Tagok >> Gegee >> Giulietta 1.75 TBi QV

Giulietta 1.75 TBi QV - főkép

Blog

2020-11-23
Csalódottság.

Sajnos csak itt tudok hangot adni a csalódottságomnak, ami nem nektek (a blog olvasóknak), de nem is az oldal üzemeltetőinek szól, hanem a gyártónak, mivel kijelentették, hogy ma már kénytelenek a potenciális vevőkre koncentrálni, mert most mindenki SUV-ot akar. Nem mindenki. Nagyon vártam az új GTV Tovább »

2020-07-10
Farewell

Külföldi munkavégzés miatt elmaradt ez a blog, de az 5 év megérdemel egy méltó búcsút, mert rengeteg örömteli pillanatot adott az autó. Igazat megvallva sok terv merült fel, ami miatt az autó eladásán nem gondolkodtam hetekig, hirtelen felindulásból döntöttem így. Ha sokat gondolkodtam volna, még mi Tovább »

2019-04-07
Szerviz

Forgatókönyv szerint április elsejével forgalomba helyeződött az autó, így a folyadékok cseréje rutinszerűen megtörtént. Kb 4500 km volt az olajban ami nem, de az egy év már okot ad a cserére, így ezzel nem szoktam spórolni. Cerélve lett: - motorolaj (Sport power 5W40) - olajszűrő - pollenszűrő Tovább »

2018-11-19
Téli pihenő.

Csak a szokásos mizéria. Pénteki nap, előrejelzések szerint jön a rossz idő, így amíg még 10+ fok van és süt a nap, addig kell ponyva alá kerülnie a vasnak. Röviden: kézi mosás, takart felületek levegővel kifújatása, szárazra törlés és napon szárítás, majd garázsba állás. Igaz már hideg, de napos és Tovább »

2018-07-27
Motorvezérlő frissítés

Motorvezérlő egységen megtörtént a frissítés az Autóház Budaörsnél. Gyári program frissítésről van szó, ne gondoljunk semmi rosszra. Érzésre semmi extra, manuális váltós az autó, szóval esetemben nem volt kritikus a frissítés hiánya. Pontosan mit, illetve miket érintett, arra én sem kaptam széles kö Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulietta 1.75 TBi QV
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2010
  • Színe:Bianco Pastello
  • Jellemzők:
    235 LE
    Igaz nem GTA, de nagyon közel áll hozzá.
  • Extrák:
    - QV
    - Gyári navigáció
    - 18"-os 8c design felni
    - Sok, sok minden, ami egy QV alap felszereltsége, így részletezni felesleges
    Ami nincs:
    - Napfénytető (hiányzik nagyon)
    - Xenon
    - Fűthető ülések (Télen nem használom az autót, így ez az extra nem hiányzik)
  • Egyéb:
    Életem legjobb autója. Hosszú keresgélés, kutatás után sikerült megtalálni ezt a fehér szépséget.

Fotóalbum