Új grafikák a Giuliáról

2011-05-02  Teddy
Új grafikák jelentek meg az Alfa 159-es utódjáról az interneten. Az egyik olasz blog olvasója több modell vonásait használta fel. Nekünk tetszik!
Hírek >> 2011  

Az olasz Autoblog olvasója, Alessandro Masera készítette el ezeket a grafikákat, s az időzítés pont jó volt. Sergio Marchionne a napokban mondta, hogy még nem véglegesítették a Giulia terveit, így a dizájnerek szabadon garázdálkodhatnak.

 

Masera három modell vonásait használta fel a Giulia elkészítéséhez. Természetesen a legtöbb elem a 8C Competizione formájából építkezik, de a Ferrari FF és a 4C Concept egyes vonásai vagy formai megoldásai is visszaköszönnek a terveken.

 

Lassan talán ideje lenne a 8C-ről a formatervezőknek tovább lépniuk, 2006 óta szinte az összes grafikánál a Centro Stile - egyébként méltán híres - formáját használják fel.

 

Nem sokkal a képek megjelenése előtt röppent fel a hír, hogy az Alfa a Giulia késedelme miatt fél évvel eltolta az amerikai piacra lépést, ami így már csak 2013-ban valósulhat meg. Sergio Marchionne, a Fiat vezérigazgatója a hírekre reagálva közölte: még 2012-ben bevezetik az Alfát az amerikai piacra és a 4C GTA lesz az első modelljük.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi