Fórum >> Találkozók, események >> Selénia Rally

Halesz2009-05-25 14:38:34 // 3662
Én úgy tudom, Padmee lenyúlta az íjat :) Illetve ellőtte az erdőbe, aztán nem találták meg sehol, ezért bezárt a bazár :D
Poló2009-05-25 14:29:27 // 3661
Jó ötlet volt, de sajnos az íjászkodást nem találtam sehol. Mikor mentünk befelé, akkor szaladgált ott egy nő pár nyílvesszővel a kezében, bent mondta talán BeeGee, hogy kint egy nőnél lehet íjászkodni, kifelé jövet meg nem volt sehol a nő.
GEORGE2009-05-25 14:17:42 // 3660
Kérdésem lenne a tagokhoz.

Szerintetek mennyire volt jó ötlet, hogy a X. Selénia Rallyn volt kettő olyan feladat állomás, amin a feladaton kivül kaptatok lehetőséget, hogy kedvezményesen belépővel bemehettetek körülnézni az állomáson található fizetős "részlegbe".

A Mohácsi csatánál 350Ft/fő volt a belépő a szoborparkban 100Ft/fő.

Részemről nem tétel egy ilyen belépő, de lehet vannak akiknek "gond".
Továbbra sem szeretnénk senkit sem kötelező jelleggel belépők megvásárlására kényszeríteni, ezért kérdezném, hogy legyen ilyen a jövőben is, vagy nem érdekli a tagokat egy ilyen jellegű "opció"
GEORGE2009-05-25 14:05:14 // 3659
Így igaz, ha egy városból 3 irányba vannak a körök akkor mind3 alkalommal mást és mást tud megnézni a versenyző.

Én is szeretem a kirándulós progikat és ez a Selénia Rally ilyen szempontból telitalálat.
Szerintem nagyon kevesen látták még a Mohácsi csata helyszínét...tuti sokan ezért nem indulnak el otthonról, de egy ilyen versennyel egybekötve azért egyből más.
Ez a Selénia olyan "ismerdmeghazádat" című történet is egyben :-))))
GEORGE2009-05-25 13:59:41 // 3658
De bizony GPS-el csináltuk.
2ó15perc 2ó16perc egyszer 2ó18perc jött ki mivel 5 alkalomból egyszer jött ki a 2ó18perc a többi alkalomból meg túlnyomóan a 2ó15perc ezért utóbbit választottuk.
2ó 15perc-hez jött még az 1ó02perc a feladatokra így lett 3ó17perc az az 197 perc.

Sajna olyan nem lesz soha sem, hogy mindenkinek egyezzen a kilométer.
bilon2009-05-25 13:58:53 // 3657
értem...
én csak arra akartam rámutatni, hogy tök sok olyan helyet tud így az ember megnézni, amit amúgy nem nézne meg...
az lehet, hogy egy város környéke csak 3 alkalommal fér bele...:))...de akkor legyen 3 alkalom, mert a 4. már ismétlés...persze mindig (pl. most mi is), lesz olyan akinek minden új...
a szponzorációhoz nem értek...de tuti így a jobb...nincs ezzel gond :)))
Marty2009-05-25 13:53:50 // 3656
:) Ettől függetlenül nagyon ügyesek voltak a lányok...

