, nyomtatási költségeit stb...
Taxi33™2008-04-12 20:24:15 // 23694
Pedig úgy gondolom,hogy akinek Olasz autója van az rossz ember nem lehet. Sajnos vannak kívételek. (De igazad van lehet,hogy nem is az övé...)
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-12 20:24:09 // 23693
Úgy hallottam Te egész nap az ugráló várnál voltál :)))
Taxi33™2008-04-12 20:21:48 // 23692
Sajnos vannak ilyen TAHÓ emberek !
Totti (NagyVad)2008-04-12 20:20:11 // 23691
Ja és nem iszom kávét :DDDDDDDD
Ferke2008-04-12 20:17:34 // 23690
Szasztok! Ez ismét egy nagyon jó tali volt, mille grazie a szervezőknek, nagyon élveztük! :) Nem tudok negatívumot mondani, kicsit talán még jobban is tetszett, mint a tavalyi!
Jah, egyetlen negatívum:
Itt is gratulálok annak a "gyermekbarát fiatalembernek", aki az F430-as felett használati jogot gyakorolt (azért írom ezt, mert szinte bizos, hogy nem a tulaja volt a vasnak)!!!
Sorra engedte a szemrevaló hölgyeknek, hogy beüljenek a Ferrariba, majd mikor az egyik hölgy még bent ült, a 4 éves fiam a 4 évesekre jellemző ártatlansággal odament hozzá, és megkérdezte: -Bácsi, beülhetek picit én is a Ferrariba?
Mire ő lenézett a gyrekre, és közölte: -Nem.
Nem tudom elhinni, hogy az ilyen emberek hogyan boldogulnak reggelente a tükörrel..:(((
(Remélem egyszer még összefutok a fiatalemberrel hasonló, de fordított helyzetben...)
Jah, egyetlen negatívum:
Itt is gratulálok annak a "gyermekbarát fiatalembernek", aki az F430-as felett használati jogot gyakorolt (azért írom ezt, mert szinte bizos, hogy nem a tulaja volt a vasnak)!!!
Sorra engedte a szemrevaló hölgyeknek, hogy beüljenek a Ferrariba, majd mikor az egyik hölgy még bent ült, a 4 éves fiam a 4 évesekre jellemző ártatlansággal odament hozzá, és megkérdezte: -Bácsi, beülhetek picit én is a Ferrariba?
Mire ő lenézett a gyrekre, és közölte: -Nem.
Nem tudom elhinni, hogy az ilyen emberek hogyan boldogulnak reggelente a tükörrel..:(((
(Remélem egyszer még összefutok a fiatalemberrel hasonló, de fordított helyzetben...)
gergulus2008-04-12 20:17:26 // 23689
Sok szép autó, sok kedves ember, és sok tahó paraszt akiket megszürni nem lehet. Nem voltam még esztergomba talin, de ha jövőre elmegyek akkor a barátokkal való hosszú autózás miatt teszem nem pedig a rendezvényért. Nagy megmozdulás, nagy felhajtás, de gyengécskének vélem. Ez persze a magán véleményem, és senkit nem szeretnék ezzel megbántani, vagy bírálni. Nem tudnám jobban megszervezni én sem ezért nem is teszem. :-) csaó
Tackry2008-04-12 20:16:11 // 23688
Mobil wc-t minek? Két helyen is volt rendes, tiszta wc... Én legalábbis minden alkalommal sorbanállás nélkül meg tudtam oldani a dolgot. Volt ám térkép is kiadva, arról lehetett volna tájékozódni, hogy jé, van ilyen is, ráadásul kettő is. És csak aztán panaszkodni.
Totti (NagyVad)2008-04-12 20:14:16 // 23687
Mi is haza értünk cirka egy óra alat :-)))) :DDDD kicsit be lasitot a sok tesze tosza jürgen a szerpentinen :-)))
Talit köszi!!! Kicsit csalodtam egy kicsit!!! De azért akkor is ez az év legnagyobb talija sok sok Alfa együt!!! De valjuk be ki nöttük a Bazilika parkeszt! És ez irányban kellenének uj tervek !! (Két napos vagy valami joval nagyobb hejszin) Még egyszer köszi a káoszbrigádnak!!!
