Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Áki2007-04-01 12:18:05 // 16011
Szeva!Persze,hogy sikerűlt...3.ok lettünk a Charlie unokahugával...vald be,hogy nem nézted volna ki belőlünk!:DD Igazából mi voltunk a meglepetés páros,az esélytelenek nyugalmával indúltunk az utolsó pillanatban!:-))
Grando2007-04-01 12:16:44 // 16010
Hali! Sikerült végül kitöltened a tesztlapot? :DDDD
Áki2007-04-01 12:12:49 // 16009
Üdv mindenkinek!
Hatalmas óriási volt a találkozó!:-) Nem rég értem haza de már mennék vissza...nagyon színvonalas volt,jól megszervezett, látszik,hogy sok munkájuk volt benne a szervezőknek..nagyon jó volt, Gratulálok nekik!;-)
Zsocy1552007-04-01 12:10:20 // 16008
Oksi. Köszi!
José2007-04-01 12:10:05 // 16007
Szeretném megköszönni a szervezőknek és mindenkinek aki jelen volt a tegnapi IGAZI NAGY ALFÁS találkozón.Nagyon sok új élménnyel lettem gazdagabb amit még fel kell dolgoznom...:D Egyszóval Fiúk, Lányok nagyon jó volt ez a tali is.Jövőre ugyanott a helyünk....
Marklar1552007-04-01 12:00:42 // 16006
Majd felrakom. Csak míndíg elfordúlt... ;)
Zsocy1552007-04-01 11:51:39 // 16005
Jaa ! A kis németjuhászról van szó.
Zsocy1552007-04-01 11:50:26 // 16004
Hali !
Mi az első talinkon olyan jól éreztük magunkat, hogy a sok fényképezés közben a kutyusunkről elfelejtettem képet csinálni. Ha esetleg valaki csinált és elküldené vagy feltenné nagyon örülnénk neki. Előre is köszi.
Bckk2007-04-01 11:19:18 // 16003
képeim az egomi talirol www.bckk.extra.hu/Alfacity07
lausz2007-04-01 11:14:51 // 16002
ath2007-04-01 11:06:29 // 16001
írd. én is leírtam. mi itt a gond?
szerintem ne kezdjük ezt a ki itt a nagyobb alfás játékot.....
Atesz19872007-04-01 10:55:48 // 16000
Tomex2007-04-01 10:53:38 // 15999
Ez volt az első Alfa talim,de még most is csak a számat tátom amikor vissza gondolok a tegnapra! :-)))
Töltöttem fel pár képet!
István2007-04-01 10:53:32 // 15998
Atesz19872007-04-01 10:42:06 // 15997
Hát, ez az Én élménybeszámolom, amit a www.hotdog.hu-s blogomból másoltam ki. Tudom, nagyon hosszú, de remélem azért végig olvassátok. Azt hiszem számomra ez egy nagyon nagy lépés volt affelé, hogy magamévá tegyem az Alfás lét lényegét.
"Hónapok óta várt eseményen vagyunk túl, mi Alfások. Rengeteg szervezés, veszekedés, és álmatlan éjszaka után tegnap lezajlott Közép-Európa legjelentősebb autós találkozója. Persze melyik másik márka képviselői gyűlhetnének össze ennyien, ha nem az Alfások. Az eseményt megelőzően az alfaamore szervere szinte füstölhetett a rengeteg hozzászólástól, a tagok által feltöltött képektől, és az oldal regisztrálatlan látogatóinak napi 10000-es nagyságrendő ostromától. Bár erről nem beszél senki, mindenképpen dícséretes ez a teljesítmény is. Péntek éjjel szinte nem is aludtam, nekem ez volt az első Egomi talim. Akik már voltak ilyenen, talán kicsit kisebb lelkesedéssel várták. De az is lehet, hogy mivel Ők tudták mire számíthatnak, jobban izgultak, mint mi. Sőt, talán pont azok az alfisták izgulhattak a legjobban, akik ott voltak az első ős Alfacity-n, amin mindössze 25 autó vett részt. Ők figyelemmel kísérhették, miként gyarapodik az Alfás társadalom, és a kisebb találkozók, és a www.alfaamore.hu használhatósága végett, hogy válik egyre összetartobbá, és szervezetebbé ez a most már 1200 tagot számláló közösség. Ők valószínüleg jövőre még izgatottabbak lesznek, hiszen ha hinni lehet a statisztikáknak, ilyen növekedés mellett az oldal tagjainak száma egy éven belül megduplázódhat. Szóval, biztos, hogy egy szervezőnek az a legnagyobb élmény, és az okozhatja a legnagyobb örömet, és izgatottságot, mikor látja felcseperedni a gyermekét. Egy kezdetben 25 autót számláló autós rendezvény, immár több mint 500 alfást, és minimum 2000 látogatót mozgatott meg. Valószínüleg nagyobb számokról van szó, de pontos statisztikát csak a hét közepén tudnak mondani.
