Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Tibi332009-02-03 13:58:59 // 27961
remélem ha az esztergomi talira beddübörgök (osonok) az alfacity-s matricámmal ;-) akkor ugye nem vernek meg... merthogy kettészakadás, meg ilyesmi.. hihi... akkor én leszek a mozgó célpont, amire egy játékos vetélkedő keretén belül vadásznia kell a társaságnak :-)
bubble2009-02-03 13:45:48 // 27960
Úgy érzem megint vesztek a népszerűségemből. :-D
bubble2009-02-03 13:45:00 // 27959
Nagy Testvér figyel téged! És indul a Gondolatrendőrség is! :-(
Jelzem az Indexen alapvetően nem érdeklődtek a téma iránt. Aztán megérkezett Bee Gee 79 kolléga és feldobta a labdát. Aztán miután megkapta a kérdéseket, soha többé nem jelentkezett...
Jelzem az Indexen alapvetően nem érdeklődtek a téma iránt. Aztán megérkezett Bee Gee 79 kolléga és feldobta a labdát. Aztán miután megkapta a kérdéseket, soha többé nem jelentkezett...
count M2009-02-03 12:21:05 // 27958
Az Erőd csak a miénk, egész napra. :) Alfán kívül más gépjármű nem jön be, kivéve persze a kiállított egyéb olaszokat. ;)
Liquid2009-02-03 12:18:24 // 27957
bocs, én vagyok a nagyonhülye...:(
most olvastam végig, szal. eljönnek nézelődni
most olvastam végig, szal. eljönnek nézelődni
BeeGee2009-02-03 12:13:38 // 27955
Nem, ilyenről szó sincs.
Liquid2009-02-03 12:07:28 // 27954
hümm... megosztjuk a teret velük? van valami infótok erről?
csocsi2009-02-03 12:04:04 // 27953
Mi előbb kezdünk :))
count M2009-02-03 11:58:55 // 27952
Illetve bocsánat, helyesbítek. Honlap van róla, ami nem azt jelenti hogy igaz. :)
count M2009-02-03 11:56:23 // 27951
Tackry2009-02-03 11:52:27 // 27950
Ezt most egy vicces alfás cartárs találta ki, vagy tényleg igaz? :)))
BeeGee2009-02-03 11:44:38 // 27949
Igényelni az alfacity.hu-n lehet majd, tényleg hamarosan. Már tárgyalunk a terroristákkal, hogy adják már vissza az oldalunkat :)
Átvenni meg körülbelül február közepe után kicsivel a szokott ÖMV kutas parkolóban az M1/M7 kivezetőn, idén is lesz hétköznap és egy hétvégi alkalom rá.
Átvenni meg körülbelül február közepe után kicsivel a szokott ÖMV kutas parkolóban az M1/M7 kivezetőn, idén is lesz hétköznap és egy hétvégi alkalom rá.
DonPimpa2009-02-03 11:43:07 // 27948
Hehe, ez jó, nekem a régi autóm - most anyám hajtja - egy Punto, akkor lehet utánakötöm a 147-esnek, és konvojban érkezek...:-))))))
count M2009-02-03 11:40:42 // 27947
Igen igen, nem sokára indul az alfacity.hu, ott lehet majd matricát, és jegyet is igényelni, valamit minden lényeges infó megtalálható majd. :)
Tackry2009-02-03 11:37:50 // 27946
Gondolom, hamarosan elindítják azt az oldalt is. Tavaly is csak egy kép volt kint sokáig.:)
Mike.2009-02-03 11:35:57 // 27945
Ott még mindig a terroristák nyomják a műsort. :-))
Szóval így még mindig nincs válasz. :-)
Szóval így még mindig nincs válasz. :-)
Tackry2009-02-03 11:33:10 // 27944
Tavaly az alfacitys honlapon lehetett. Gondolom, idén is hasonlóképpen lesz.:)
Tényleg, olyan idegesítő játékkal is készültök a honlapon, mint tavaly? :)
Tényleg, olyan idegesítő játékkal is készültök a honlapon, mint tavaly? :)
Mike.2009-02-03 11:16:40 // 27943
Mikor és hol lehet igényelni, átvenni?
