Úgylátdzik képes vagyok nem kicsit elbaxni üzleteket :( A múltkor linkelt 4 darabos 33 Stradale széria modelljeit nem rendeltem meg, mert 25 ajró lett volna darabja, gondoltam annyit nem adok érte. Mostmeg kaptam egy hírlevelet, amiben közlik velem, hogy szuper akcióban 51 Eur-ért beszerezhetők ugyanezek a modellek... Hurrá... Még jóhogy visszamondtam őket 25 Eur-ért :(((
Hát szépek is az biztos. Nekem 2 van belőle azokat ajándékba kaptam. Ez az F92A nekem Onyx van. Azért tiszta fekete a felni. Habár nem is emlékeztem ,hogy ilyen piros szélű volt a felni. Mondjuk 92-ben katona voltam így akkor nem sok F1-et nézhezttem. :o(
Tudod nekem ez a La Storia széria a gyengém. Nem minden áron, de amit csak lehet ebből a szériából szerzek be. Jelen pillanatban 21 darab van ebből a sorozatból (a legutolsó az F2003GA Bari, de az még nincs piacon) a 21 darabból eddig sajnos csak 11 van meg (egy még úton hozzám)... Szóval van még mit pótolnom! :))
Én nem kedvelem az amerikai vasakat. Ennek az autónak más "jelentősége" van. Ez egy elég híres darab! :) Ha valaki olvasott már Stephen King könyvet, akkor tudja, hogy ez az autó Kicsoda, micsoda :)