Én vagyok (voltam) akkora barom, hogy majd az összes Bburago Ferrari-t megvettem 1:18-ban. Értsd valóban az összeset, mert egy-egy modellből van 4-5 darab is, csak azért, mert a színeket is begyűjtöttem. Pl. F50-esem 4 darab van, F40-es 6 darab Bburago 1:18-ban. De ugyanígy az 550 Maranello, a 348, a 456, 250GTO, Testarossa, stb... stb... stb... :))))
Még nincs, mert a múltkori Polcia megrendelésemnél a srácnál nem volt raktáron, de az a baj, hogy ez is elég húzósra jön ki postával együtt :( Ettől függetlenül lehet én rámegyek, mert nekem beleillik a sorba! :)))
Fordítsuk meg: jó befeketetés volt akkor, mert fillérekért megvettük, most meg a ritkaságuk miatt sokat érnek :) Mondjuk nem mintha valaha is el akarnék akár egyet is adni belőlük, inkább előbb halok éhen :)))
Én annak idején begyűjtöttem szinte mindent, pl rengeteg 1:24-es modellt is (156 sorozatból taxi, tűzoltó, rendőr, csendőr, vámos, túraautó, stb...) plusz melléjük 1:43-ban ugyanazt, szépen a nagyaok és a kicsik egymás mellett :) De rengeteg más Bburago modellem is van, gyakorlatilag majdnem minden olasz autójuk megvan :)
Kicsit meg is remegett a kezem, amikor láttam, de akkor még az 1:43-as F1-ek még nem voltak képben, így nem vettem meg... mostmeg már, hogy keresem, persze sehol nincs (emberi áron) :))
Igen már láttam. Csak a dobozon fel szokták sorolni ,hogy hivatalosan használják a modellen található logókat , és valószínűleg ilyen Ferraris is van a sorozatban. Azért szerepelt rajta a Ferrari logó a Carabinieris dobozán is.
Helikoptert azt tudok én is de szerintem nem 1:43. Carabinieri is volt meg Polizia is.Sőt lehetséges,hogy Ferrari motort gyártott helikopterbe? Mintha valami ilyen rémlene.