BeeGee2009-02-03 11:09:38 // 27942
Rumi2009-02-03 11:05:07 // 27941
arra viszont akkor en is benevezek :)
BeeGee2009-02-03 11:04:43 // 27940
Matricák a megszokott menetrendben lesznek elérhetőek :)
Hamarosan rendelhetőek, és nemsokára átvehetőek lesznek a szokásos tracsparti keretében :)
Hamarosan rendelhetőek, és nemsokára átvehetőek lesznek a szokásos tracsparti keretében :)
Tibi332009-02-03 10:47:15 // 27939
hihi, nekem csak 2 kérdésem lenne:
a matricák, és a konvojok.... ezeket feszegessük, ne az idegeket.. mert ha ezek után is így megy, akkor nem konvoj lesz belőle, hanem ágyugolyó futam :-) és az győz, aki a legtöbb rendőrautót hozza magával komáromba, ill egomba :-)
a matricák, és a konvojok.... ezeket feszegessük, ne az idegeket.. mert ha ezek után is így megy, akkor nem konvoj lesz belőle, hanem ágyugolyó futam :-) és az győz, aki a legtöbb rendőrautót hozza magával komáromba, ill egomba :-)
Alfa Amore2009-02-03 10:19:32 // 27938
Megkérünk mindenkit, hogy hagyja abba a vitát. Most hogy már a személyeskedés, lehülyézés, bazdmegolás is beindult, tényleg teljesen értelmetlenné vált a dolog, és ha valami káros a közösségre, akkor az ez. És ezért fogunk innentől kezdve törölni.
Atesz19872009-02-03 10:18:27 // 27937
Nem fogok, nem Én kezdtem a lekezelő stílust, meg a többit...
Mike.2009-02-03 10:13:52 // 27936
Volt már hasonló megnyilvánulásod máskor is, akkor sikeresen kimagyaráztad magad, hogy nem te írtad. Ez szintén azonos stílus, kíváncsi vagyok most is mentegetőzöl majd utólag?
Tackry2009-02-03 09:38:05 // 27935
Nem szokásod.:)
Én csak kérdeztem. Azt talán még szabad.:)
Én csak kérdeztem. Azt talán még szabad.:)
Charlie 1662009-02-03 09:06:09 // 27934
Jogos, ok, én is értem és vettem az adást.
A.T. : A kérdésedre ha érdekel, természetesen megvannak a magyarázatok, de hogy ne erről szóljon a topic így tedd fel a kérdéseidet e-mailben, és arra válaszolok.
A.T. : A kérdésedre ha érdekel, természetesen megvannak a magyarázatok, de hogy ne erről szóljon a topic így tedd fel a kérdéseidet e-mailben, és arra válaszolok.
W.2009-02-03 09:05:52 // 27933
Mi ebben a baj? Szerinte két oldal létezik és ezt minden egyes hsz-ban kifejezésre juttatta! Akkor meg...:)
Andy2009-02-03 09:02:35 // 27932
" Te most Jedi vagy vagy Sith vazze??!!!
Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt talán nem kellett volna.
Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt talán nem kellett volna.
Satti2009-02-03 09:01:17 // 27931
Már egy ideje nem jöttem ebbe a topicba, de látom ugyanaz folyik, mint hetekkel ezelőtt! Nem lehetne abbahagyni ezt az egészet, a sok okoska akinek qrvára van ideke itt észt osztani, nem tudna mással foglalkozni? Csak kérdezem, de sztem ezzel nem vagyok egyedül.
Ez van, ezt kell elfogadni, lesz 2 találkozó, 1 hónapon belül, van aki megy az egyikre, van aki a másikra, vagy mindkettőre, vagy egyikre sem, no és akkor mi van, nem egy nagy durranás, nerm kell a para!
Akinek a monostori teccik, az elmegy oda, akinek meg az esztergomi , az oda megy, ennyi!