Na, de lássuk a találkozót egy egyszerű Alfás szemszögéből. Egy kedves barátommal indultunk útnak, hajnalban. Mivel eleve korán kellett kellni, azt gondoltam, hamar eljön a reggel. Tévedtem. Óránként felébredtem, és dobáltam magam az ágyban. Azt gondoltam "Na, már csak x óra és indulhatok". Fél 5-kor keltem ki az ágyból. Hamar összekaptam magam, és 5kor találkoztam a haverommal, aki elkísért az útra. Előzőleg megbeszéltük páran, hogy együtt konvojozunk fel Egomba, ezért aztán Kaposvár felé vettük az irányt. Innen 6-kor indultunk kezdetben 3 Alfával. Siófokon aztán csatlakoztak még 3-an, és útközben még 2-en, akiket nem ismertünk. Ez már eleve megadta a dolog hangulatát. Már a konvojozás élménye miatt is megérte volna elmenni. Gyönyörű tájakon jártunk, és sok sok szépséget láttunk a felkelő nap sugaraival. 3.5-4 óra alatt értünk fel. A parkolóba a sorba állást követően fél óra alatt bekerültünk, ami szerintem nagyon szép teljesítmény. A szervezők profizmusát dícséri, hogy minden teljesen egyértelmű volt, nem kellett szerencsétlenkedő cartársakat kerülgetni, akik nem tudják hol áll a fejük. A rendőrök megfelelő ütemben, és profin irányították a forgalmat, és a parkoltatással is meg voltam elégedve. Féltem, hogy nagy lesz a káosz, de a külső szemlélő szemszögéből legalább is úgy tűnt, hogy könnyen vették az akadályt. Az egyetlen fekete pontja a találkozónak azonban ez az elem volt. Ugyanis, mi a kapunyitástól számított fél órán belül ott voltunk. Őszintén szólva, mi azt gondoltuk, hogy mivel ekkor érkezünk, a legjobb helyek már fel lesznek töltve. Tévedtünk. Ugyanúgy a hátsó eldugott parkolóba irányítottak minket, mint a legkorábban érkező, Aktív alfaamore-s tagokat. Én persze ekkor még ezt nem tudtam. Azt gondoltam, hogy azért küldenek minket hátra, mert a kemény mag állhat majd a legjobb helyekre. Olyan tagjai az Alfaamore.hu táborának, akik már évek óta rendszeresen járnak találkozókra, és a fórumon is aktívak, segítve ezzel a többi cartárs életét. De sajnos nem így történt. Olyan Alfisták kerültek megalázóan az alsó parkolóba, akikről azt gondoltam, hogy büszkén fognak állni majd a Bazilika bejáratához vezető út két oldalán. Nem is azért akartak volna Ők oda állni, hogy többen lássák az autóikat, hanem azért, hogy ezzel is megtiszteljék őket, amiért aktív tagjai az Alfás társadalomnak. Meg szerintem, az alfaamore regisztrálatlan látogatóinak is élmény lett volna, ha egymás mellett láthatta volna a keménymag gépeit, és mondhatták volna, hogy ez a Kau gépe, vagy éppen Perdix-é, és még sorolhatnám. Nekem legalább is jól esett, hogy olyan emberek ismertek meg, akiket még soha nem is láttam, de Ők láttak engem, és az autómat az Amore-n. Épp csak autógrammot nem kértek. Kérdezgettek, dícsértek, szóval, kellemes élmény volt, na. Több ilyenben lett volna részem, ha a felső parkolóban állhatok; és ha Én nem is, de a többiek igen is megérdemelték volna, hogy büszkén odaállhassanak az ismert gépeik mellé. No, de igazából számomra nem volt ez igazán negatív élmény, én nem számítottam rá, hogy felkerülhetek a felső parkolóba. De az biztos, hogy bosszantó, hogy pont azok kerültek a legjobb helyekre, akik nem értek oda nyitásra. Bár, azért azt hozzá tenném, hogy hihetlenül jól esett, hogy a szervezők megtiszteltek azzal minket, regisztrált Alfásokat, hogy adtak 2 névre szóló matricát "Registered Alfa Driver" felirattal, és a nicknevünkkel. Vettem is egy ilyen feliratú pólót, a képeken abban feszítek. Ami úgy volt lehetséges, hogy gyönyörű idő volt! Az égiek is velünk voltak.
