...az új 5-ös is csak egy "felfújt 3-as"...
Remekül összefoglaltad, nekem is ez ugrott be.
No meg az, hogy Bangle ide-vagy oda, azért a mostani (tehát immáron előző) 5-ösben van vmi formabontóan drabális büszkeség. Furcsának furcsa, de igazából szerintem nem rossz. Főleg a hátsó traktus. Ez az új szerintem túl jellegtelenre sikerült. Szép-szép, de az előzőnek az mutatja a dizájnbeli "nagyságát", hogy időben a most bemutatottat is válthatná. (Ugyanúgy, mint a 147 a Milano-t...)
Bevallom, ez viszont tetszik vmiért:
Az új 5er-nek a hátsókerék kormányzás egy tagadhatatlanul nagy dobása SZVSZ. Vezettem régebben egy ilyennel rendelkező (80-as évek beli) Prelude-öt, na az nem volt semmi. Egyszer érdemes kipróbálni...
A cikkben leírt
megdizájnoltuk a hézagokat, hogy egyenesnek tűnjenek, szerintem egy hülyeség. És aki erre gerjed az megérdemli...
Amúgy az egész űberbemutató (amiről ömleng a cikkíró), egy németes precizitással megcsinált show-lufi. Az egész (nem csak a bemutató, hanem az utolsó szögletbe is valami hűdefontos fejlesztés belemagyarázása) arról szól, hogy sok jólfizetett német mérnök, marketinges, stb. próbál megdolgozni a pénzéért. Tipp: túlhizlalt az apparátus, úgyhogy muszáj egymást kábítani. Én benne vagyok ebben a dologban, nap-mint-nap átélem ezt. (Bár nem a mi cégünknél vannak ilyenek, hanem a fő megbízónknál.)