Mutasd

>> Szerviz2008-05-23

Tegnap elhoztam az autót Piritől, kicserélte a szelepvezetőket is és végre nem füstöl, nem eszi az olajat. Most műszakilag végre rendben van. De eldöntöttem, eladom. Húz a szívem egy 156 SW felé. Egyúttal kipucoltam az autót A-tól Z-ig.

 
>> Szerviz2008-04-18

Ismét elkezdte enni az olajat a gép, visszavittem Pirihez, gyári hibásak voltak a szelepszárszimeringek, gariban kicserélte mindet.
Ha már ott jártam, akkor kicseréltettem a bal első kerékagyat, meg a csapágyat, hogy végre fel tudjam rakni a nyárikerekeket. Az egyik menet szétment, ezért került rá sor.

 
>> Szerviz2008-01-03

Ma voltam futóműátvizsgáláson, az első kerekeknél kellett egy picit állítani, amúgy minden rednben van. Állítólag azért eszi a BH gumi belső felét, mert padkázástól szálszakadásos lett a gumi. Vettem Bosch ablaktörlőket előre, elég jónak tűnnek.

 
>> Egyéb2007-11-27

Surci kolléga jóvoltából sikerült kicserélnem a hátsó lámpáimat egészségesekre. Sajna az enyémek külső burkolata uaott meg volt repedve mind a kettőnél, így beáztak. De most már nem fognak. :-))

 
>> Egyéb2007-11-24

Sikerült szereznem George kollégától egy igen jó állapotú téligarnitúrát. Moccannom sem kellett érte, mert Willy házhoz hozta. :) Ma fel is dobáltam őket. Közben szembesültem a ténnyel, hogy a nyári kerekeknél a jobb első és a bal hátsó gumik belső fele kopottabb, mint a külső.

 
>> Szerviz2007-11-12

És végre elkészült! Ma hozhattam el Piritől az autót. Gyönyörűen jár a motor, semmi dieseles hang. Most egy kis bejáratós időszak következik.
Amit csináltak:
- hengerfejtömítés
- szelepszárszimering
- szelepcsiszolás, szimeringezés
- fagyálló
- motorolaj (Selenia 20K)
- olajszűrő
- lambdaszonda
- vezérműszíj
- gyűrűgarnitúra
+ munkadíj

 
>> Egyéb2007-11-06

Kicseréltem az összes ledet a pótféklámpában, a fele nem világított. Kis szenvedés van vele, de megéri!

 
>> Szerviz2007-10-11

Rendeltem megint 2 liter 20K-t. Most maxon van az olajszint. Novemberben irány a szervíz, addig kihúzzuk így. Megjöttek az Amore-s dolgok is: rendszámkeret, kígyó. nyakbalógó, cuore sportivo matrica.

 
>> Egyéb2007-09-20

Már kezdtem örülni, hogy bevált a lambda, a fogyasztásomon tényleg mutatkozott.
Erre egy pesti dugóban való araszolás közben ismét rángatás, padlógáznál semmi, durrogás alulról. Félreálltam és széthúztam a csatlakozóját, azóta semmi.
Sajnos meg kell vennem majd az eredeti Fosch-t. Tanulság: csak az eredeti alkatrészeket szabad megvenni.

 
>> Szerviz2007-09-20

Megjött az olaj, beleöntöttem mind a 2 litert, most van minimumon a szint. Jövő hónapban irány a szerelő, valószínű szelepszárszimering csere lesz. :(
Rendeltem egy pollenszűrőt is, most már nem párásodik esőben az ablak. :)