Na, de folytatódjék az élmény-beszámoló. Sok gyönyörű autót vonultatott fel a szervezőség. A nagyobb Alfás képviseletek is jelen voltak az éppen aktuális modellekkel, amikbe bizony be is lehetett ülni! Valószínüleg nem teszem be mostanában a popsim egy Brerába, vagy éppen egy új Spiderbe. Ez mindenképpen hatalmas élmény volt. Ezenkívül kívülről meg lehetett csodálni sok oldtimer gépet is, ami egy Alfásnak rendkívüli élmény. Másoknak csak öreg autók, de számunkra a gyökereket, és a dicső múltat képviselik ezek az öregedő, még is kortalan szépségű csodák. Persze azoknak is tartogattak némi nyalánkságot, akik nem tudják még mi is az a Coure Spotrivo, ugyanis egy igazi FERRARI versenyautó is jelen volt. Akik esetleg nem tudnák, idén egy magyar csapat is részt vesz a Ferrari challangen. Az Ő versenyautójukat csodálhattuk meg. Közben érkezett egy szlovákiai magyar is egy piros 360 modenával, amivel fényképezkedni lehetett. Na, meg persze az sem mellékes, hogy hallhattuk a motor üvöltését is. Emberünk ugyanis, mikor távozott, tartott egy kis bemutatót. Akik jártak a bazilikánál, tudják, hogy a jobb alsó parkoló felé haladva a bazilika alatt van egy alagút szerüség. Na, mikor itt nyomott egy padlót, azt hittem össze is dől az egész kóceráj. Hihetetlen, és megismételhetetlen élmény. Ilyet csak a TV-ben lát az ember. Ezenkívül megjelent pár Maseratti is, ami szintén emelte az esemény fényét. Többféle program is volt, amin mi most nem vettünk részt. Jövőre majd biztos aktívabbak leszünk ilyen téren. Igazából, nekünk nem is volt szükségünk programokra ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, a standokat is épp elég volt végig járni. Ha jövőre mégnagyobb szabású lesz a rendezvény, akkor valószínüleg több napos lesz, mert így is volt, ahova nem értünk oda. Én legalább is el tudnám képzelni, hogy ott sátorozzunk a bazilika parkos részén. Na, majd meglátjuk... Igazából a találkozó élményén nincs mit ragozni, úgy sem lehet átadni. Több tényszerű dolog nem történt, igazából az egész dolognak a hangulata az, ami miatt hatalmas élmény volt. Illetve, azért az Amore rapp még nagyon király volt. Itt volt az "ősbemutatója". Szerintem nagyon jól sikerült.
Szóval, elindultunk haza. Hazafelé már csak ketten konvojoztunk, el is tévedtünk 2-3szor. Igazából nem említeném meg külön, ha nem sikerült volna a finálé olyan hihetetlenre. A dombóvári Cartarsnak egy 156-osa van 1.9 105 lovas JTD (turbo-diesel). Nekem vannak tapasztalataim a diesel erejéről, de erre nem gondoltam. Szépen lazán előzgettünk hazáig, nem mutatott különösebb lendületességet a gép (mármint ahhoz képest, hogy Alfa). Olyan kis dieselesen nyomatékosan autózgatott előttem. Még beszéltük is a haverral, hogy azért a diesel nem az igazi választás egy Alfába. Na de, egyszer csak feltűnt egy utcai harcos. Egy off Calibra 2.0 16v. Nem is foglalkoztam vele, szépen megelőzött, nagyobb tempóban haladt. Na de, mikor a Szabolcs mögé ért, elkedzett neki villogtatni, meg ilyenek. Aztán elég csúnyám megelőzte. Én meg egyszer csak azt vettem észre, hogy elkezdneke távolodni tőlem, de mint az állat. Elég volt 90-ről felvenni a ritmust, de azért mikor már lendületben voltam, nagyobbat gyorsult, mint a két versenyző fél. Azért, még is csak benzines. No, de nem is az Én vasam a lényeg, hanem a 105 lovas JTD! az Elvileg 140 ló feletti Calibra egyszerűen nem tudott meglépni előle. 