Tagok >> WarbiRunner (Gyuri) >> 159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI

159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI - főkép

Blog

2021-05-07
Zen forever?

Hosszas gondolkodás után meghirdettem. A Giulietta is kellett hozzá, hogy így döntsek. Ősz óta kb. 500km-t autóztam vele, nincs szükségünk most két autóra, most tudok nyugodtan kiszállni belőle. Úgy átadni, hogy egy jó autót adjak tovább, problémák nélkül. Úgy eladni, hogy még én is értelmezhető öss Tovább »

2020-11-16
Gate Change - flight no. 746

Hogy ez is rögzítve legyen, még szeptemberben megkapta a piros autó a szélesebb, kényelmesebb, térkövesebb beállót. Szerettem ott nézegetni a 159 formáját, de így logikusabb, kényelmesebb a napi sürgés forgás. Tovább »

2020-11-11
Nyári limó

Úgy tűnik ez eldőlt, a 159-re nem kerül téli kerék idén. A gumik elkoptak, már nem adok nekik még egy szezont. Újat nem veszek rá, a tavalyi tapasztalatok alapján felesleges, 1000km-t ha mentünk téli körülmények között az autóval. És még előttünk a karantén. Ezzel a lendülettel a Giulietta megkap Tovább »

2020-10-12
Vezetéstechnika

A véletlen úgy hozta, hogy pont Budapestre kellett mennem szombaton, mégpedig elég korán, fél nyolcra. És aztán pont volt egy szabad délelőttöm, így az utolsó pillanatban regisztráltam az Alfa Amore vezetéstechnikai tréningjére. Régóta terveztem, hogy egyszer elmegyek,most jött ki rá a lépés. Nagyon Tovább »

2020-09-08
Mátra - autózás?

Még augusztus végén kirándultunk egyet, egy családi összejövetelre, Mátraházára. És újra az autópályás csendet választottuk. Nem volt rossz döntés, és az odafelé út keserűségét is sikerült enyhíteni, legalább egy kicsit. Ugyanis gyönyörű időnk volt, vidám autózásra számítottam azon a pár kilométeren Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2011
  • Színe:fekete
  • Jellemzők:
    200 lovas JTDm motor, automata váltóval, valós 125000km futással. Semmi "libatoll", ez súlyos egy autó, minden értelemben :-)
  • Extrák:
    Az első tulajdonos bekötötte a szemét és poénból végig x-elte az extralistát. A tetőablakot kihagyta, ezen kívül nem tudnám felsorolni mi minden van benne. Kicsit ismerkedem az autóval, aztán egyszer frissítem ezt itt...

Fotóalbum