Ez van, ezt kell elfogadni, lesz 2 találkozó, 1 hónapon belül, van aki megy az egyikre, van aki a másikra, vagy mindkettőre, vagy egyikre sem, no és akkor mi van, nem egy nagy durranás, nerm kell a para!
Akinek a monostori teccik, az elmegy oda, akinek meg az esztergomi , az oda megy, ennyi!
Marty2009-02-03 08:51:21 // 27930
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem kár és felesleges ennyit lovagolni dolgokon...
Senkinek nem tisztsége itt döntőbíráskodót játszani (akinek nem inge...)...
Inkább szóljon ez a topic arról, hogy mi lesz akkor és ott!!!:))
Ui.: Véleményem szerint elég szánalmas már és többen unalmasnak tartják, ami itt folyik. Valaki feltesz egy ártatlan (legalábbis annak indul) kérdést, majd mindig oda keveredik a dolog, hogy ki, miért, merre....
Mégegyszer bocs... de már nem bírtam magamban tartani:)
Senkinek nem tisztsége itt döntőbíráskodót játszani (akinek nem inge...)...
Inkább szóljon ez a topic arról, hogy mi lesz akkor és ott!!!:))
Ui.: Véleményem szerint elég szánalmas már és többen unalmasnak tartják, ami itt folyik. Valaki feltesz egy ártatlan (legalábbis annak indul) kérdést, majd mindig oda keveredik a dolog, hogy ki, miért, merre....
Mégegyszer bocs... de már nem bírtam magamban tartani:)
W.2009-02-03 08:50:51 // 27929
Ezt nem hiszem el!! Próbáltalak fiatal barátom, kicsit észretéríteni, de nem hiszem el, hogy ezt te komolyan gondolod, amiket itt írkálsz!"Értem Én, hogy miért lenne nektek fontos, hogy kint legyen Egom, de azt is megértem miért fontos a másik oldalnak, hogy ne legyen. " Te most Jedi vagy vagy Sith vazze??!!! Nem lehetsz ennyire hülye(már bocs)!!
pb_2009-02-03 08:06:12 // 27928
Azért az indexen is feszegették a témát, csak nagyon rövid ideig, ill az ott lévőket nem igazán érdekelte sem Egom, sem Komárom.
Halesz2009-02-03 06:08:49 // 27927
Ennek utánaszámolnék :) Hány fő esetén? :)
Xixo2009-02-03 03:06:57 // 27926
Ha valaki nem ismerné ezt az oldalt:Gugli jó barát
Aki akarja, az meg is találja....
Kár előröl kezdeni, ez a "miértnemrakjákki" dolog is csak a jéghegy csúcsa, volt már erről szó a legelején. Szerintem felesleges ezen lovagolni...
Ateszen élcelődni, úgy hogy a feje felett elbeszéltek........elég gyerekes...
Az is érdekes, hogy sem az esztergomi oldalon, sem az indexen nem kezdi el senki piszkálni az ott levőket (szervezőket). Itt meg tudjuk mi a helyzet...
Azt meg még mindig nem értem, hogy ha valaki szerint itt minden szar (pénzéhes főnökség, felhígult társaság...), akkor miért jár ide???
Aki akarja, az meg is találja....
Kár előröl kezdeni, ez a "miértnemrakjákki" dolog is csak a jéghegy csúcsa, volt már erről szó a legelején. Szerintem felesleges ezen lovagolni...
Ateszen élcelődni, úgy hogy a feje felett elbeszéltek........elég gyerekes...
Az is érdekes, hogy sem az esztergomi oldalon, sem az indexen nem kezdi el senki piszkálni az ott levőket (szervezőket). Itt meg tudjuk mi a helyzet...
Azt meg még mindig nem értem, hogy ha valaki szerint itt minden szar (pénzéhes főnökség, felhígult társaság...), akkor miért jár ide???
koz2009-02-03 03:02:56 // 27925
Gyertek puntoval. Úgy olcsóbb. ;) :))
Xixo2009-02-03 02:52:00 // 27924
Én akkor is reklámozom őket, ha letiltanak itt!!! :))))))))
(Annyit megér az ingyenbelépő!!) :)))))))))
(Annyit megér az ingyenbelépő!!) :)))))))))
Xixo2009-02-03 02:50:47 // 27923
Na már csak ez hiányzott!! Még ők is rászerveznek ACre...
Az asszonynak Puntoja van!!!
Most mi lesz?
Menjünk két kocsival?
Legyünk egész nap külön?
Vagy melyik brigádot válasszuk?
És miért nincs itt az Amorén reklámozva? Miért kell így letiltani?
Én már nem bírom ezt a stresszt, csak a vita meg a pénzköltés...
Szerintem eladjuk mindkét autót, asszony kap egy új szviftet (mert az menő) én meg veszek egy passzátot (mert az uras)!!!
:))))))))))))))))))))))))))))
Az asszonynak Puntoja van!!!
Most mi lesz?
Menjünk két kocsival?
Legyünk egész nap külön?
Vagy melyik brigádot válasszuk?
És miért nincs itt az Amorén reklámozva? Miért kell így letiltani?
Én már nem bírom ezt a stresszt, csak a vita meg a pénzköltés...
Szerintem eladjuk mindkét autót, asszony kap egy új szviftet (mert az menő) én meg veszek egy passzátot (mert az uras)!!!
:))))))))))))))))))))))))))))
Tackry2009-02-03 02:12:03 // 27922
Köszönöm a felvilágosítást.:) Nem néztem be semmit sem. Nem értettem valamit, kérdeztem, kaptam egy választ, köszöntem szépen.:)
Mivel ezek szerint te vagy az illetékes, akkor a válaszodból eredő következő kérdésemet már nem Hédinek teszem fel, mert úgy látszik, bűn, ha annak válaszolok, aki hozzám szólt.:)
Szóval hanyagoljuk a domain megvásárlásának idejét, mert akkor ennek e szerint más okai voltak. Viszont, ha ezen a domainen a honlap azért jött létre, mert itt "le lett tiltva" Egom, akkor miért tavaly ősszel lett eme feladattal megbízva a megalkotója? :) Így sem stimmelnek a dátumok és a hozzájuk adott magyarázatok.
A többire: Az AA egész nap megvan nyitva nálam, és amikor épp van egy kis időm, ránézek. Azt, hogy e szerint mikor jelez engem online-nak az AA és mikor nem, nem tudom megítélni, de nem is szokott érdekelni, lévén, hogy naponta 10x-20x is ránézek a megnyitott oldalra. Van, hogy csak 5 percet ülök ilyenkor a gépnél, van hogy órákat. Mindenki elér, aki akar. Azt meg végképp nem nézem, hogy valaki, akinek én akarok írni, fent van-e még. Ennek már csak azért sem látom értelmét, mert ez egy online közösségi oldal, aminek épp az lenne az egyik lényege, hogy olyannak is írhatok, aki épp nincs fent, mert az üzenetem később is eléri.
Persze, hogy Hédinek írtam, mert ő írt olyant, ami elgondolkodtatott és ami kapcsán feltettem a kérdéseimet. Hogy jön ide az, hogy te mikor vagy fent és mikor nem? Ha a te egyik irományodra akartam volna reagálni, akkor arra tettem volna meg, függetlenül attól, hogy épp fent vagy-e vagy sem.
Érdekes lenne, ha az online közösségi oldalakon is csak akkor írhatnánk valakinek, ha épp fent lenne. Ehh...
Most megyek, fürdök, így egy idő után offline leszek az AA-n. Fürdés után lehet, hogy még visszaülök pár percre a géphez, és akkor megint online leszek. De lehet, hogy már nem ülök vissza, és akkor nem leszek már online. Viszont lehet, hogy ha 1-2 óra múlva a pici enni kér, utána megint ideülök, és akkor online leszek. De lehet, hogy nem... Csak hogy szó ne érje a ház elejét, amikor olyankor merek online vagy offline lenni, amikor x vagy y épp nincs itt. Pubi.
