Tagok >> zsazo >> 147 Distinctive

147 Distinctive - főkép

Blog

2012-11-18
Fölső lengőkar , és temosztát csere

A hétvégén ki lett cserélve a két első felső lengőkar , és a termosztát . Még jövő héten kell egy futómű beállítás , majd téli gumi vásárlás következik , és akkor már rendbe lesz télire . Tovább »

2012-11-14
Az autó vásárlása és állapota majd felújítása .

Az Alfát 2012.01.24-én vettük , a hazaút elég kérdéses volt , mivel sebességbe alig lehetett tenni , a kuplung annyira rossz állapotban volt , de szerencsésen hazaértünk Budapestről Szolnokra . Másnap leesett a hó , így egy pár hétig kényszerpihenő volt , mivel nem volt hozzá téli gumi és a futómű i Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2002
  • Színe:zöld metál
  • Jellemzők:
    5 ajtós -8 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – ASR (kipörgésgátló) – állítható kormány – CD-s autórádió – centrálzár – dönthető utasülések – elektromos ablak elöl – elektromos tükör – fedélzeti komputer – függönylégzsák – fűthető tükör – indításgátló (immobiliser) – kikapcsolható légzsák – ködlámpa - riasztó – középső kartámasz – manuális klíma – manuális sebességváltó – oldallégzsák – plüss kárpit – szervokormány – színezett üveg – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák.

Fotóalbum