Koncertek AlfaCityben

2011-05-17  Alfa Amore
AlfaCityben a jó hangulatról egy DJ és három feltörekvő zenekar gondoskodik. Ismerd meg őket!
Hírek >> 2011  

Wolf Kati

AlfaCity vendége Wolf Kati, aki a Szerelem mért múlsz című slágerén túl több más dallal is készül. Reméljük sokak örömére. Wolf Katival készítettünk egy villáminterjút is, amit itt olvashatsz!  (Tervezett kezdési időpont: 12.30)

DJ Titzkrisztian

A kellemes, lazulós háttérzenéről a veszprémi Titz Krisztián gondoskodik AlfaCityben. Krisztián a '90-es évek óta aktív lemezlovas, számtalan club és fesztivál pultjaiban megfordult már. Három éve Veszprémben az Expresszó klubmozi és kávézó szombat esti  házigazdája. Manapság a külföldi és magyar underground között keresgél. Krisztián igyekszik mindenki kedvenc zenéjét megtalálni a nap folyamán, persze ez hatalmas kihívás lesz számára. Nu jazz, funk, breaekbeat, reggea, hiphop, rock, drum&bass... A fő zenei irányvonalat a Petőfi Rádióról és a megboldogult Rádió Caféból ismerhetjük, hasonlókra számítsatok. Krisztián Facebook oldala

Shut Up!

A fiatal banda a határon túlról, a szlovákiai Somorjáról érkezik AlfaCitybe. Szó szerint fiatalok, hiszen a banda háromnegyedének még jogosítványa sem lehet. Kitty, az énekesnő 16, Norbi a dobos 15, Tomi, a basszusgitáros pedig 16 éves. Egyedül Joe, a gitáros képviseli az „idősebb” generációt a maga 26 évével. A zenekar 2010 ősze óta próbál együtt, és elsősorban feldolgozásokat játszanak. Lesz itt Rolling Stones, Nirvana, Evanescence, Rihanna, Bon Jovi, Cranberries, de Marilyn Manson is! Shut up! a Facebookon! (Tervezett kezdési időpont: 14.00)

Garázsmenet

A Garázsmenet zenekar dallamos rockzenével és alternatív szövegekkel hódít. Anita, Attila, Gyula, Bálint és Péter kezdetben szinte csak az általuk kedvelt előadók dalait játszotta, ám rádöbbentek, hogy ezzel nem fognak befutni, így elkezdtek saját számokat írni. És hogy ez szerintük miért jó? Nos, hallgatóságuk így legfeljebb abba tud belekötni, milyen számokat írnak, abba már kevésbé, miért nem tudják őket helyenként rendesen eljátszani – hiszen úgysem ismeri azokat senki. Akárhányszor zenei stílusuk meghatározásába kezdenek, értetlen pislogás és sörözés lesz a vége. Fedezd fel őket AlfaCityben és a http://www.garazsmenet.hu/ honlapon. (tervezett kezdési időpont: 15:00)

Indeed

A budapesti Indeed zenekar 2008-ban kezdte a pályafutását egy dohos óbudai próbateremben. Lőrinc, Nick, Gergely és Arshak már bandájuk megalakulásakor saját dalokat írt, és nem sokat teketóriáztak, a következő évben el is készítették első lemezüket Old Lands, Young Skies címmel, amit sajnos mindeddig nem sikerült kiadni. Ezek után az együttes a koncertekre helyezte a hangsúlyt, és több tehetségkutató versenyen is részt vettek. Fiatalos, dallamos zenéjük sok embert vonz a klubokba, AlfaCityben pedig várhatóan újabb rajongókat szereznek! www.myspace.com/indeedthemusic (Tervezett kezdési időpont: 16:00)

Írta:
Alfa Amore