Mivel ezek szerint te vagy az illetékes, akkor a válaszodból eredő következő kérdésemet már nem Hédinek teszem fel, mert úgy látszik, bűn, ha annak válaszolok, aki hozzám szólt.:)
Szóval hanyagoljuk a domain megvásárlásának idejét, mert akkor ennek e szerint más okai voltak. Viszont, ha ezen a domainen a honlap azért jött létre, mert itt "le lett tiltva" Egom, akkor miért tavaly ősszel lett eme feladattal megbízva a megalkotója? :) Így sem stimmelnek a dátumok és a hozzájuk adott magyarázatok.
A többire: Az AA egész nap megvan nyitva nálam, és amikor épp van egy kis időm, ránézek. Azt, hogy e szerint mikor jelez engem online-nak az AA és mikor nem, nem tudom megítélni, de nem is szokott érdekelni, lévén, hogy naponta 10x-20x is ránézek a megnyitott oldalra. Van, hogy csak 5 percet ülök ilyenkor a gépnél, van hogy órákat. Mindenki elér, aki akar. Azt meg végképp nem nézem, hogy valaki, akinek én akarok írni, fent van-e még. Ennek már csak azért sem látom értelmét, mert ez egy online közösségi oldal, aminek épp az lenne az egyik lényege, hogy olyannak is írhatok, aki épp nincs fent, mert az üzenetem később is eléri.
Persze, hogy Hédinek írtam, mert ő írt olyant, ami elgondolkodtatott és ami kapcsán feltettem a kérdéseimet. Hogy jön ide az, hogy te mikor vagy fent és mikor nem? Ha a te egyik irományodra akartam volna reagálni, akkor arra tettem volna meg, függetlenül attól, hogy épp fent vagy-e vagy sem.
Érdekes lenne, ha az online közösségi oldalakon is csak akkor írhatnánk valakinek, ha épp fent lenne. Ehh...
Most megyek, fürdök, így egy idő után offline leszek az AA-n. Fürdés után lehet, hogy még visszaülök pár percre a géphez, és akkor megint online leszek. De lehet, hogy már nem ülök vissza, és akkor nem leszek már online. Viszont lehet, hogy ha 1-2 óra múlva a pici enni kér, utána megint ideülök, és akkor online leszek. De lehet, hogy nem... Csak hogy szó ne érje a ház elejét, amikor olyankor merek online vagy offline lenni, amikor x vagy y épp nincs itt. Pubi.
Charlie 1662009-02-03 01:28:21 // 27921
No, bár semmi nem kérdezte de segítek a megvilágosodásban.
Azon felbuzdulvam, hogy az Alfacity domaint regisztrálták, viszont Egom nem kizárólag AA rendezvény, ÉN tanácsoltam Tomminak hgy regisztrálja be. Megtette.
Lehet hogy sokan neki tulajdonítják az ötletet, de sajna nem az övé.
Az oldal azután indult el hogy ahogy itt megidézték, Halesz kifjezetten "letiltotta" az AA-ról Egomt. (Senki ne a szavakon önmagában lovagoljon, he nem tetszik akkor helyettesítse be az oda általa megfelelőnek véltet)
Az az oldal azért olyan amilyen, mert ennyi idő volt rá. Pont.
Ergo, én vagyok a jövőbelátó. Az hogy miért gondoltam így, az az én magánügyem.
Mellélőttél Pubi.
Akkor én is kérdezek:
Te Hédinek válaszoltál. Én itt voltam egész este fent, pont úgy ahogy Te is.
Azt magyarázd meg nekem, miért vártad meg amíg Hédi kilép, és csak azután toltad be az irományodat ? Face to Face nem megy ?
Én azt észrevettem hogy te már nem vagy itt mert miután megírtad, kiléptél.Viszont megígérem hogy milyet legközelebb benézek, okvetlenül vissza fogok olvasni, nehogy bármiről is lemaradjak :):)
Azon felbuzdulvam, hogy az Alfacity domaint regisztrálták, viszont Egom nem kizárólag AA rendezvény, ÉN tanácsoltam Tomminak hgy regisztrálja be. Megtette.
