Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
sty2008-04-12 22:49:21 // 23811
infláció,bár nem álunk fényesen anyagilag de szerintem a töbség igy van ma az országban de én nem spóroltam azon a + 1400Ft-on igy legalább egy helyen voltunk mint egy nagy család
sztane2008-04-12 22:44:55 // 23810
szia!
most olvastam az élvezetes élmény beszámolódat, sajnálattal láttam az esetedet.
nekem a 155-ről maradt egy szervó szivattyúm, ha tudok vele segíteni és a tiédhez jó, akkor keress meg
most olvastam az élvezetes élmény beszámolódat, sajnálattal láttam az esetedet.
nekem a 155-ről maradt egy szervó szivattyúm, ha tudok vele segíteni és a tiédhez jó, akkor keress meg
FoToS2008-04-12 22:43:55 // 23809
Erre akartam kitérti,hogy tavaj 1000 volt e belépő mindenki befért kényelmesen idén már 2400 :(
sty2008-04-12 22:42:53 // 23808
gondolom sok embert elijesztett ez a bolond idö és valjuk be igy zsákbamacska levezetni több 100 km-et,de mik beválaltuk és jól éreztük magunkat,ja ami fltünt akörnyezö utcákban sok cartárs parkolt spórolni akartak a beugrón
Puppy2008-04-12 22:40:07 // 23807
Bizony bizony, ez a lényeg!
griff2008-04-12 22:39:40 // 23806
No problemo, összefutunk még sztem idén is! :-)) A lényeg hogy jól telt a nap! :-))
Atesz19872008-04-12 22:38:07 // 23805
Én most voltam másodszor, és voltam vagy 10 talin, szal engem nem nyűgőz már le annyira, hogy "Jé mennyi Alfa", de ettől még a mászkálást elkezdve 9-től, egészen 16:30-ig egy másodpercig sem unatkoztunk. Jövőre tessék máskálni! Ha csak egyszer körbejárod az egész helyet, meg a fontosabb autóknál fényképezel párat, meg beszélgetsz pár szót, akkor már eltöltöttél legalább 4 órát! Nah, msot ebbe még beleszámolhatsz 2 evést is, az is 1-1 óra sorban állással, beszélgetéssel együtt. Ezután még egy hevenyész séta, és vége is a napnak, és akkor még nem vettel részt semmijen rendezvényen... Amúgy, vezethettél volna Brerát, 159-t, játszhattál volna playstationnal, nézhettél volna montisokat, felmehettél volna a bazilikába, megnézhetted volna a várost, soroljam még?
Puppy2008-04-12 22:37:42 // 23804
Szunyival agyaltunk, h mi legyen... Kecskemét elötti benyakutnál kiálltunk, nem volt ott senki, feljebb meg elfeljettünk kiállni, de észre vettük, h egy auto ott áll.. Aztán egy darabig lassabban mentünk,h utolérjen..., aztán egy késöbbi kiállonál elment mellettünk két 156os, utánuk eredtünk, és végül velük mentünk pestig.. Hát ez most sajna igy alakult, jövöre pontosabban szervezzük kicsit. :) Ettöl eltekintve viszont qrva jo volt! :)
FoToS2008-04-12 22:37:04 // 23803
Lényegesen kevesebben voltak,hogy miért azt nem is tudom :)
sty2008-04-12 22:34:05 // 23802
Na felébredtem,muszály volt egy kicsit ledölnöm,fárasztó vol ez a nap annál is inkább mert tegnap is keveset aludtam.Szuper volt minden bár nekem a tavaji jobban bejött,sajna a beléptetéssel voltak gondok,szerintem tul volt bonyolitva.lehet már tudni menyien voltunk szerintem nem döntöttük meg a tavaji rekordot szemmel láthatóan kevesebben parkoltak mind a zöld mind a piros parkolókban
FoToS2008-04-12 22:33:00 // 23801
Azta nem semmit gépeltél össze gratula :)
Atesz19872008-04-12 22:31:14 // 23800
Először is nagyon király volt a tali, és ezuttal csonk nélkül tetszett minden. :) Nagyon profin, mindenre figyelve szervezték meg a srácok, ami baki meg esetleg becsúszott, az inkább a lusta jegyvásárlók bűne, más esetben meg jövőre majd jobban sikerül. Sok volt az újítás, nyilván becsúszhattak hibák, bár Én nem találkoztam eggyel sem. Gondolom az Offok sem azért rohangáltak föl-alá, mert nem tiltotta nekik senki, hanem mert így rendelkeztek fentről. De nyilván lesznek kardoskodók, majd a fiúk megvédik magukat. :)
Személles élménybeszámolóm övetkezik. :)
Úgy döntöttünk 2 napot töltünk egomban, hogy ne kelljen korán kellni. 1 óra körül, amikor Encsi letette a műszakot a suliban, szépen el is indultunk. Az első probléma a kaposvári elkerülő környékén jelentkezett, amikor is a körforgóban alig bírtam eltekerni a kormányt. Azt tudni kell, hogy szervó olaj vezeték javítás volt egy héttel ezelőtt. Fel is hívtam Szabi barátomat, hogy mi legyen ezzel a masinval, elautózzak Én azért Egomba? Persze, menjek csak, nem lesz ott baj, biztos sok lett az olaj, vegyek ki belőle egy kicsit. Nah, mentünk is tovább bátran, egyszer csak látom, hogy az Offok a szokottnál nagyobb hajlandósággal maradnak le tőlem. Égett le a blokkról a kifolyt olaj. Megálltam, megnéztem a tartályt, tök üres a szervó olaj. Az utántöltős korszakból még maradt egy kicsi, azt beleöntöttem, de az azon mód ki is folyt az auto alján. Újabb telefon Király156 cartársunknak. Hát, ez az autó már nem megy Egomba. Mindez Fehérvártól 10 km-re. Encsi nagyon várta már a talit, nekem meg a szívem szakadt meg a csalódottságát látva. Na mondom, itt most ha törik, ha szakad, de az estét Egomban töltjük, slussz! Nah a Szabi javaslatára elmentem azért az első benzinkútig, ott még tettem egy utcsó próbát az olajjal, de kifolyt. Na mondom, akkor megyünk bússzal ,nem érdekel. Megkérdeztük, mennyünk be valami busszal a városba, onnan kell mennie busznak Egomba. Jól van, 10 perc múlva jött busz, fel is szálltunk. Menetközben letárgyaltuk Szabival, hogy el jön ezért az autóért Dombóvárról, Fehérvárra és hazaviszi. Ezért nagyon hálás is vagyok neki, egy darabig fizetem a sült kóbiját a talikon, az fix. :) Nah közben letelefonáltam azt is, hogy Szabi megkapja a pót kulcsot (ami persze a riasztót nem tudja kikapcsolni. :))) ), mert a nagy sietségben nem volt időnk végig gondolni ilyeneket. Nah, be is értünk a városba negyed 5 körül, irány az információ, mikor megyünk mi innen Egomba. 16:45-kor indul közvetlen járat a 16-osról. Ohh, király! :) Fe lis ültünk, elzötykölődtünk Egomig, miközben egy magát "lokálpatrióta informatikusként" megnevező utastársunk tartott egy kiselőadást Esztergomról. Nah az állomástól felsétáltunk a bazilikáig, amit természetesen rossz irányból kerültünk meg, mert nem vágtam melyik felén vagyunk. Aki volt ott, az tudja mekkora meló ez. :)) Nah, nagynehezen elevickéltünk a szállásig, végre ott voltunk, és mindössze 2 órát vesztettünk a betervezett érkezéshez képest. A Kőrősy kóterban szálltunk meg, ahol a véradás is volt. Kicsit összekaptuk magunkat, lezuhiztunk, átöltöztünk, és kimentünk a 8 óra körül még lelkesen güriző szervezőkhöz, hangosítókhoz. Elpanaszoltuk mi történt velünk, meg hogy mennénk valami étterembe, erre Tommi cartárs beszállított minket a 147-esébe, és levitt minket a legközelebbi étterembe. Neki is nagyon köszönjük a kedvességét, ránk fért. :)) Nah itt fincsi