Xixo2011-03-02 13:23:26 //
94445
Nem értem a rinya okát. Vagyis értem, csak lexarom, ha ettől izgalmasabb futamokat fogunk látni. :)
Mert az, hogy tavaly a lággyal is végig lehetett menni egy versenytávot... hát sok értelme nem volt.
Mindenki nagyobb különbséget akart, most meg megy a hiszti...
Tom122011-02-27 13:56:35 //
94428
Velem nincs gond - amint már említettem, de látom, hogy kár volt "más nevében beszélni", mert a végén én viszem el a balhét.:-))
Még jó, hogy mindenki más folyamatosan fiatalodik - főleg észben, ami nem biztos, hogy előnyös - ez most nem ehhez a konkrét példához tartozik, csak úgy általában, "az életben" mostanában ez a tapasztalatom...;-))
Tom122011-02-27 13:20:40 //
94422
Szolgálati közlemény:
Tegnap felraktam egy újabb jó kis retrós filmet , a címe Turbo Time / 1983 /. Hasonló, mint a "Sebességláz" /Febbre Della Velocità, a múltkori - 1978/, talán valamiféle folytatása /ugyanaz a társaság készítette/, de sokkal több más verseny /pl. motor/ is van benne, persze, unalmasnak ez sem mondható. :-)
Egy kérdés:
Érdekelnek valakit részletes tesztek, történelem, stb.? Egyelőre én is csak gyűjtöm az anyagot, de van már pár az F 430-as teszt óta. Pl. Maserati Quattroporte Sport GT-S, vagy Alfa Romeo Spider 1.8TB /mindkettő nagyon jó :-) - hang, stb/ Részletes tesztek, "nyúzó" - menetpróba általában Baloccoban, technikai rész - motor, futómű, stb., nagyjából 30 perc DVD minőségben.
A jövő héten lesz még ebben a sorozatban Alfa 159 TB, Lamborghini Murcielago LP 460, Bentley GTC, Jaguar XKR, Porsche Cayman S...
A történelmi /veterán és Great Cars/ sorozatban van Maserati, Lamborghini, lesz Lotus, Cobra, Graham Hill, meg minden, ami szóra érdemes...:-)
...csak, hogy tudjam, hogy érdemes-e töltögetni / konvertálni.:-)
Tom122011-02-27 12:47:26 //
94416
Nem védeni akarom, de nagyon úgy néz ki a videó alapján, hogy egyszerűen nem figyelte, hogy jön-e valami mögötte. Tavaly Webber manővere, ha egyáltalán az is szándékos volt /?/ - törött autóval visszaevickélni a pályára - sokkal "keményebb" volt...
"Ecclestone mihamarabb szeretné leállítani a könyv forgalmazását, miután Bower a brit milliárdos családjáról is írt, ami a megállapodásukban már nem szerepelt."
+ nincs kizárva, hogy bele került még egy két baromság, amit miatt így döntött.