Tagok >> Schatzi147 >> 147 1.6 TwinSpark

147 1.6 TwinSpark  - főkép

Blog

2017-05-09
visszapillantó- bajok...

egy ideje mozgott a jobboldali visszapillantóm... húztam halasztottam, jóóóvan majd meghúzom a csavarokat vagy ilyesmi... hát mostanra már mozog a baloldali is, ééés ami a legszebb az egészben, a csavarok full szorosak, nem az a cink, hanem amibe belemennek a csavarok alulról, abba nem kapaszkodik a Tovább »

2017-05-03
lemostam... de minek?

hétfőn ráment a délutánom, hogy szépen a két kis kacsómmal végigsuvickoljam, minden ganyét leszedtem, volt itt sampon, tisztavíz, ilyen törlőkendő, olyan mikroszálas cucc... utána elvittem a mosóba és kapott egy glanz-ot is... csillogott mint a salamon ..... :D erre???? olyan vihar volt éjjel mint n Tovább »

2017-04-23
Éééééés úúúj embliii :D

vasárnap délutáni kellemest a hasznossal... gyerek biciklizett a platzon, anya emblémát cserélt :) a kocsit nem ér nézni, nagyon piszkos szegény, deee egy nap csak egy valamire van idő :D Tovább »

2017-04-23
új embléma

megérkeztek az újak! a régiek ocsmány kopottak voltak, ráadásul gondoltam nem árt egy kis változtatás, így nem a színeset rendeltem. csodaszép!! alig várom, hogy nekilássak kicserélni őket! :) Tovább »

2017-04-21
A kezdetek..

Tavaly augusztusban vettük a 147-et úgymond "pót-autóként". Tudtuk, hogy cirka egy évet álldogállt szegény. októberig napi szinten jártam vele 100km-t. Gond nélkül. Történt aztán, hogy ezzel kellett hazamennünk Magyarországra... 600km.. hát a kis drága másfél óra autópálya után úgy döntött hogy akko Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.6 TwinSpark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:fekete
  • Jellemzők:
    ˇülésmagasság állítás
    ˇoldallégzsák
    ˇutasoldali légzsák
    ˇvezetőoldali légzsák
    ˇállítható kormány
    ˇABS (blokkolásgátló)
    ˇszervokormány
    ˇködlámpa
    ˇelektromos ablak elöl
    ˇelektromos tükör

  • Extrák:
    Extra MÉG nemigen van benne, de dolgozunk az ügyön :)

Fotóalbum