mandulába tekert csirkemellet ettünk párolt gyümölcsel, áfonya lekvárral és köretként krumplipürével. Fincsi volt a kaja, először megijedtünk az adag láttán, de aztán úgy jól laktunk éhségességünk ellenére, hogy a desszertre már nem is maradt kapacitásunk. :) Ezután egy kisebb sétával zártuk az estét. Nagyon szép Esztergom sötétedés után, a bazilikáról nem is beszélve. Már ezért megérte volna eljönni. Az este további programja nem publikus. :P Nah eljött Alfacity napja, a nap süt, a levegő kicsit hideg, de teljesen elfogadható, szal minden tökéletes. Az emberek nyüzsögnek, a Staff mellényes emberkék rohangálnak, zajlott az élet kora reggeltől kezdve. :) Az új útvonal sokakat megzavart, de Én azt gondolom, hogy ezuttal sokkal-sokkal kisebb gondot okoztunk a város forgalmában, piros pont a szervezőknek a városlakók részéről. A parkolatással jelentem semmi probléma, kivételezés nem volt, mindenki úgy állt, ahogy érkezett. Az az jó pofa volt, ahogy az egyik szervező hadvezérként, karlendítésekkel irányította a pultitusról a lépcső felé igyekvőket, és bizony nem volt apelláta, arra kellett menni, amerre Ő suhintott. :) Piros parkolóba a holland cartársak szépen beálltak egyhelyre, gondolom ez is a szervezőkön múlt, sztem szép emlékekkel távoztak a külföldi cartársak. A reggeli menü óriás palacsinta volt csokiöntettel, és meggy befőttel töltve. Jövőre tessék mindenkinek megkostólni! Meg a túros mazsolást is! :) Akárki szervezte őket ide, jó ötlet volt. A tesztvezetők elindultak, a standoknál nyüzsögtek, az érdekes autók felvonultak, épp csak az alul öltözött hölgyek hiányoztak, de tavaly úgy is elvonták a figyelmet a saját lányainkról, idén legalább őket nézegettük. Az Alfás lányok nagyon csinosak! Jah, meg az info pultos csajok is helyesek voltak. :) Dél körül megmásztuk a bazilikát, de rohadjak meg, ha mégegyszer felmegyek oda. Enyhe tériszonyom volt, és nem igazán segített, hogy a lezuhanástól egy fél méter széles palló szerkezetes járda, meg egy 1 méter magas korlát választott el. :) De azért impozáns látvány volt a sok Alfa, megérte felmenni. Ezután megebédeltünk, a menü természetesen sült kolbi volt, nagyon fincsi enyhén csípős volt. Jövőre is Őket hívjátok! :) Nah ebéd után még egy kis séta is volt, meg beszélgetés, meg ilyenek. Király volt a mito jégszobor is. :) Menetközben felhívott Nivásrudi cartársunk, hogy le kellene kaparni az Esztergom feliratból a "gom" betüket, hogy csak az Eszter maradjon. Így hívják ugyanis a mostmár menyasszony leányzott. :) A hadműveletet végre is hajtottam, néztek is kajlán a bámészkodók. Volt olyan is, aki megnézte mit babráltam szerencsétlen autóján. :))) Később aztán megesett a lánykérés is jó pár ember előtt, pont ahogy cartársunk elképzelte. Egy pillanatig megijedtem, hogy mit beszélgetnek annyit, de aztán a gyűrű felhúzása után elcsattant az első jegyes csók, és a tömeg tapsviharban, és füttyögésben tört ki. EZUTON IS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, HOSSZÚ HÁZASSÁGOT, SOK SZÉP GYERMEKET, ÉS MINDEGYIKNEK ÚJ ALFÁT KÍVÁNOK!
Bár az idő kcisit hidegebre fordult, az egész országból jövő eső jelentések ellenére kitartott az idő, és végül haza indultunk. A hazafele úton történt előttünk 30 méterre egy baleset egy rendőr hibájából, de ez már egy másik topic...