Talit köszi!!! Kicsit csalodtam egy kicsit!!! De azért akkor is ez az év legnagyobb talija sok sok Alfa együt!!! De valjuk be ki nöttük a Bazilika parkeszt! És ez irányban kellenének uj tervek !! (Két napos vagy valami joval nagyobb hejszin) Még egyszer köszi a káoszbrigádnak!!!
mtamas2008-04-12 20:09:54 // 23686
Mi is nagyon jól éreztük magunkat a párommal (agyba-főbe dícsér "minket Alfásokat" :) )! Köszönjük a lehetőséget, jövőre is ott leszünk! Egyúttal nagyon szépen köszönöm a két nappal ezelőtti szülinapi jókívánságokat mindenki részére!
Nemrég értünk haza, sajnos a kutyusunkat nem vittük magunkkal, pedig lehetett volna, de jövőre ő is ott lesz!
Pótolok én is egy pár fényképet, aki esetleg felismeri verdáját és szeretne nagy, jóminőségű képet akkor dobjon üzenetet és elküldöm.
Alfaamore FoReVeR ! ! !
Nemrég értünk haza, sajnos a kutyusunkat nem vittük magunkkal, pedig lehetett volna, de jövőre ő is ott lesz!
Pótolok én is egy pár fényképet, aki esetleg felismeri verdáját és szeretne nagy, jóminőségű képet akkor dobjon üzenetet és elküldöm.
Alfaamore FoReVeR ! ! !
Szotyi2008-04-12 20:07:55 // 23685
Azonos vélemény! Tényleg jó volt megnézni sok kocsit, meg találkozni a cartársakkal, de nagyon unalmas volt a rndezvény, ezen kívül. Tehát nulla program! Kicsit többre számítottam 2400 Ft-ért. Rmélem a staff elgondolkodik egy kicsit a jövő évi programon.
Tackry2008-04-12 20:01:16 // 23684
Hazaértünk mi is.:)
Tényleg nyertem egy számítógépet? :DDD
Tényleg nyertem egy számítógépet? :DDD
Attie2008-04-12 19:58:49 // 23683
Hát a lényeg az, hogy volt sok idő jegyet venni :)
W.2008-04-12 19:54:56 // 23682
Én 3-adszorra voltam már, eddig nagyon jól éreztem magam és magunkat a nagyvadakkal! Eddig!! Sajnálom, de csatlakozom az előttem szólóhoz....ugyanígy érzem...
zékapitány2008-04-12 19:51:34 // 23681
szevasztok.mi is rendben haza értűnk az első alfás talinkról.be kell hogy valjam vegyes érzelmekkel.először is nagyon nagy filing volt,de az hogy 2400 ért egy parkoló helyet kapok és ennyi.a programok elég silányok fantáziátlanok vóltak.pl a jég "mitó"az nagy poén volt.helyette inkább egy pár mobil wc-t kellet vólna kirakni.egész egyszerűen a rendezőknek el kellene gondólkodni azon hogy abból a sok sok 2400 ft ből valamit vissza is kellene adni pl.voltak olyanok akik megvették a jegyet és az utcán parkólhattak.végül összesítve a rendezvény pocsék volt a találkozó ennyi mákatársal találkozni az fantasztikus volt köszönöm.
AdamV62008-04-12 19:47:32 // 23680
szia F159!!!
ami engem is érint fotók,azokat elküldenéd nekem e-mailba???:))))
lécci,lécci! :)
ami engem is érint fotók,azokat elküldenéd nekem e-mailba???:))))
lécci,lécci! :)
F1592008-04-12 19:44:22 // 23679
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-12 19:39:17 // 23678
Ismét találkoztunk egy jó páran :)) Sok szép jó kis Alfa jött össze jófej emberkékkel...legnagyobb meglepetés Grando Cartárs akivel még tavaly fogadtunk s ezt be is tartotta, mikor már rég kiment a fejemből :)) egy talpig Úriember!!! Mellesleg depeche szólt a fejegységéből ez már csak hab a tortán:)
Satti2008-04-12 19:29:10 // 23677
Rendben mi is itthon vagyunk, jót autóztunk hazafelé is Magoo-val, Kecskeméttől már szakadó esőben vizfüggönyben, de akkor is 150-el szépen:-)
Minden jó volt, csak a szél ne lett volna, a Bazilika előtti parkoltatás meg remekül sikerűlt,..... ja azt én is csináltam, nem véletlen!:-))
Annak külőn örültem, hogy az enyémen kívűl egyetlen egy darab metálsárga Alfa nem volt:-)
Minden jó volt, csak a szél ne lett volna, a Bazilika előtti parkoltatás meg remekül sikerűlt,..... ja azt én is csináltam, nem véletlen!:-))
Annak külőn örültem, hogy az enyémen kívűl egyetlen egy darab metálsárga Alfa nem volt:-)
Wickey2008-04-12 19:26:32 // 23676
csak két hétig? Úgy emlékszem tovább tartott a jegyelővételes időszak, legalábbis én biztos hogy nem az elején vettem, Figi meg csak egy hétre rá kezdett el egyáltalán hisztizni, hogy akkor hogy és mint lesznek a 75-ösök.. :-P
Attie2008-04-12 19:21:05 // 23675
Én is szeretném megköszönni ismét, hogy egy jó napot okoztatok nekünk! :)
Hihetetlen milyen változáson ment át ez az egész kis összejövetel.
