1 kis doboz: 2 1:18-as WRC modell
1 nagy doboz: ???
2 kis doboz: = másfél nagy doboz
2 nagy doboz: Hát kétszer ???
Szóval tehát a kérdés, hogy a ??? mit jelent? :D
Ha úgy számolok, ahogy eddig, azaz átkonvertálom a nagydobozt kicsibe a kicsit nagyba, gyököt vonok és deriválok, akkor az jön ki, hogy 1 nagy doboz 3 1:18-as WRC modell, a többit pedig már mindenki kitalálhatja.
Jól gondolkozom, igaz?
:DDDDDD
/Jó, lehet hogy nem kellett volna tegnap elinnom az agyam, dehát ilyen ez a popszakma... :D /
Nos gyári kiegészítő nem igazán van az SW-hez. :-)
De azért nem lesz egy tuning-szörny az autóm, szerencsére eddig csak pozitív visszajelzéseket kapok, és hát a lényeg, hogy baromira tetszik nekem is. :-)
Ezt az utat folytatom, nem lesz belőle fesztendfurulyás. :-D
Hát én a 156-ossal negyed ennyit nem foglalkoztam (bár annak idején az az autó azért odab@szott) De a GTV-nél már tudtam, hpgy bármit is csinálok, az csak gyári kiegészítő lehet! :)))
Jaaa, értem. :-)
Nos, az a helyzet, hogy a 146-os nagyrészt 3 év alatt készült el, utána már csak finomítások voltak. Most viszont a 156-ost villámgyorsan szeretném befejezni, a korábbi hibákból tanulva, és a 146-os által megismert segítőket igénybe véve sokkal költséghatékonyabban. :-)
19 darab Alfa, egypár Ferrari, egypár WRC és egypár Forma 1-es modell és relikvia... Nameg egy Fiat 500 feliratú kisdobozka. Ki tudja mi lehet benne? :)))