Szóval mégegyszer nagyon szeretném megköszönni a szervezőknek ezt a remek találkozótt, és remélem Ti is örömötöket leltétek a sok elégedett Alfás láttán. Töretlen kitartást, és hasonlóan igényes, hangulatos, és sikeres találkozó szervezést kívánok! :)
Ui.: Nincs valakinek egy felesleges szervószívattyúja a 145-ömre? :DD
Személles élménybeszámolóm övetkezik. :)
Úgy döntöttünk 2 napot töltünk egomban, hogy ne kelljen korán kellni. 1 óra körül, amikor Encsi letette a műszakot a suliban, szépen el is indultunk. Az első probléma a kaposvári elkerülő környékén jelentkezett, amikor is a körforgóban alig bírtam eltekerni a kormányt. Azt tudni kell, hogy szervó olaj vezeték javítás volt egy héttel ezelőtt. Fel is hívtam Szabi barátomat, hogy mi legyen ezzel a masinval, elautózzak Én azért Egomba? Persze, menjek csak, nem lesz ott baj, biztos sok lett az olaj, vegyek ki belőle egy kicsit. Nah, mentünk is tovább bátran, egyszer csak látom, hogy az Offok a szokottnál nagyobb hajlandósággal maradnak le tőlem. Égett le a blokkról a kifolyt olaj. Megálltam, megnéztem a tartályt, tök üres a szervó olaj. Az utántöltős korszakból még maradt egy kicsi, azt beleöntöttem, de az azon mód ki is folyt az auto alján. Újabb telefon Király156 cartársunknak. Hát, ez az autó már nem megy Egomba. Mindez Fehérvártól 10 km-re. Encsi nagyon várta már a talit, nekem meg a szívem szakadt meg a csalódottságát látva. Na mondom, itt most ha törik, ha szakad, de az estét Egomban töltjük, slussz! Nah a Szabi javaslatára elmentem azért az első benzinkútig, ott még tettem egy utcsó próbát az olajjal, de kifolyt. Na mondom, akkor megyünk bússzal ,nem érdekel. Megkérdeztük, mennyünk be valami busszal a városba, onnan kell mennie busznak Egomba. Jól van, 10 perc múlva jött busz, fel is szálltunk. Menetközben letárgyaltuk Szabival, hogy el jön ezért az autóért Dombóvárról, Fehérvárra és hazaviszi. Ezért nagyon hálás is vagyok neki, egy darabig fizetem a sült kóbiját a talikon, az fix. :) Nah közben letelefonáltam azt is, hogy Szabi megkapja a pót kulcsot (ami persze a riasztót nem tudja kikapcsolni. :))) ), mert a nagy sietségben nem volt időnk végig gondolni ilyeneket. Nah, be is értünk a városba negyed 5 körül, irány az információ, mikor megyünk mi innen Egomba. 16:45-kor indul közvetlen járat a 16-osról. Ohh, király! :) Fe lis ültünk, elzötykölődtünk Egomig, miközben egy magát "lokálpatrióta informatikusként" megnevező utastársunk tartott egy kiselőadást Esztergomról. Nah az állomástól felsétáltunk a bazilikáig, amit természetesen rossz irányból kerültünk meg, mert nem vágtam melyik felén vagyunk. Aki volt ott, az tudja mekkora meló ez. :)) Nah, nagynehezen elevickéltünk a szállásig, végre ott voltunk, és mindössze 2 órát vesztettünk a betervezett érkezéshez képest. A Kőrősy kóterban szálltunk meg, ahol a véradás is volt. Kicsit összekaptuk magunkat, lezuhiztunk, átöltöztünk, és kimentünk a 8 óra körül még lelkesen güriző szervezőkhöz, hangosítókhoz. Elpanaszoltuk mi történt velünk, meg hogy mennénk valami étterembe, erre Tommi cartárs beszállított minket a 147-esébe, és levitt minket a legközelebbi étterembe. Neki is nagyon köszönjük a kedvességét, ránk fért. :)) Nah itt fincsi mandulába tekert csirkemellet ettünk párolt gyümölcsel, áfonya lekvárral és köretként krumplipürével. Fincsi volt a kaja, először megijedtünk az adag láttán, de aztán úgy jól laktunk éhségességünk ellenére, hogy a desszertre már nem is maradt kapacitásunk. :) Ezután egy kisebb sétával zártuk az estét. Nagyon szép Esztergom sötétedés után, a bazilikáról nem is beszélve. Már ezért megérte volna eljönni. Az este további programja nem publikus. :P Nah eljött Alfacity napja, a nap süt, a levegő kicsit hideg, de teljesen elfogadható, szal minden tökéletes. Az emberek nyüzsögnek, a Staff mellényes emberkék rohangálnak, zajlott az élet kora reggeltől kezdve. :) Az új útvonal sokakat megzavart, de Én azt gondolom, hogy ezuttal sokkal-sokkal kisebb gondot okoztunk a város forgalmában, piros pont a szervezőknek a városlakók részéről. A parkolatással jelentem