Buksi - főkép
>> SzervizAlfa 155 2.0 8V Twin Spark QV :) // 2011-01-29

Történt, hogy fel akartam applikálni a 156-os vonószemét a 155-re, mert az átalakított lökös miatt a gyári vonószemet nem tudtam visszatenni! Gondoltam így, hogy fényezésre vár a gép eleje bátrabban "faraghatok" egy kicsit! Hát sajna ennek a nagy bátorságnak az lett a vége, hogy saját balf@szságomból adódóan ki kellett cserélnem a hűtőt, mert kilyukasztottam! Ügyes, így legalább ennyivel is később lehet fényezni azokat az elemeket, amiket az őzike miatt cserélni kellett! :-( Viszont most már ez is új, igaz ez sovány vígasz! :-/
Ráadásul 1-2 liter hűtővíz is elfolyt, mire találtam egy tálkát, amibe a többit felfogtam! Valamennyi meg maradt is benne, majd kiderül, hogy mennyi! Igazából mindegy is, mert már úgy is megérett a cserére a fagyálló is! Egyébként nagy köszönet illeti vmaast kollegát, aki segített beszerezni az új hűtőt igen baráti áron (23.000,-)! Jah, és természetesen Tsiga-t is, aki másnap el is hozta nekem az alkatrészt akihez Marklar-on és két kollegáján keresztül jutott el! :-)) Köszi mindenkinek! :-))
És ha már kint volt a hűtő, akkor már a rozsdás tartóját is kezelésbe vettem! Szépen lecsiszoltam és lefestettem Hammerite-al! Sokkal szebb lett és remélem tartós is lesz! :-) Végül fel lett töltve a rendszer Paraflu fagyállóval (6000,-), amit meg Poló kollegának köszönhetek! A deszt. vizet meg a cégem állta! ;-))))



KM óra állása: 107786 Miles
Régi óra szerinti állás: 214595 Km
Motorgenerál utáni óra állás: 63722 Km (39595 Miles)