Én se tudtam a szintidőt mindaddig, míg verseny kellős közepén rá nem kérdeztem, hogy mikorra várható az első befutó a fogadásuk miatt.... így is alig volt egy óra hosszánk, hogy hűsöljünk egy picit... és ráadásul a kondérból már nekem nem is jutott a gulásból:( De este bepótoltam zsíroskenyérből:)))
GEORGE2009-05-25 13:48:37 // 3655
Ez a 4. Pécsi Selénia volt, de egyik Selénia útvonal sem ismétlödött, mert volt, hogy Siklós irányába, aztán orfű irányába is voltak körök.
Lehet, hogy sok a 4 év egy helyen, de 2-3 el tudok képzelni, mert mind 3 alaklommal más más irányba tesszük meg azt kb 100km kört...ettől nem lesz egyforma a Selénia csak a kiindulási meg az érkezi pont fog egyezni.
Szerintem többet ki tudunk hozni a támogatottságból annál a kereskedésnél ahova nem csak 1szer megyünk...stb stb.......egy a tuti jövőre nem Pécs lesz a cél város :-)
Mike.2009-05-25 13:44:44 // 3654
Blacky Ritája és az én Ritám mentek egy autóval. (csajos csapat :-) ) Nem tévedtek el és csak azért nem lett jó a helyezésük mert nem vonattak le egy percet sem. Pedig felírták, hogy a Mohácsi emlékhelyen és a szoborparkban mennyit voltak. Ha azt az időt levonatják akkor 1-2 perc eltéréssel értek volna be.
Mondjuk én jobban örülök , hogy nem úgy lett mert nem kell magyarázkodnom "bunda" miatt. :-)))
GEORGE2009-05-25 13:41:20 // 3653
Bocsi a KRESZ-re nem reagáltam :-)))

Az idén kimaradt, de hogy jövőre lesz-e azt majd meglátjuk :-)
GEORGE2009-05-25 13:39:55 // 3652
Sajnos nehéz eldönteni, hogy hol húzzuk meg a határt a könnyű / nehéz között.
Az sem cél, hogy olyan szivatós feladatok legyenek ami miatt jövőre senkinek vagy a fele bandának nem lesz kedve újra eljönni.......
Tavaly kaptunk ezért azért a fejünkre, pedig élesben szintém egy lány próbálta ki ( ez már bevett szokás lesz )
Hangosan gondolkodva, ha egy lány megtudja jól csinálni akkor?...... Természetesen ebben semmilyen lenézés sincs a lányok fele, hisz amúgy ők a szívem csücskei :-)

Összefoglalóul elmondhatjuk, hogy volt nehéz Selénia és volt könnyű.
Jövőre tuti nem adjuk ilyen könnyen :-))))

Az hogy Mohácson és Villányon kereszteztük az útvonalat az szerintem nagyon jó ötlet volt :-)))))))))))

valóban egy kicsit "szájbarágós" volt a verseny elötti útbaigazitás, de nem mindenkinek olyan világos az amire mi azt hisszük, hogy annak kéne lenni, ezért idén kicsit magyarázósabbra vettem.
De ha ez túlzó volt jövőre visszább veszek :-))))))

Most is várjuk az építő jellegű kritikákat, hisz ebből tanul az ember.
De ne olyant mondjatok, hogy ez meg az nem volt jó, hanem tessék elmondani, hogy mi lett volna helyette a jó.
Marty2009-05-25 13:37:22 // 3651
Inkább úgy fogalmaznék, hogy itt már "elég" melege volt :DDD Suzuki megállításánál is túl volt már... gondolhatod, milyen fárasztó lehetett neki:DDD
Mike.2009-05-25 13:37:18 // 3650
A meleg miatt a kőrözött elég problémás. Lehet, hogy a zsíroskenyér kicsit "parasztos" de most is nagy sikere volt. Dupla annyi fogyott mint tavaly pedig kevesebben voltunk. De meglátjuk jövőre hol leszünk és ha a feltételek olyanok lesznek (lesz hűtő) akkor esetleg megpróbáljuk megoldani.
A KRESZ teszt csak véletlenül maradt el most. :-)

Gondoltunk rá, hogy pl. a Mohácsra bevezető úton a körforgó megtréfálhatja azokat akik nem az itiner alapján mennek hanem egy másik Alfa után. :-))
Halesz2009-05-25 13:32:14 // 3649
Ákosnak itt már nagyon melege volt :D
GEORGE2009-05-25 13:30:18 // 3648
Kedves jogász úr :-))))))))))))))))

Az utolsó tavas feladatot utólag illesztettem bele, Marty teszt verzióján nem is volt benne én szóltam, hogy itt tessék megállni és megoldani.