semmi probléma, kivételezés nem volt, mindenki úgy állt, ahogy érkezett. Az az jó pofa volt, ahogy az egyik szervező hadvezérként, karlendítésekkel irányította a pultitusról a lépcső felé igyekvőket, és bizony nem volt apelláta, arra kellett menni, amerre Ő suhintott. :) Piros parkolóba a holland cartársak szépen beálltak egyhelyre, gondolom ez is a szervezőkön múlt, sztem szép emlékekkel távoztak a külföldi cartársak. A reggeli menü óriás palacsinta volt csokiöntettel, és meggy befőttel töltve. Jövőre tessék mindenkinek megkostólni! Meg a túros mazsolást is! :) Akárki szervezte őket ide, jó ötlet volt. A tesztvezetők elindultak, a standoknál nyüzsögtek, az érdekes autók felvonultak, épp csak az alul öltözött hölgyek hiányoztak, de tavaly úgy is elvonták a figyelmet a saját lányainkról, idén legalább őket nézegettük. Az Alfás lányok nagyon csinosak! Jah, meg az info pultos csajok is helyesek voltak. :) Dél körül megmásztuk a bazilikát, de rohadjak meg, ha mégegyszer felmegyek oda. Enyhe tériszonyom volt, és nem igazán segített, hogy a lezuhanástól egy fél méter széles palló szerkezetes járda, meg egy 1 méter magas korlát választott el. :) De azért impozáns látvány volt a sok Alfa, megérte felmenni. Ezután megebédeltünk, a menü természetesen sült kolbi volt, nagyon fincsi enyhén csípős volt. Jövőre is Őket hívjátok! :) Nah ebéd után még egy kis séta is volt, meg beszélgetés, meg ilyenek. Király volt a mito jégszobor is. :) Menetközben felhívott Nivásrudi cartársunk, hogy le kellene kaparni az Esztergom feliratból a "gom" betüket, hogy csak az Eszter maradjon. Így hívják ugyanis a mostmár menyasszony leányzott. :) A hadműveletet végre is hajtottam, néztek is kajlán a bámészkodók. Volt olyan is, aki megnézte mit babráltam szerencsétlen autóján. :))) Később aztán megesett a lánykérés is jó pár ember előtt, pont ahogy cartársunk elképzelte. Egy pillanatig megijedtem, hogy mit beszélgetnek annyit, de aztán a gyűrű felhúzása után elcsattant az első jegyes csók, és a tömeg tapsviharban, és füttyögésben tört ki. EZUTON IS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, HOSSZÚ HÁZASSÁGOT, SOK SZÉP GYERMEKET, ÉS MINDEGYIKNEK ÚJ ALFÁT KÍVÁNOK!
Bár az idő kcisit hidegebre fordult, az egész országból jövő eső jelentések ellenére kitartott az idő, és végül haza indultunk. A hazafele úton történt előttünk 30 méterre egy baleset egy rendőr hibájából, de ez már egy másik topic...
Szóval mégegyszer nagyon szeretném megköszönni a szervezőknek ezt a remek találkozótt, és remélem Ti is örömötöket leltétek a sok elégedett Alfás láttán. Töretlen kitartást, és hasonlóan igényes, hangulatos, és sikeres találkozó szervezést kívánok! :)
Ui.: Nincs valakinek egy felesleges szervószívattyúja a 145-ömre? :DD
FoToS2008-04-12 22:30:49 // 23799
Na tessék nekem a szomszédom volt én semmit nem kaptam :)
Liquid2008-04-12 22:28:48 // 23798
Jólvan! :) pedig gondoltam hogy hozok 2-t és először a tibit adom oda :))
FoToS2008-04-12 22:26:55 // 23797
Tuti ő vitte el a fődijjat :)
Ronnie2008-04-12 22:25:40 // 23796
..viszont finom a csoki , Thx! :oD
Tommaso 1592008-04-12 22:25:25 // 23795
Köszönjünk minenkinek ezt a csodás napot!
Jó volt veletek!!!!
Biztos lesz számszerűsítve a mai nap, de nekem úgy tűnk, h most kisebb volt az új résztvevők száma, mint tavaj.....:-(
A rendezőktől pedig elnézést kérünk, este derült ki, h a kitöltött reg lap az asszony zsebében maradt:_(
Jó volt veletek!!!!
Biztos lesz számszerűsítve a mai nap, de nekem úgy tűnk, h most kisebb volt az új résztvevők száma, mint tavaj.....:-(
A rendezőktől pedig elnézést kérünk, este derült ki, h a kitöltött reg lap az asszony zsebében maradt:_(
Liquid2008-04-12 22:23:22 // 23794
Liquid - Esztergom de még töltődik
FoToS2008-04-12 22:23:04 // 23793
Basszus nincs meg az ftp elérhetősége.
griff2008-04-12 22:22:33 // 23792
Veletek meg mi történt? Vártunk titeket a kecskeméti pihenőhelyen :-)))
Puppy2008-04-12 22:21:07 // 23790
Köszönet mindenkinek, aki részt vett a szervezésben! Nekem nagyon tetszett! :)
ystuc2008-04-12 22:20:56 // 23789
Zsé145. Mellettem parkolt.