Lehet hogy sokan neki tulajdonítják az ötletet, de sajna nem az övé.
Az oldal azután indult el hogy ahogy itt megidézték, Halesz kifjezetten "letiltotta" az AA-ról Egomt. (Senki ne a szavakon önmagában lovagoljon, he nem tetszik akkor helyettesítse be az oda általa megfelelőnek véltet)
Az az oldal azért olyan amilyen, mert ennyi idő volt rá. Pont.
Ergo, én vagyok a jövőbelátó. Az hogy miért gondoltam így, az az én magánügyem.
Mellélőttél Pubi.
Akkor én is kérdezek:
Te Hédinek válaszoltál. Én itt voltam egész este fent, pont úgy ahogy Te is.
Azt magyarázd meg nekem, miért vártad meg amíg Hédi kilép, és csak azután toltad be az irományodat ? Face to Face nem megy ?
Én azt észrevettem hogy te már nem vagy itt mert miután megírtad, kiléptél.Viszont megígérem hogy milyet legközelebb benézek, okvetlenül vissza fogok olvasni, nehogy bármiről is lemaradjak :):)
Tackry2009-02-03 01:00:17 // 27920
"Nem jött volna létre egy külön egomi talis oldal, ha itt szerepelhetett volna."
Hmmm, lehet, hogy így van.:)
Ez esetben már csak a dátumok zavarnak. Ha jól emlékszem, akkor 2009. január 7-én vagy 8-án hirdették meg Komáromot, és rá egy-két nappal, a klubos levelek által derült ki, hogy lesz Egom is. Ha a másik oldal csak azért jött létre, mert itt nem szerepelhet Egom, akkor ennek ugyebár a találkozók időpontjának nyilvánosságra kerülése után kellett megtörténnie. Ha ez így van, akkor hogyan lehetséges az, hogy a másik honlap domainjét 2008. februárjában regisztrálták?!
Nem fordítva kellene akkor ennek lennie? :) Hogy előbb kellett volna kiderülnie, hogy itt nem szerepelhet Egom, és utána honlapot csinálni neki? :) Persze, az sem kizárt, hogy valaki egyszerűen csak nagyon nagy jövőbelátó képességekkel rendelkezik.:)
Oh, és mielőtt tőlem is megkérdezné valaki, hogy mit fizetnek ezért, előrebocsátom, hogy semmit, egyszerűen csak nem áll össze a kép a dátumok és a hozzájuk tartozó magyarázat között.:)
Hmmm, lehet, hogy így van.:)
Ez esetben már csak a dátumok zavarnak. Ha jól emlékszem, akkor 2009. január 7-én vagy 8-án hirdették meg Komáromot, és rá egy-két nappal, a klubos levelek által derült ki, hogy lesz Egom is. Ha a másik oldal csak azért jött létre, mert itt nem szerepelhet Egom, akkor ennek ugyebár a találkozók időpontjának nyilvánosságra kerülése után kellett megtörténnie. Ha ez így van, akkor hogyan lehetséges az, hogy a másik honlap domainjét 2008. februárjában regisztrálták?!
Nem fordítva kellene akkor ennek lennie? :) Hogy előbb kellett volna kiderülnie, hogy itt nem szerepelhet Egom, és utána honlapot csinálni neki? :) Persze, az sem kizárt, hogy valaki egyszerűen csak nagyon nagy jövőbelátó képességekkel rendelkezik.:)
Oh, és mielőtt tőlem is megkérdezné valaki, hogy mit fizetnek ezért, előrebocsátom, hogy semmit, egyszerűen csak nem áll össze a kép a dátumok és a hozzájuk tartozó magyarázat között.:)
Zsifi2009-02-03 00:33:16 // 27919
És ez nem vicc.:))))
Halesz2009-02-03 00:26:59 // 27918
És ahogy Tommit is, engem is meg lehet keresni a részletekért :) Én is szívesen elmondom, mi az újság. Sokan megtették ezt már szerencsére...
