Látod megkaptad a kedvencedet:)))) Tőlem nehezebbet kérjél...én a Tankcsapdát a rádióban csípem és a Sziget fesztiválon:)) Mondjuk csajos metal?? Jöhet? :))))
Nálam a Come back volt a koncert csúcspontja! Imádom! Élőben ÓRIÁSI, van eleje-vége a számnak, és erőteljesebben szól, mint az album verzió! ;)
A PEACE így is - úgy is faxa, bár a felgyorsított tempó nagyon kell a koncertre, az biztos.
..hát ha szóltál volna,a kocsiban van egy csomó kemény zeném (igaz Tankcsapda nincs:))) de egy liter almabor után még az is lett volna,szóval lehetett volna zenélni:-DDD
A kollégámnak a csengőhangja,egy német nagy gyűlés,ahol a fater beszédet mond az ordibálós stílusában,és mikor csörög,a kollégám ugrik a legnagyobbat,úgy megijed..aztán meg zavarban van az emberek elött...úgyhogy kínlódás neki ,de nem változtat:))))
Én elég mindenevő vok, de a metált főleg vasárnap hajnalban nagyon bírtam volna!!!
A Tankcsapda az egyik kedvencem, még a telóm is a Mennyországra cseng :)))
Képzeld mikor ügyfélnél vagyok, hogy néznek :-DDD
Micsoda buli volt!!Igaz Gahan egy kicsit visszafogott volt, de szerintem meg lehet neki bocsátani.Ilyen betegség után, még az is nagy bravúr, hogy nem omlott össze lelkileg.
Nem hiába, nagyon sok energia rejtőzik benne!! :-)))