170 környékén is ott volt a valagába, és ha nem lett volna sötét, vissza is előzte volna. Meg persze nekem is meg lett volna. Bár az off 100-150 méterre volt tőlem, a 156 meg a valagába, még is a Caliba üveges hangját hallottam. Hiába pakolta vissza 3-ba, akkor sem tudott ellépni. A dologban az a vicc, hogy a 156, egy egyszerű családi autó, csak hát eléggé sportos. Ez ráadásul diesel. A Calibra meg egy 140 ló körüli 16 szelepes benzines sportkocsi. Hát, ez a nem mindegy... Eleve bunkóság egy dieselel versenyt kezdeményezni, hiszen láthatta, hogy 156 gázolajjal megy. Azok nem verseny autók. És még is, pedig ez még nem is a 150 lovas verzó, egy szimpla olajkályha is megette reggelire. Remélem az Off-os hülye gyerek egy életre megjegyezte, hogy kivel ne kezdjen. Bele sem merek gondolni, ha valamelyikünk gépében a 2.0 150 lovas TS lett volna. Bedarálta volna, mint a franc... Bár, a történethez hozzátartozik, hogy mikor abba hagytuk az üldözést, pár kilométerrel később bent állt a srác egy buszmegállóban kivilágítattlanul... Lehet, hogy a német csoda megadta magát az olaszok elleni viaskodás közben... A történet tanulsága pedig pontosan az kedves olvasó, hogy még legnyuxisabb, családi diesel Alfa vas is tud kellemetlen perceket szerezni ezeknek az utcai harcosoknak. Erről beszélnek mindig az Alfások, a coure sportivoról. A sportos szívről, ami ott lapol minden egyes kígyóval, és keresztel fényjelzett olasz csodán, a lenézett dieseltől, egészen a 3.0 V6-ig. A hétköznapiasan közlekedő, nyugodt autókból, olyan vad nyers tartalékok tudnak előtörni, hogy sokszor még a vén rókákat is meg tudja néha lepni az évek óta birtokolt autójuk. Talán ez jelenti azt, hogy az autónak lelke van. Ez nincs máshol. Ez a Coure Sportivo."
Gabriel2007-04-01 10:41:42 // 15996
sok olasz is volt, ők ezt hogy élhetik meg? Nini ennyi Alfa, nálunk ez kommersz cikk ezek meg találkozgatnak? vagy hogy is van ez? :-)
István2007-04-01 10:40:31 // 15995
Első talim volt, nagyon jól éreztem magam.
Jó volt találkozni azokkal, akikkel eddig már online sikerült.
Jókat beszélegettünk. Köszönet a sok segítőkész CarTársnak az infókért.
Én majdnem a legjobb helyen álltam (10 méterre a megnyerhető VIP helyektől), pedig nem értemeltem volna meg :) Kora délelőtt volt egy lehetőség, amikor még vagy 10 autó fel tudott jönni egészen a Bazilikához. Talán akkor azokat engedtem volna fel, akik lent nem jól érezték magukat. Persze erre akkor talán senkinek nem volt ideje figyelni.
Örülök, hogy sokakat megismerhettem közületek.
A következő taliig viszlát mindenkinek.
Alfás villogással és integetéssel ;)
(Itt egy csoportkép néhány nagyvadassal...)
Longman2007-04-01 10:39:19 // 15994
Hello! Gratulálok a szervezéshez az illetékeseknek, nagyon-nagyon jól sikerült ismét a talákozó, istencsászárul éreztük magunkat.:)) A tombola külön gyöngyszem volt.. :)
A különlegességektől (Montreal, Zagato, Lambo, stb, stb) egész nap libabőrösek voltunk.
A tájékozódási verseny megoldásait nagyon várjuk, kiváncsi vagyok mit rontottunk el, mert Halesz induláskor azt mondtad hogy utálni fogunk titeket olyan nehéz, de mi olyan gyorsan megcsináltuk.. De valószinű ez volt a baj. :))
Az Alfa rap valami elképesztően eltalált zene lett, remélem le lehet majd tölteni!!
Engem a parkolás nem annyira érdekel, viszont a turisták párszor nagyon felidegestettek.. A legdurvább az volt, mikor visszaértünk a tájékozódásról csorogtunk felfelé a helyemre, mit látok: A Vittorio autóján két nagys˝ggű asszonyság a motorháztető elején ül (!!!) a papók meg az autónak támaszkodva trécselnek. Köpni-nyelni nem tudtunk, nagy nehezen sikerült őket a motorháztetőről eltessékelni, egyébként külföldiek voltak.