A 33 teszt eredményemen meg nagyon meglepődtem, mert azt csak úgy adtam be, hogy csak úgy odaaadom becsületből. A sima Alfa Romeo teszten esélyesebbnek éreztem magam, erre a 33-assal lettem második :)
Nagyon jól jött a Garmin polárpulcsija mert eléggé fáztam :))
Hihetetlen milyen változáson ment át ez az egész kis összejövetel.
A 33 teszt eredményemen meg nagyon meglepődtem, mert azt csak úgy adtam be, hogy csak úgy odaaadom becsületből. A sima Alfa Romeo teszten esélyesebbnek éreztem magam, erre a 33-assal lettem második :)
Nagyon jól jött a Garmin polárpulcsija mert eléggé fáztam :))
Attie2008-04-12 19:16:26 // 23674
Gringo!
Ha te tényleg egy éve készülődsz erre a talira és szépíted az autót emiatt, akkor az hogy lehet, hogy amíg 2 héten keresztül lehetett jegyet előre venni a parkolókba, akkor nem tolongtál ott?
Lehet, hogy mégsem olyan fontos ez neked?
Ha te tényleg egy éve készülődsz erre a talira és szépíted az autót emiatt, akkor az hogy lehet, hogy amíg 2 héten keresztül lehetett jegyet előre venni a parkolókba, akkor nem tolongtál ott?
Lehet, hogy mégsem olyan fontos ez neked?
nivásrudi2008-04-12 18:29:45 // 23673
upsz zavaromban még nem megy a heJesírás
AR75332008-04-12 18:29:33 // 23672
nivásrudi2008-04-12 18:26:04 // 23671
KÖSÖNJÜK nektek a MENYASSZONYOMMAL :-)
BadAzz2008-04-12 18:12:37 // 23670
pfff....gyerekek ez nagyon kemény volt!!!! ezt nem gondoltom volna hogy ekkora élmény lesz. csak jót tudok mondani:)) Kár hogy vége és hogy csak jövöre lesz megint:) akkora varázsa volt az egésznek hogy iszonyat!!! Innentöl minden évben ott a helyünk:)
Bagee2008-04-12 17:59:04 // 23669
Egy élmény volt :) Minden fasza volt csak a hangosítással voltak némi problémák :P :DDDDDDDDDDDD
George Lownoise2008-04-12 17:45:23 // 23668
Don.2008-04-12 17:41:59 // 23667
Mi is sikeresen hazaértünk ,szerintem is faxa volt a tali,bár a fényképezőnk besz@rt és igy nem tudtunk képeket készíteni,pedig azthiszem lett volna miről...
Szép estét mindenkinek én pihenek.Ciao
Szép estét mindenkinek én pihenek.Ciao
DonPimpa2008-04-12 17:35:28 // 23666
holló1562008-04-12 17:29:07 // 23664
Sziasztok!
Hazaértem én is egyben... ;-) Sajnos nem lett kész a verda időben így offos verdával kellett mennem a city-be. :-( De a sok szép alfa mindenért kárpotolt! :-))
Gratula a szervezőknek idén is szuper volt a tali. Néhány kép azonak akik nem tudtak eljönni: AlfaCity08
Hazaértem én is egyben... ;-) Sajnos nem lett kész a verda időben így offos verdával kellett mennem a city-be. :-( De a sok szép alfa mindenért kárpotolt! :-))
Gratula a szervezőknek idén is szuper volt a tali. Néhány kép azonak akik nem tudtak eljönni: AlfaCity08
gringo2008-04-12 17:28:50 // 23663
Sziasztok, hát én nem gratulálok a szervezésért mert egy elhgyatott utcában állt az alfám rengeteg másik sorstársamal, én szerintem nem túl jól lett ez megszervezve, egy éve készülödtem a nagy talira és gyűjtögettem hogy a vasat szebbé varázsolják,! ERRE MIT AD ISTEN! senki nem láthatta. Remélem jövőre áttgondoltabb lesz a tali!!!!!!!
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2008-04-12 17:25:19 // 23662