Autózár probléma, egy váratlan helyzet

2020-03-17  Hirdetés
Bármikor előfordulhat, hogy kizárod az autóból, illetve bezárod az autóba magad, kattints ide, hogy megtudd, hogyan oldhatod meg ezt a szorult helyzetet. Amit első körben rögtön le kell szögeznünk: kár erőszakkal próbálkoznod.
Hírek >> 2020  

Mi történik az autómmal?

Vannak olyan helyzetek, amikor nem tudod kinyitni az autódat. Egyik leggyakoribb példa, ha bent felejted a kulcsot, az autó pedig automatikusan bezár. De okozhatja a gondot akkumulátor lemerülése, vagy más probléma miatt beragadt zár is. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a témáról.

Hogyan oldjam meg ezt a gondot?
 
A probléma megoldásáért kattints ide. Semmi esetre sem javasoljuk, hogy egyedül menj neki a zárnak. A modern autók laikusok által már csak roncsolással feltörhetők, de nincs erre szükség, mert mi szakértői vagyunk a témának. Gyári computerek, levegős párnák, drótok és csipeszek vannak a birtokunkban, amelyekkel egy karcolás nélkül kinyithatjuk az autót. Kattints ide, és megtudod milyen feltételekkel dolgozunk.
 
 
Az autót nem hagyjuk pácban
 
A kulcs, vagy a zár meghibásodása okozta a problémát? Esetleg az akkumulátor lemerülése? Ezekben az esetekben is segíthetünk.
Autózár nyitásra lesz szükség akkor, ha a kulcsot ellopják, de a kulcs el is törhet. A pótkulcsot (ha van) legtöbben otthon őrzik, éppen azért, hogy ne érje azt is baj. Sérülésmentesen kinyitjuk az autót, ha a kulcs újraprogramozására van szükség meg tudjuk oldani, a gyújtáskapcsolóba beletört kulcsot ki tudjuk szedni. Ha meg szeretnél találni minket, kattints ide!
 
Az akkumulátor is okozhat autózár gondokat
 
Ha totálisan lemerül az aksi, egyes autók már be sem engedik tulajdonosukat az ajtók mögé.A nyitás ezekben ugyanis elektronikusan működik, 5V alatt viszont már a zár sem reagál. Kattints ide, ha bővebben olvasnál erről!
 
Megtörténhet, hogy egy ilyen problémával éppen akkor nézel szembe, amikor hosszú kilométerekre vagy bárkitől, aki segíthet. Ekkor a telefonodra lesz legnagyobb szükséged, hogy szakértői segítséget kérhess. Mi kinyitjuk az autót, s ha megbizonyosodtunk arról, hogy
az autózár nyitásra az akkumulátor miatt volt szükség, bebikázzuk az autót és az élet megy tovább.
 
(x)
Írta:
Hirdetés