Tagok >> EngineCoffeeTables >> Spider / GTV GTV 3.0 V6

Spider / GTV GTV 3.0 V6 - főkép

Blog

2012-06-30
Dohanyzoasztal update :)

Mivel egyre jobban beszippant a dohanyzoasztal keszites (lasd : automotorokbol keszitett dohanyzosztalaim feszbukos oldala ) gondoltam nem feledkezek meg az elso es otletado asztalrol es kicsit felujitom. Elsokent az uveglapra Tovább »

2011-10-23
New Design

Soha nem tudom megtagadni magam és egy idő után muszálynak érzem hogy minden autóm kinézetén változtassak. Hála istennek a GTV külseje magában is nagyon egyedi és figyelemfelkeltő. Remélem nem sikerül rontani rajta, pedig a fóliás mester megprobálta, négyszer szedte vissza a tetejét, az oldalcsíkot Tovább »

2011-10-13
Feltámadás

Januárban vettem az autót és mindjárt motorcserével kezdödött közös életünk és csak április elején kaptam vissza. Nem szép történet de ez a blog most nem erről szól. Anno KGBMAN ötlete volt hogy csináljak a régi motorból dohányzó asztalt. Akkor még csak elgondolkoztam rajta. Később megvették a mot Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV GTV 3.0 V6
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:piros
  • Jellemzők:
    Csak a baj volt vele, rakoltottem csillio fontot es allandoan baj volt vele. Egyetlen jo dolog amiert el kellett adnom: Gyerekaldas ele nezunk es minden pennynek meg van most a helye. Amugy a legdurvabb auto volt amit valaha birtokoltam. A mindennapi kozlekedesben olyan felsobbsegerzetet biztosit hogy az mar veszelyes.

Fotóalbum