Gabriel2007-04-01 10:38:38 // 15993
feszti2007-04-01 10:35:01 // 15992
Stee1462007-04-01 10:30:48 // 15990
A kacsa nekem is tetszik, annak van formája...
GTVili2007-04-01 10:20:55 // 15989
:-)....a Zagato egész egyszerűen gyönyörű!....mint citrom kacsa....annyira csúny,hogymár szép!De őszintén megmondom...nekem jobban tetszett mint a az összes többi Maserati,Lamborgini...számomra egyenértékű volt a Ferrari-kal.
Carlos2007-04-01 10:07:17 // 15988
No, ez finom volt.
Szervezők, segítők, parkoltatók: le a kalappal!
Szerintem is lényegtelen ki hol áll. Egész nap alig láttam a szentemet. De ha vki ezért jövőre nem jön el, ... Számomra az öröm.
Tommaso 1592007-04-01 09:41:58 // 15987
Ez engem is nagyon érdekel ,mert nem is hallottam:-(((
Állítólag vagy ma,vagy anapokban fogják feltölteni,NaTo azt mondta,hogy a CD-t már odaadta az illetékeseknek!
Reaper692007-04-01 09:30:11 // 15986
Sziasztok,jó reggelt minden ébredezőnek!Mi is szerencsésen hazaértünk Pécsre még az este folyamán,élményekkel gazdagon megrakodva.Ezúton szeretnénk megköszönni a szervezők néha nem túl népszerű munkáját,a tapasztalat azt mutatja,mindenkivel egyszerre nen lehet jót tenni.Nekünk személy szerint nagyon bejött a "buli"!
Tommaso 1592007-04-01 09:22:13 // 15985
Na errőlo maradtam le:-(((((((
....főleg amiért nem 147-el voltam:-(((((
Benőke2007-04-01 09:17:10 // 15984
Csináltam egy pár fotót Egonban, este fel is pakoltam mindent a galériába, de az eredeti képek csak most kúsznak fel :)
Már lehet szemezgetni
LINK
Erhard 242 (Pure Energy)2007-04-01 09:10:41 // 15983
ystuc2007-04-01 08:43:16 // 15982
KÉPEIM FELTÖLTVE!!!
ITT MEGTALÁLHATÓAK!
Kau2007-04-01 08:01:25 // 15980
Stee1462007-04-01 07:59:26 // 15979
Háát én eddig csak képen láttam Zagato-t, most először élőben.
Lehet hogy baromi ritka, egyedi, nagyon exkluzív, értékes, ezek miatt fejet is hajtok előtte, de az én ízlésem szerint egészen egyszerűen ronda.
Remélem nem veszi ezt senki "istenkáromlásnak" de valahogy nekem ez a zagato forma totál kiesik az összes általam ismert legendásan gyönyörű olasz design-ból.
És mint tudjuk ízlésen nem érdemes vitatkozni... :)
ystuc2007-04-01 07:57:43 // 15978
Jaja, nem kicsit! :-)))
Kau2007-04-01 07:53:36 // 15977
Ronnie ezt nyerte? Ti meg röhögtetek mi? :))
ystuc2007-04-01 07:50:07 // 15976
Jó reggelt!
Jól éreztem magam, az idő szép volt, a társaság jó volt, a látnivaló mesés volt... Nekem is van pár dolog, ami picit szúrja a szememet, de feledteti ezt az élmény, amit tegnap átéltem.
Este 11 elött indultunk haza. Üdv a vajdasági srácnak, akivel egy darabon Budapestig együtt jöttünk, remélem szerencsésen hazaért, és minden rendben volt a hátralévő pár száz kilométeren neki.
Pár kép:
Ronnie-nak külön gratulálok a tombala nyereményhez!!!!!!! :-)))
A többi kép hamarosan elérhető lesz, most töltöm fel őket, majd adom a linket!
Jól éreztem magam, az idő szép volt, a társaság jó volt, a látnivaló mesés volt... Nekem is van pár dolog, ami picit szúrja a szememet, de feledteti ezt az élmény, amit tegnap átéltem.
Este 11 elött indultunk haza. Üdv a vajdasági srácnak, akivel egy darabon Budapestig együtt jöttünk, remélem szerencsésen hazaért, és minden rendben volt a hátralévő pár száz kilométeren neki.