A feladatot egy korábbi feladatlapról emeltem át. Azon szintén 2db pad volt. Nem értem mitől lett annak idején jó a 7db pad mint megoldás......passz.
Utólag nem is lehet előkeríteni ki hibázhatott, de nem is érdemes, ugyan is az 1 és a 2. közt 10pont és ha jól tévesztek 4 pontra követte a 3.
A helytelen megoldás miatt 2 pontot lehetett bukni.

No meg hogy nézne már ki hiba nélkül egy feladatlap???? :-)))))))
Marty2009-05-25 13:23:39 // 3647
Én mikor a "főpróbát" csináltam navival csináltam + tempomat... és ha jól tudom, két perccel voltam bent a szintidőben... ha tévednék GEORGE kijavít.:)
Cgo2009-05-25 12:59:54 // 3646
ez egy korrekt osszefoglalo volt :)

meglepodtem, milyen bokezo volt az Elaforg es a Laserstop is meglepett, azzal szamitottam, hogy kolcsonzes lesz max 1-2 hetre, erre Willy megkapta a gepet...

most jut eszembe: nekem nagyon hianyzott a diosjenoi korozott is, ha jovore hozok 10 kilo turot, megcsinalja valaki?

amugy a szintidot 100% nem csinaltatok a GPS szerint ;)
en mindenhol betartottam az eloirtat es nagyon szigoruan, mondjuk 1x majdnem meg is szivtam, mikor egy 90 fokos kanyart kellett 90-el bevenni, de nem engedtem belole, tempomattal mentem vegig majdnem az egesz tavon. Sajnos a GPS szerint. Ha az ora szerint megyek, kb. 3%-ot kesek (ennyi a kulonbseg a 156-om es a GPS kozott), vagyis 192 perc helyett 196-197 perc alatt erek be, ami idealis lett volna. Nagy hulye voltam, hogy a tavolsagnal a km szamlalot vettem figyelembe a sebessegnel meg a GPS-t...

De mindezt felreteve szerintem fantasztikus volt a verseny, nagyon tetszettek a cseles utvonal keresztezesek, ilyet mi is csinaltunk 3x, az egyiket tevedesbol (terj vissza a foutra nalam azt jelenti, hogy az utolso foutra, ahonnan letertel, nem az orszagutra :)), a masik Villanyban nem jott ki a tavolsag es 100 m-el hamarabb tertunk le (ha figyelek, nem tortenik meg) es 1x kigondoltunk, hogy lerazzuk a bennunket kovetoket :) teljesen hulyen letertunk es legalabb harman kovettek :))

Ami meg pozitivum volt, hogy nem volt KRESZ teszt, azt nem szeretem ;)
Liquid2009-05-25 11:37:22 // 3645
ÖÖÖ valóban :) de nem szándékosan dezinformáltam...:))
Mike.2009-05-25 11:05:45 // 3644
Az említett feladat először nem volt benne. Az utolsó pillanatban lett berakva mert sok volt az üres km. és hírtelen ez lett csak belőle.
Volt hasonló a Mohácsi emlékparknál is. Ott először a kapun belüli szobornál volt feladat, egy héttel a verseny kezdetétől volt egy ellenőrző bejárás és akkor derült ki, hogy ott már ásatás van, így oda is egy felejthető feladat került be.
Az ilyeneket sajna nem tudjuk kivédeni, és szeretnénk nem azonos (ismétlődő) kérdéseket feltenni.
GEORGE2009-05-25 11:03:15 // 3643
Sziasztok :-)

Köszönöm-köszönjük azoknak, akik megjelentek a Selénia rallyn és éltek a lehetőséggel, hogy megint túrázhassanak 1et :-)
Gratulálok a nyerteseknek!
Köszönjük a legkitartóbb támogatónknak, hogy megint komoly ajándékokkal lepte meg a résztvevőket és nem csak az első 3 helyezetett!
Az Ábel autóháznak köszönjük a helyszint, sajnos mással nem bírt támogatni minket.

