Alfás lánykérés

2015-10-11  Tomi&Ritus
Az Alfa Romeók is főszerepet játszottak ezen a lánykérésen!
Hírek >> 2015  

Ritus - a menyasszony - beszámolója:

Egy átlagos vasárnapnak indult :) A Kedvesem elment itthonról, mert "dolga" volt.  Én csomagoltam, mert a párom szüleihez készültünk hétvégére. 

Egyszer csak jött egy telefon egy közeli barátunktól, hogy lerobbantak Miskolctól 50 km-re Felsőtárkányban, és nem e tudnék értük menni. Hát gyorsan bepakoltam a csomagokat és a segítségükre siettem :) 

Minden rendben volt amíg el nem hagytam Felsőtárkány városjelző tábláját amikor is hirtelen leállt alattam a kocsi. 

Sose csinált még ilyet és pont most amikor az isten háta mögött egyedül bóklásztam. Nagy szerencse volt, hogy ponnt arra járt egy párocska egy gyönyörű 156-os Alfa Rómeóval és mivel az Alfások mindig segítenek egymásnak hamar jó kezekbe kerültem. Mivel a közelben laktak felajánlották, hogy elvontatnak hozzájuk ott többmindent tudunk kezdeni a kocsival. 
 
Az utunk a Bambara wellness Hotelnél ért véget ahová legalább még tíz Alfa Romeo jött utánunk :) El sem tudtam képzelni hogy mi lehet itt :) Amint megérkeztünk fel is hívtam a páromat, hogy elújságoljam neki, hogy itt egy csomó Alfonz :)
 
 
Amikor kiszálltam a kocsiból azt hittem,  hogy valami rendezvény van a hotelben, de igazából nem is volt időm belegondolni, mert akkor megláttam ŐT :)  az Alfás kis családunk meghitt társaságában megtörtént a legszebb dolog, amiről álmodni sem mertem volna :) Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan el tudtatok jönni és velünk izgultatok, örültetek :) 
 
 
Külön szeretnénk megköszönni a fényképsorozatot és a videót Rácz Bosco-nak és Antal Istvánnak, valamint az ajándékokat és a képeket.
 

Utólag is nagyon köszönjük a szervezésben való segítséget Halesznak, aki az Amorén tevékenykedett.
 
Antal István fotói a flickr-en!

Ritus&Tomi oldala az Amorén.

Írta:
Tomi&Ritus
Kapcsolódó topic:
Hevesi huszárok

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2023-07-26 06:24:38 // 10070
Az már történelem:-)
Putyesz2023-07-25 07:29:15 // 10069
Majd írok egy beharangozót ha az időt lefixáltuk...
Putyesz2023-07-25 07:28:21 // 10068
Figyelj, sajnos szélvédőt kell cserélni a Nero-n, ezzel egyetemben fényeztetem a tetőt és a csomagtartót... Ezt augusztusban szeretném... Vagyis kell. Ha kész, tőlem mehet egy Minitali, vagy ahol az első Gyöngyösi tali volt, vagy amit találunk!... Ezt vedd készpénznek, és szeretném ha te főznél😉