Pár kép:
Ronnie-nak külön gratulálok a tombala nyereményhez!!!!!!! :-)))
A többi kép hamarosan elérhető lesz, most töltöm fel őket, majd adom a linket!
dfg (Tanárúr)2007-04-01 07:42:59 // 15975
szuper volt az egész. a parkoltatás valóban el volt cseszve, de nekem jó volt lenn is. bár azért indultam hajnalban, hogy legyen jó helyem. Emiatt reggel morcos is voltam picit, de aztán teljesen megbékéltem. Úgyis mindenki elment az autóm mellett, aki a zagatot látni akarta.
Kau2007-04-01 07:37:50 // 15974
De, hogy ne csak a negatívum jöjjön le. Jó volt látni élőben a Zagatót. Gyönyörű. A Carabinieri 75-ös, igazi Olasz benyomást keltett. A hölgyek szépek voltak. ;)
Gratulálok a szervezőknek, az "egyéb" szervezési munkáért. A parkolás elosztásáért nem. Sajnos ez reggel rányomta a bélyegét a napra. :(
Örülök, hogy a sok új arc között, találkoztam elég sok ismerőssel.
Gratulálok a szervezőknek, az "egyéb" szervezési munkáért. A parkolás elosztásáért nem. Sajnos ez reggel rányomta a bélyegét a napra. :(
Örülök, hogy a sok új arc között, találkoztam elég sok ismerőssel.
Sandro362007-04-01 07:30:54 // 15973
Kau2007-04-01 07:26:24 // 15972
Mivel este mennem kellett dolgozni és most jöttem haza, ezért most szeretnék egy-két dolgot megválaszolni.
A szervezés alatt nekem nem csak a parkoltatás tartozik bele. Talán el se lehet képzelni, mennyi munka fekszik benne, szponzorok keresése, reklámok, hangosítás, helyfoglalások, programok, stb. Na erre írtam, hogy ezzel nem volt gond! Ez évről évre fejlődik. És engedtessék már meg, hogyha nem tetszik valami, akkor erre a fórumra be lehessen írni, anélkül, hogy egyes tagok, anélkül, hogy ismernék az előzményeket, lenézzék a másik véleményét.
Ha rendszeresen olvasnád a topikot, akkor tudnád, hogy kb. 3-4000 hozzászólással ezelőtt Tommi feltette az épülő új parkoló fényképét, hogy idén ott is lehet parkolni. Már akkor is visszhangot váltott ki. Mindenki azt írta, hogy jó-jó, szükség van rá, de oda ne...
Persze más lett volna, ha a felső betelik és utána oda. Ennyi.
Nem kívánom tovább ragozni. Akik "ismernek" tudják, hogy alapból nyugodt vagyok, akik nem, azok nem járnak elég Alfa talira :)
De azt marha nehezen viselem, ha valaki beszól, mert leírom a véleményemet!
Bckk2007-04-01 05:43:57 // 15971
további fotók: www.bckk.extra.hu/Alfacity07
remélem sikerül mind a 250MB-ot veltöltenem, ha nem müködne még az oldal, türelmet kérek. köszönöm
eli2007-04-01 05:27:36 // 15970
Király volt a tali !
Bckk2007-04-01 05:03:39 // 15969
Scold2007-04-01 02:17:26 // 15968
Ékszijhoz hasonlóan a tegnapi "A-day" -t én is csak TÖKÉLETES-re tudom értékelni. :)
selespeed2007-04-01 02:11:28 // 15967
Ez a tali valami egyedülálló!!:-))
Elmesélni nem lehet,csak átélni:-))
Ékszij2007-04-01 00:57:30 // 15966
Egy szóval tudnám kifejezni ezt azt egészet : TÖKÉLETES :)))
Viszont egyvalami nagyon-nagyon nem tetszett :a "három lány" farmerben volt :))))
Haro2007-03-31 23:46:54 // 15964
Nem vágtam:) Igy csinálták a képet!! Sajnálom én is!Van olyan is ami tökéletes!!!!!
Gabriel2007-03-31 23:43:30 // 15963
kösz, hogy levágtál :-))))
Kamile2007-03-31 23:42:15 // 15962
Hali!
Szeretném én is tudni hogy hol van az az FTP. esetleg egy cimet ha tudnál adni!
Köszi!
Online tag
1
Vendég1
510