Az idén egy nagy értékű ajándékkal támogatta a LaserStop.hu a Selénia Rally-t.
Egy Interceptor 2 fejes lézerblokkoló / tolatóradar lett annak a "jutalma" aki még ezen a napon sem tudja betartani a megengedett sebességet.
A LazerStop.hu gondolat menete alapján ennek az illetőnek van erre a legjobban szüksége. ( és milyen igaza van Willy barátunk naponta ingázik Bp-Pécs-Bp közt, tényleg el kell neki ez a segítség a mindennapokra )

Többek közt itt is megköszönjük, hogy egy ilyen komoly ajándékkal támogatta a Laserstop.hu a versenyünket.

A versenyről.
Szerintem nem volt nehéz, Marty 09.-én élesben "berepülte" Ő mindenhova eltalált az itiner segítségével, még a Polgár pincészethez is, pedig tavaly előtt Ő nem is indult, ergo nem tudta hova kell menni.
Itinerben szereplő km adatok.
Gondolom ez örök vita tárgya lesz.
Úgy döntöttünk, hogy jövőre teljesen a navigációhoz fogunk írni mindent!
Nem tudjuk figyelembe venni, hogy kinek milyen méretű kereke van, kinek mennyit csal a km órája. Az is sokat számit ki hol fordul meg....stb stb....
A feladatok többsége nem volt túl izgalmas ezt elismerem, de sajna "kiégett" a terület és nem találtunk új és izgalmas feladatokat.
Bár a Sátorhelyi emlékhely, a Csele patak melletti emlékmű, Mohácson belül lévő park és a szoborpark teljesen új feladat volt, mindegyiknek meg volt a varázsa.
Annyit tudok mondani , hogy jövőre tuti nem Pécsen lesz a Selénia….de ez egy másik történet.

Lássuk a győzteseket.

1. Vörös Viktor
2. Polovitzer Péter
3. Földvári Gábor

A szintidő: 197 perc volt. +/-1 perc eltérésért 4pontot vontunk le.
Mike.2009-05-25 10:59:03 // 3642
Hidd el, hogy én is felküldtem volna a társaságot a szobor tetejére közelebbről megnézni a sast és a fél itinert is kihagytam volna, :-D .... GEORGE nem ilyen keményszívű. :-))
bilon2009-05-25 10:52:47 // 3641
nekünk jó volt...bár mi először voltunk.
igazából a feladat nem nagyon érdekelt...helyette örültünk, hogy új helyeket látunk, amiket még soha (itt a navigátorra gondolok elsősorban :DD ). mi megnéztük a szoborparkot, a mohácsi emlékhelyet, mindent...
most az, hogy hány péter, meg szegecs...kit érdekelt :))))
btw ilyen szempontból jobb lenne minden évben máshol...ilyen ismerd meg szép hazánkat jelleggel...persze tudom, hogy ez macerás :))))
mindegy...mi tuti megyünk ezentúl bárhol legyen :)))

ui.: nekem még úgyis tetszett, hogy igazából ismertem minden helyet...pont ezért nem szoktam megnézni... :))))
Csöri2009-05-25 10:50:10 // 3640
Ami természetesen nem a helyes volt. Na de hagyjuk.:))
Tommi2009-05-25 10:49:07 // 3639
Nagyon jól éreztük magunkat hétvégén, köszönet a szervezőknek a találkozóért :) Az útvonal jó volt, ismét szép helyeken járhattunk, több, mint 4 óra alatt sikerült megtenni a távot, a végén vonattunk is le rendesen időt :)