Én csak azokra vagyok kiakadva kissé, akik mindkét verzió teljes ismerete nélkül ítélkeznek, és írogatnak oltári baromságokat és terjesztik a félinformációkat.
Dehát emberek vagyunk, imádjuk a pletykákat, a balhét...
Én csak azokra vagyok kiakadva kissé, akik mindkét verzió teljes ismerete nélkül ítélkeznek, és írogatnak oltári baromságokat és terjesztik a félinformációkat.
Dehát emberek vagyunk, imádjuk a pletykákat, a balhét...
Atesz19872009-02-03 00:21:50 // 27917
Ne érts félre, de nem hiszem, hogy akármelyikőtök is hitelesen adná elő a sztory, ha rákérdeznék. Egyébként sem vagyok Én itt senki, hogy valakit is falhoz állítsak.
Egy biztos vagy az egyik fél részéről, vagy mindkét fél részéről rohadtul megy a csúsztatás. Tippelésbe meg nem bocsátkozom.
Egy biztos vagy az egyik fél részéről, vagy mindkét fél részéről rohadtul megy a csúsztatás. Tippelésbe meg nem bocsátkozom.
Tommi2009-02-03 00:13:16 // 27916
Atesz!
Ahogy előbb mondta itt valaki, "nem írok nehezet" én sem, deviszont :)
"Teljesen tisztán látom, hogy mindkét fél nagyokat sunnyog a háttérben. Hogy a francba tudott így alakulni ez az egész, ha nem volt valami komoly dolog a háttérben?"
Ahogy korábban is mondtam már itt is és máshol is: ha bárki megkeres és érdeklődik, szívesen elmondom mi újság. Többtucat levelet és telefont kaptam az elmúlt hetekben, a lehetőség mindenkinek adott.
Ahogy előbb mondta itt valaki, "nem írok nehezet" én sem, deviszont :)
"Teljesen tisztán látom, hogy mindkét fél nagyokat sunnyog a háttérben. Hogy a francba tudott így alakulni ez az egész, ha nem volt valami komoly dolog a háttérben?"
Ahogy korábban is mondtam már itt is és máshol is: ha bárki megkeres és érdeklődik, szívesen elmondom mi újság. Többtucat levelet és telefont kaptam az elmúlt hetekben, a lehetőség mindenkinek adott.
Lali752009-02-03 00:08:53 // 27915
http://www.youtube.com/watch?v=TBWEpSgCzxo
Komáromi Punto Tali 2009. április 18.
Idén április 18-án Komáromban megrendezzük puntotalálkozónkat a Monostori erődben. Terveink szerint több legyet ütünk egy csapásra, találkozunk régi és új puntos társainkkal, megnézzük az erődöt majd több száz alfa romeot is megcsodálunk a helyszínen.
Most olvastam.Nem is tudtam róla.... :-)
Komáromi Punto Tali 2009. április 18.
Idén április 18-án Komáromban megrendezzük puntotalálkozónkat a Monostori erődben. Terveink szerint több legyet ütünk egy csapásra, találkozunk régi és új puntos társainkkal, megnézzük az erődöt majd több száz alfa romeot is megcsodálunk a helyszínen.
Most olvastam.Nem is tudtam róla.... :-)
Hédi2009-02-02 23:42:42 // 27914
Nem jött volna létre egy külön egomi talis oldal, ha itt szerepelhetett volna.
A pontos választ a kérdésedre ez ügyben az oldal létrehozója adhatja meg neked igazán, én csak magam nevében beszélhetek.
A pontos választ a kérdésedre ez ügyben az oldal létrehozója adhatja meg neked igazán, én csak magam nevében beszélhetek.
Tackry2009-02-02 23:35:14 // 27913
Csak egy kérdés: Ha ide kikerülne az egomi tali, akkor az egomi honlapra is kikerülne a komáromi tali? :)
Halesz2009-02-02 23:15:23 // 27912
Mondjuk erre ugyanúgy vissza lehetne kérdezni, de inkább hagyjuk :):):)