Most, vagy már régebben?
Ezek a fajta zenék nem mindig tetszenek elsőre, de ha rávisz valami, hogy még 1x meghallgassam, akkor nagy baj már nem lehet. Pl.: a SOAD-nak is bőven voltak olyan zenéi, amelyek elsőre nem tetszettek igazán, de sokadik hallgatásra már nagyon.
Még nem tudom, hogy tudok -e menni! Még képlékeny a dolog, mert villamossági szerelőnél van a vas! Valahol valami testszál szakadás van, mert összevissza működik a hátsó lámpatest, féklámpa viszont egyáltalán nincs! Mondtam a figurának, hogy vasárnap Gyöngyösre kéne mennem az autóval,de azt mondta mindent megtesz, hogy kész legyen a verda, de ígérni nem mer semmit! Azt mondta, szét kell döntenie mindent, hogy megtalálja, hol van a szakadás! holnap derül ki, hogy egyáltalán kész lesz-e! Csak az idegesít, hogy ez a probléma nem tudott volna két héttel ezelőtt jönni! Na mindegy, én próbálok optimistán hozzá állni, és remélem tudok menni vasárnap. Ha nem,akkor idén már sajnos csak Kaposújlak marad!! :-(((((((((
Én nem gyüjtöttem tőlük cuccot,de nagyon csípem őket:-)
Hát amiket katona koromba hallgattam,az nekem is bele égett az agyamba....semmit sem felejtek :-)))))))))
Értelek:-)
Hát a Conspiracy ,számomra egy érdekes anyag. Mikor hallgattam őket,akkor az egy modern jó hangzásúnak tünt ,a többivel szemben...hát azóta eltelt egy kis idő. Az Abigél volt rám még nagy hatással :-)