Tagok >> Laciferi >> GT 1.8 Twin Spark Progression

GT 1.8 Twin Spark Progression - főkép

Blog

2022-01-11
Guszti új gazdát talált

A mai nappal egy Alfás családhoz került Guszti, a szerelője marad ugyanúgy Zsolti. Sóskút környékén láthatjátok ezentúl. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert jó helyre került. Most határozatlan időre elhagyom nem csak az Alfások, hanem az autósok táborát is. Tovább »

2021-12-20
Megvan a műszaki

Ma voltam műszakin, a srácok mindent rendben találtak, így Guszti újabb 2 évre megkapta a plecsnijét. Újra a Csepel Művekben szorgoskodó csapatra esett a választásom, Olman Zsolti közvetítésével. Műszaki érvényessége: 2024 Január 8. Tovább »

2021-12-03
Néhány apróság, nem apró pénzért

Időnként jött a rettegett sárga tengeralattjáró és riogatott, na elvittem Zsolthoz kiolvasni mi a bibi, hát 3-as henger gyújtáskimaradás volt a probléma. Mai napra beszéltem meg Zsolttal, hogy akkor a gyújtás trafó csere legyen meg, valamint egy apró hiba elhárítása is megtörtént, a kormányban lévő Tovább »

2021-11-07
Kipufogó rendszer csere

Sajnos a kipufogó rendszerem megadta magát (gyári volt, élt 16 évet), így megbeszéltem egy drága randit Tibivel, aki az előző Alfim kipufogóját is megcsinálta. Kiderült, hogy sajnos a flexibilis cső, a középső dob és a hátsó dob is az enyészeté lett, így ezeket mind cseréli nekem Tibi, a közép és Tovább »

2021-11-02
Téli gumik fel

Ma felrakattam a téli gumikat, a szokásos helyen. Most tavaszig pihennek a gyári felnik a nyári gumikkal fent a lakásban letakarva, állványon. Szerviz: gumidirekt.hu, Budapest Km állás : 117046 Nyári gumi km idén: 5845 Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:GT 1.8 Twin Spark Progression
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2005
  • Színe:Ezüst
  • Jellemzők:
    1.8 TS 140 LE, 17"-os gyári Alfa GT felnik, gyönyörűen megkímélt állapot, valós 91250 km-el
  • Extrák:
    ABS, ASR, ESP, 6 légzsák, multikormány, digitális klíma, elektromos ablakemelők, elektromos tükrök, ülésfűtés, beépített mélyláda (SAL), plüss ülések, Yatour audio rendszer, alumínium váltógomb, egyedi típusazonos szőnyegek, tempomat, tolatóradar, stb :)
  • Egyéb:
    Még mindíg feldolgozás alatt van bennem az a tény, hogy egy ilyen álom autóm lehet :)

Fotóalbum