Mutatta is, hogy az én logóm van rajta.
Mutatta is, hogy az én logóm van rajta.
FoToS2008-04-12 22:20:24 // 23788
Nem tudom ki vett tőlem bögrét közületek :)
FoToS2008-04-12 22:19:54 // 23787
hajaj majd megkukkantom milyen könyvtárba vannak?
avvocato2008-04-12 22:18:49 // 23786
A legjobb a konvojban haladás volt!
ystuc2008-04-12 22:17:06 // 23785
Mármint a logóé? Vagy mire gondolsz?
Liquid2008-04-12 22:16:58 // 23784
hogyne :) csekkold meg majd az ftp-t, most lövődik fel :)
FoToS2008-04-12 22:16:04 // 23783
Köszönöm,megkaptam örök hála :)
a bögre használatba vétele megtörtént már :)
a bögre használatba vétele megtörtént már :)
FoToS2008-04-12 22:13:41 // 23781
azért enneél jóval több képet készitettél :)
FoToS2008-04-12 22:12:16 // 23780
Nem is te készitetted :)
FoToS2008-04-12 22:12:02 // 23779
Valószinű mikor intettem nektek akkor kaptál le :)
Liquid2008-04-12 22:10:00 // 23778
köszi, de neszójábe! :)))
avvocato2008-04-12 22:08:58 // 23777
Szerintem baromság a piros,meg a zöld jegy.Én fél tízkor ott voltam,igaz nem vettem jegyet előre,de már a szomszédos utcába irányítottak.Minden évben ez megy,mintha nem lenne mindegy,hogy ki hova áll!
ystuc2008-04-12 22:07:53 // 23776
Az utolsó előttire gondolsz?
Ronnie2008-04-12 22:07:15 // 23774
Te, ez a kissrác nagyon helyes, de akkor ki az apa? ;o)))
FoToS2008-04-12 22:06:44 // 23773
Az a nuvola gtv képet elkérhetném? :)
Attie2008-04-12 22:06:34 // 23772
Ja jó.. azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen különleges :)
Docky_SD ( Bruno Banáni ;)2008-04-12 22:00:35 // 23771
Nekem a fülem égett le... frankón :DDD
Sanyi2008-04-12 21:59:56 // 23770
Ezzel nem vagy egyedül! :-D
Docky_SD ( Bruno Banáni ;)2008-04-12 21:59:41 // 23769
Én viszont láttam, kb 1 méterre beszélt öcsémmel. Telxámcsere volt nagyban ;)
Valóban nehéz nem észrevenni,, ;)
Valóban nehéz nem észrevenni,, ;)
Attie2008-04-12 21:59:19 // 23768
Hehe... Na de azt mondja már el nekem valaki, hogy az hogy lehet, hogy ma lepirult az arcom meg a nyakam, amikor nem is sütött a nap :DDD
Docky_SD ( Bruno Banáni ;)2008-04-12 21:57:21 // 23766
Voltam már repteresen, rommá is égtünk rendje módja szerint :)
Poló2008-04-12 21:56:28 // 23765
Na, akkor számoljunk :P
Wickey volt kettőn, a tökölin meg a kaposújlakin. Aztán volt a hondásokkal lacházán. Ez eddig 3. Melyik a 4.? :)
Nem, nem a clubos augusztus 20.-ai, ami idén 18.-án volt, mert ezt nem reptéren rendezték, hanem a Rábaringen :)
Wickey volt kettőn, a tökölin meg a kaposújlakin. Aztán volt a hondásokkal lacházán. Ez eddig 3. Melyik a 4.? :)
Nem, nem a clubos augusztus 20.-ai, ami idén 18.-án volt, mert ezt nem reptéren rendezték, hanem a Rábaringen :)
Liquid2008-04-12 21:55:15 // 23764
kb. 3,5 (dec. 21-én született)
Attie2008-04-12 21:54:34 // 23763
Téged nem is láttalak :-O Pedig te könnyen észrevehető ember vagy :)