Viszont panasszal élnék az egyik feladatot illetően :) A legutolsó, tavas-pados feladat tavalyelőtt is volt. Akkor ráírtuk a lapra, hogy a helyes válasz 2, mire ezt akkor javításkor áthúzták és ráírták, hogy 7, mert a hátsó ötöt is bele kell számolni (akkor nem nagyon érettük miért, mert nem az út és a tó között van, de elfogadtuk, hogy ez a jó). Most úgy gondoltuk, hogy okulva a két évvel ezelőtti malőrből, ráírjuk a 7 padot, mire javításnál kiderült, hogy a 2 a jó válasz. Nálunk volt a tavalyelőtti itiner és megmutattuk, hogy akkor az a válasz lett áthúzva, most meg ez, akkor hogy van ez? :) Több emberrel beszéltem, akik szintén voltak tavalyelőtt és most is, ők is belefutottak ebbe. George azt mondta, hogy két éve lett rosszul javítva - mondom akkor visszamenőleg változtassuk meg az akkori eredményemet :)))
Ha ez nincs, akkor hibátlan a lapunk és a szintidőtől is csak néhány perccel tértünk el, szerintem belefértünk volna az első 10-be.

Ha egy feladat újra szerepel, ami már korábban volt, akkor ne legyen kétféle megoldása, illetve javításkor figyeljetek kicsit jobban oda, hogy egységes megoldókulccsal dolgozzatok és ne egyéni elképzelések szerint. Ezt nem b@szogatásból mondom, de ez így elég gáz volt, hogy (jogásziasan szólva) nem egységes az ítélkezési gyakorlat :)
Cgo2009-05-25 10:41:48 // 3638
talalkoztam par emberrel, akik eloszor voltak, szamukra fantasztikus volt. Aki mar 6x szamolta, hany Peter van a tablan, annak mar picit furcsanak tunhetett. Voltak olyan kerdesek is, amik picit osszecsapottnak tunhettek, peldaul a szoborparkos, egy tablarol kellett leirni a felso sort meg az also sort. 2 kerdes elintezve 4 mp alatt. En felkuldtem volna a bandat a szikla tetejere (minimum).

+ nagyon erezni lehetett, hogy tavaly sokan szidtak a szervezoket, nagyon szajbaragos volt a bevezetes is meg a feladatok is, mar evek ota szinte mindenki max. pontszamot er el...
Mike.2009-05-25 10:27:17 // 3637
Igen, én is kicsit egyszerűnek tartottam a feladatokat. Voltak ötletek most is, de... na majd legközelebb lesznek újra csalafinta feladványok.

Volt akit így is megzavart a túl egyszerűség és azért rontotta el mert a háttérben szívatást feltételezett. :-))
Cgo2009-05-25 10:12:43 // 3636
szerintem is most volt a Selenia tortenetenek legjobb itinere, vagy siman a 17es felnim Selenia kompatibilis ;)

1000 koszonet a szervezoknek - George, Mike, Ofi (ABC sorrendben), nagyon nagyot alakitottak :)

ha megis hibat kellene keresni, igy a 10. ralli utan mar sokszor unalmasak a feladatok, egy kis fantazia kene :)
Zsoltyr2009-05-24 21:54:21 // 3635
Ott kavartunk el mi is. Már megjártuk a következő falut is, visszafelé jövet jött szembe a fél mezőny, beálltunk a végére, hátha jó lesz alapon. Végül egy fekete 156-osból segítettek nekünk. Ha ők nincsenek, a borkóstolás kimarad. Kár lett volna érte
bilon2009-05-24 21:53:53 // 3634
ott mi is elkevertünk...talán az az egy hely volt, ahol nem találtuk magunkat... :DDDD
Liquid2009-05-24 21:49:46 // 3633
télleg azt hitték kamuzol :) aztán a pincénél kapott tesztlapról, megadtam nekik a címet :)
Poló2009-05-24 21:47:02 // 3632
Csöriéktől kérdeztem, hogy jönnek -e, mert mi megyünk a borkóstolás helyszínére, már tudjuk, hogy hol van, de azt hitték, hogy csak kamuzok :D
5 perc múlva jöttek ők is :))

A napi számlálót én nem is néztem, csak a navit. Induláskor nulláztam.
Zsolesz2009-05-24 21:45:29 // 3631
A pincébe mi sem az itiner szerint mentünk. Ha nem tudjuk hol van sosem találjuk meg :)
Liquid2009-05-24 21:45:04 // 3630
a napi számlálóm 20km-enként tévededett 0.1-t kb.
Liquid2009-05-24 21:43:50 // 3629
Inkább ti is benne voltatok azon kevesek között akik nem az itiner alapján jutottak oda :))
Pár embert útbaigazítottunk :) Pl. Sparky vagy Csöri (egy kis túlzással) még most is keresné a megállóhelyet, ha nem futunk össze velük tök véletlenül :))
Ofi2009-05-24 18:42:16 // 3628
Ha valakit érdekel a Selenia Toto helyes kitöltése. Remélem megnyilik.
padocska2009-05-24 18:33:38 // 3627
Én is ezt akartam mondani :))))
bilon2009-05-24 18:08:20 // 3626
Sziasztok!
Köszönet a szervezésért, rendezésért, én nagyon jól éreztem magam. szerintem jól sikerült! Bár én most voltam először... :DDD
Mike.2009-05-24 13:46:30 // 3625
Aki második lesz egy Selénia rallyn az nem is panaszkodhat! :-))
Poló2009-05-24 13:40:05 // 3624
Nálunk a Polgár Pincészetig max 100 méteres eltérésünk volt. Navi szerint néztük a megtett utat, az meg méri a tolatásokat is, míg beállunk vagy kiállunk egy parkolóból, vagy a Seléniás ellenőrző ponton teszünk egy kört ott a füves placcon.
Tényleg ez volt az eddigi legjobb itiner.
Mike.2009-05-24 13:34:53 // 3623
Voltak páran akik panaszkodtak mert ott eltévedtek. Ennek ellenére a többség megtalálta elsőre.
Volt nem egy olyan vélemény, hogy eddig ez volt a legjobb itinerünk. :-)
Voltak akik az eltérő km-re panaszkodtak. Ezt már az elején jeleztük, hogy több autóval mértük és már nekünk sem egyezett, ezért erre mindenki készüljön. Na és nem magyarázkodás, de pl. Lánycsók előtt a bejáráskor mi még egyenesen mentünk, most ott volt egy pár száz méteres elterelés. Ilyenekből hamar összejön az eltérés.
Halesz2009-05-24 13:16:50 // 3622
Elnézésd, de mi is az alapján találtuk meg! :P :)
Mike.2009-05-24 12:29:23 // 3621
:-D
Mindent a szórakoztatásért! Ha nem lett volna ez a "műsor" akkor sokan csak unatkoztak volna. :-)
Mike.2009-05-24 12:27:04 // 3620
:-D
Ez a bakteros tetszik! :-)
GabCsi2009-05-24 11:58:06 // 3619
Mázlink volt, vagy nem tudom, azt tudom, hogy összevesztünk párszor :D
Poló2009-05-24 11:56:42 // 3618
Viszont a borpincét egyedül ti találtátok meg itiner alapján :D :D :D
Mindenki más egy parkolóban nézelődött, hogy most akkor hol van a pince :)
GabCsi2009-05-24 11:53:24 // 3617
Bennem két különösen emlékezetes dolgog maradt meg, az egyik, hogy márciusban lejárt a Zöldkártya,
A másik pedig, hogy a felületes itinerolvasás meglepetáseket okozhat, ugyanis 2 dolog marad meg bennem, Villánykövesd és hogy balra vasúti átjáró.( Itiner szerint a település után balra vasúti átjáró) Na belandoltam a faluba és ott volt egyből egy vasúti átjáró balra, annak rendje módja szerint átmentünk rajta, majd megérkeztünk a bakterház udvarára.... :D
Na utána elolvastunk mégegyszer merre is kell menni :)
Edyboy2009-05-24 11:31:25 // 3616
Viharos éjszaka után szép nap virradott a Selénia Rallyra,ami negyedik alkalommal lett Pécsett megrendezve,úgyhogy már ismerősként kanyarodtunk az Ábel Autóházhoz,ahol már jó néhány Alfás fennforgott :)

