Mutasd

>> Esemény2017-12-04

Idén sajnos nem volt lehetőség, hogy sűrűbben találkozzon a négyes index, de hébe-hóba megoldottuk. Az idei M.C évadzáró kicsit megcsúszva, decemberre lett beiktatva. Nem is gond, legalább egybe kötöttem az idei disznóvágással :-)
Időpont lefixálva, mindenkinek körbeküldve. Volt aki eltudott jönni, de sajnos akadtak akik nem :-(
Jorjie, ahogy szokta előző nap már meg is jött, finom hurka vacsorával vártuk, amit jóféle gyümölcspárlattal csapattunk széjjel, hogy legyen hely a finom rétesnek amit ő hozott. Beszélgettünk, majd korán lefeküdtünk, hogy pihentek legyünk.
Eljött a várva várt nap. Reggeli készülődés, aztán irány a tanya. Ott már vártak a malackák. Két malackát vágtunk. Egyett Kazes barátomnak egyett magunknak. A kisi 105 kg, a nagyobb 185 kiló lett :-)
Hamar a platóra kerültek és irány haza. Itthon jött/jöttek a welcome drinkek majd neki álltunk a malacok feldolgozásának.
Párhuzamosan ittunk és daraboltunk :-) fogyott a husi fogyott az üdítő. Reggelire lecsós hagymásvér volt, és egy kis sült velő. Közben megjelent Tomi146. Sajnos ő csak beugrott egy kicsit mert ment dolgozni. Kicsit később megjött Warbi aki egészen Debrecenből hajtotta idáig a csillagrombolót. Nagy örömmel fogadtuk akárcsak a kicsit később érkezett Buksi fiút. Jolesett, hogy eljöttek. Sokat beszélgettünk, iszogattunk, tapasztalatot cseréltünk és terveinket osztottuk meg egymással. Lassan elfogytak a malackák, és az éhes vendégeknek finom kolbász hamburgert kínáltuk ;-)
Telt az idő, elfogyott minden, lassan útra keltek a vendégek is :-(
Mindent össze vetve remek kis évadzáró lett, csodás barátok társaságában. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, és jelenlétével emelte a színvonalat, hangulatot. Következő malacvágásos M.C találkozó húsvét körül lesz, melyre várok mindenkit aki egy jó hangulatú Alfás buliban szeretne résztvenni. Részletek később, érdeklődni nálam ;-)
Akik jelen voltak:
Jorjie
Kazes+asszonypajti
WarbiRunner (Gyuri)
Buksi
Tomi146
És persze jómagam+lányom+asszonypajti+anyukája és kedves böllér barátom a kedvesével (Tomi, Betti)