Hát rendőrt csak olyat láttam ami éppen pisztollyal sakkban tart egy felemelt kezű bankrablót. Mentős pedig, egy éppen tolókocsiban tol egy emberkét. Ha kell ilyen Porschés akkor szólj! Beszerzem.
A legújabb beszerzés! Ugyan nem Alfa de dioráma építéshez kiváló! (GT)!! Nemrég került szóba az 1:43-as kamion téma! A New Ray gyárt elég jó árban, és elfogadható minőségben kamionokat! Nekem is van Iveco,Scania,Mercedes, nyerges+ most ez a Scania autómentő!
Nem hiszem, hogy hajlandó lennék ilyen dologra. Tutti, hogy lenne olyan darab, ami nem úszná meg kár nélkül és amilyen szerencsés vagyok pont az kapna, ami már nem pótolható...
Egyrészt logisztikailag elég nehéz lenne kivitelezni, mivel kettőnknek négy helyen vannak az autók, másrészt meg nem tudom milyen helyen lehetne kiállítani többszáz autót :) Megmondom őszintén, hogy én pl nem szívesen hagynám ott sehol a kicsikéket, az a biztos, ha itthon szem előtt vannak :)
:-DDD Hát szép komoly gyűjteményed lehet:))) Szóval ez még annál is veszélyesebb,mint gondoltam? Miért nem csináltok a Skisz-el egy közös kis kiállítást(csak egy ötlet:) Sokunkat érdekelne:))))
Igaza van SKrisz-nek, mindenkinél így kezdődik :) Én 1995 óta gyűjtök és eleinte csak az 1:18-as utcai Ferrarikat vadásztam. Ma ott tartok, hogy 1:18-tól 1:87-ig van kb 170-180 db modellem, az összes olasz autómárkából begyűjtöttem egy csomó mindent :) Folyamatosan telnek meg a polcok, vitrinek, szekrények, kedves családom és a párom már csak megértő mosollyal néz rám és tudja, hogy ez gyógyíthatatlan :)
Úgyhogy vigyázz, mert ha egyszer elkap, sosem gyógyulsz ki belőle :) De itt mi megértőek vagyunk Veled :)))))))))))))
Értelek:))) Engem még csak szellők simogatnak,jobbról-balról:)))) Öt modell néz velem farkas szemet,ahogy leülök a géphez és folyamatosan érzek egy csábítást:))))