Egy kis eligazítás után sorba is álltunk,ami meglehetősen hosszú volt :)

10.40.-kor sikerült útnak indulni.Jómagam felvállaltam a navigátor szerepét,a Kedves pedig vezetett.Első megálló szokás szerint a Selénia állomás.
Itt valahogy mindig sikerül büntetőpontot szerezni.Most azért,mert elfelejtettem bekötni az övet.De legalább a motorolajunk kiváló lett :)
Természetesen az olajos tesztlap kérdései nehéznek bizonyultak :)

Elindultunk hát a szép baranyai tájon,és egy templomot kellett megkeresnünk,ami nem volt probléma :)

Ezek után a szép nevű Lánycsók településre vezetett utunk,amit másodjára sikerült megtalálni,mivel eggyel előbb kanyarodtunk be de sebaj,korrigáltunk.
Itt egy emlékművet kellett megkeresnünk,ami nem jelentett gondot :)

Következő feladatunk az volt,hogy megkeressünk egy vödrös bácsit,aki vizet locsol egy házra és a Szent Flórián nevet viseli :)

Ezután felkerestük a jó Lajos király emlékművét aki a Csele patakba fulladt vala a mohácsi veszedelem idején.

A mohácsi csatavesztés mezeje volt a következő megálló helyszíne,ahol harangozással adtuk meg a tiszteletet az őseinknek.

A nagy melegben megszomjazván és a feladatok embert próbáló megoldásában megfáradva egy műsoron kívűli megállót iktattunk be,ahol szomjúságunk csillapítása közben integettünk az elvonuló Alfásoknak :)

Felrissülvén tovább álltunk és a következő frissítő állomást vettük céla,ami a már jól ismert villányi Polgár Pincészet.Azért mert jól ismerjük az egységet,nem jelenti azt,hogy tudjuk is hol van,így hát rossz helyen kanyarodtunk be és kacsmarogtunk egy kicsinyt a kedves településen és azért megtaláltuk a pincét és természetesen időztünk cseppet megkóstólván az ízletes borokat :)

Folytatván utunkat a nagyharsányi szoborparkba érkeztünk,amit én nagyon érdekesnek tartottam.Még lett volna kedvem egy kis sziklamászáshoz de sürgetett az idő,mert már két óra csúszásban voltunk :)

A következő feladat egy kicsit játékos volt egy játszótéren kellett hintázni :)

Az utolsó feladat egy tóparton volt,ahol csak padokat kellett számlálni :)

És már meg is érkeztünk a célba öt és fél óra Alfázás után az állásidőt levonva végül hét percet tévedtem,ami arra elég volt,hogy ne kerüljek a tízbe de kit érdekel :)
Így is nyertem,nagy élmény volt az egész nap,nagyon élveztem és jövőre is ott a helyem :)
Illetve mégis nyertem:egy üveg villányi bort,amit a szervezők egészségére fogunk elfogyasztani :)
Csöri2009-05-24 08:36:45 // 3615
Danny Blue:)))))))
Edyboy2009-05-24 02:25:30 // 3614
Pillanatképek a Selénia rallyról :)

Tedi2009-05-24 00:19:05 // 3613
Igen, szerintem is Te átkozod el a Selénia rallyjaimat :DDDD
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak