Tagok >> Kym187 >> 156 2.4 20v Sportwagon

156 2.4 20v Sportwagon - főkép

Blog

2019-06-10
Pucolás

Nagyon sokat hallottam az utóbbi időben arról, hogy milyen hasznos dolog a szívósort levenni, és kitakarítani. Sokan mondták, hogy sokkal dinamikusabbnak, és füstmentesnek érzik, látják ezután az autót. Na hát akkor legyen... Hát a képek magukért beszélnek... van ott kox rendesen.. Bár én semmily Tovább »

2019-06-10
Vezérlés és apróságok

Úgygondoltam, ha már ennyi minden belekerűlt az autóba, és hamarosan Chippeshez látogatunk, akkor hogy minden lehetséges problémaforrást kizárjunk, legalábbis igyekezzünk, kicseréltük a vezérlést, görgőket, vizpumpát.. útközben azért egy két olajcső is cserére szorult, hát ezt is megtettük. Km: 22 Tovább »

2019-01-28
Tempomattosítás!

Mivel az autót céges autó mellett használom, ezért csak hosszabb távokat szoktam vele a leginkább megtenni, és elég sokat autópályán. Meglepő számomra, hogy bár egy TI modellről van szó, és a piros cérnás, combtámaszos sport ülésekig, a napfénytetőig, SZINTE minden extra benne van; tempomatt nem v Tovább »

2018-09-14
Alsógatyáig

Eljött az idő, és a pénz is összegyűlni látszott a kuplungprobléma orvoslásához. Megmaradt előző Alfám téli kerekeit eladtam, az új Alfámhoz kapott télit szintén eladtam, régről megmaradt Remus sportkipufogó dobot eladtam, és a megtakarításomat is beledobtam a kuplungba, de a legalább megvan ez is. Tovább »

2018-08-14
Csak ami a legfontosabb

Úgy döntöttem, hogy megindulok Görögországnak nyaralni, zörgő lendkerékkel, aztán ha meg kell állni akkor megállunk. Kicsit felelőtlen húzás volt a részemről, viszont miután a mesterrel konzultálva is a legolcsóbb megoldás is 400 ezer Mátyásba kerűlt volna, így aztán, inkább a betervezett nyaralás Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum