Attól függ, milyen kék, a fekete csak a világosabb árnyalatokon "hatásos", üvegen végképp nem látszik, mert ugye, belül mindig sötétebb van, mint kívül, így a fekete szinte "láthatatlan" lesz...
A képeket elnézegetve nekem most a fekete villant be, hogy az lenne jó rá... De még erősen gondolkodom a variációkon, mert a színezett üvegen viszont lehet, hogy már hülyén nézne ki a fekete.
Itt van sok mosó, de szerintem itt sem fogsz autót mosatni. Így is elhisszük, hogy gyönyörűűűű! ;-))
Én meg már lusta voltam este előszedni a "Kärchert", meg reggel is az leszek...:-))
Itt úgy jártam, hogy délután 18:00-ra lettem kész a verdám komplett "csinosításával" reggel 06:30 állt a víz az autón :-( aztán át törögtettem amitől megszáradás után ilyen lett, Még pesten Alfasignora drágám ráírta a fotón láthatót.....szóval így jártam.... . egomba többen sem találtak mosót...igaz én nem is kerestem. Gondoltam nem fogom kereséssel és mosatással eltölteni a napom...
Egyél egy kis mézeskalácsot - én is azt tömöm közben :-) - hogy ne legyél ilyen pesszimista. Lehet, hogy valamelyik összetevője tudatmódosító, "mágikus" hatású, de jó...:-DD
Nyugi, ma délután Ystuc-al közösen voltunk mosatni. Mikor beálltam a mosóba sütött a nap, mikor kiálltam leszakadt az ég....mire hazaértem detto úgy nézett ki mintha mosót se látott volna. Ha holnap Komáromba találunk mosót tiszta kocsival lépünk be, ha nem olyan lesz amilyen nem érdekel..
Az a baj hogy a garázsban szerelnivaló autó van és azt most nem lehet kivinni onnan :( Kiváncsi vagyok holnap esik-e. Mindenesetre most hideg van, látszik a lehelet :(((