GT 1.9 JTDm 16V - főkép

Blog

2016-11-29
Eladtam...

Hirtelen vezérelt ötlet volt,hogy meghirdetem. Most van lehetőségem átülni valami másba, az autó patent , nem volt kétség,hogy elviszik. 5napig sem volt hirdetve, használtautóra fel sem került. 2016.11.26-án elkelt. Jöttek, megnézték, kipróbálták, nagyon jól esett amit mondtak,hogy jó pár GT Tovább »

2016-11-07
Proxy rendezés

Pár blogpost-al lejjebb írtam,hogy klímapanel csere óta villog a km órám. Mostanra már kellő módon idegesített, szóval pontot tettünk a végére. Igazából siman ment a dolog, köszi Flagzon. Sajna a hibáról nem készült kép. Átnéz Tovább »

2016-10-26
Kulcskérdés

Mikor megvettem az autót nem működött a távirányító, már akkor gondoltam,hogy egy lemerült elemnél azért komolyabbról van szó. Hát így is lett ,panelt kellett benne cserélni, felprogramozni a kocsira, és a PIN kódot is lekérni, mivel persze(miért is ne) nem volt az autóhoz. Rakattam bele tartós ,mi Tovább »

2016-10-19
Téli kerekek 2.0

Az előző blogomban írtam,hogy téliesítettem. Sajnos nem voltam elégedett az esztétikával. A GT sárvédői jóval szélesebbek ,mint a 156-os Alfának, szóval nagyon benyelte a teledialokat. Oldalról még akár jól is nézett ki ,de szögből nézve nagyon nem tetszett. Nyomtávozni ilyen filléres felnit nem áll Tovább »

2016-10-14
Télre készülés, alvázvédelem, téli kerekek.

Télre készülünk. Az autó Olasz import, tehát rozsdamentes, ezt szeretném megőrizni, ezért le alvázvédőztem mindenhol. Kivettem a dobbetéteket, lemostam, zsírtalanítottam, kicsit megcsiszoltam és kikentem mindenhol, na meg persze az egész alját. Érdekes,hogy ahol gyárilag nincs alvázvédő felhordva, Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:GT 1.9 JTDm 16V
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2004
 • Színe:Szürke
 • Extrák:
  -Olasz import egyszóval rozsdamentes
  -Gyári, sérülésmentes fényezés
  -Piros bőrbelső
  -Bose Hifi
  -6-os kéziváltó
  -Chip tuning 180le 380nm
  -35mm ültetés
  -Bilstein lengéscsillapítók
  -Facelift díszrács
  -O.Z Superleggera 18-as versenyfelnik
 • Egyéb:
  Tervezek pár átalakítást :)

Fotóalbum