Tagok >> gtviktor >> Spider / GTV 3.0 V6 24V

Spider / GTV 3.0 V6 24V - főkép

Blog

2020-05-17
Szezonnyitó 2020

Kész, nem bírtam tovább. Menni kellett. Ha sehol sem lehet megállni, sem egy kávéra, sem egy pisire, akkor is. Van az a pont amikor már a mentális egészség védelmében le kell nyitni a tetőt. Telefonos szervezkedés Giuseppével, aztán Piritu is jön, és SKrisz is. Na, ez már minitúra. Balcsi, mi más Tovább »

2020-04-10
GTA felnik

Még 2019-ben szülinapomra asszonykám megelpett egy szett szűz GTA felnivel, de akkor felesleges lett volna feltenni. Március elején rendeltem Ultrac Satin-okat, össze is lett szerelve a helyi gumis által. Jött a fejvakarás a Spider egyedi ET értéke miatt. A gyári 17-es Teledial 7.5x17 ET 30.5, a Tovább »

2020-04-05
DAB antenna

Itt a meleg, nem törnek a kárpitok! :) Szerettem volna feltenni egy DAB+ antennát, lévén a fejegység tudja, és az USB-s vevő is megvolt hozzá még asszony előző autójából. Mi értelme ennek? Magyarországon nem sok. De amint külföldre teszi az ember a lábát, sokkal több adó lesz hirtelen elérhet Tovább »

2020-04-05
Hátsó ablak csere

A tavasz közeledtével előkészültem a tervezett autósimogatásra. A hátsó ablakom ugyan nem repedt, de volt benne pár csúnya karc, ami nagyon zavart. Új hátsó ablakot rendeltem a CabrioSupply-tól, a régit pedig kiszerelés után elraktam, majd meglátjuk javítható-e vagy bele kell majd varrni egy új "üve Tovább »

2019-11-15
Téli álom

Kihasználva a mai borongós ámde csapadékmentes időt és a száraz útfelületet, elvittem a kézimosóba egy téli pucolásra. Utána egy hosszabb út következett hogy a kipuff is kiszáradhasson. Még pár óra száradás után irány a garázs. A ponyvát ráhajtva szomorú szemekkel nézett vissza rám, de megígértem ne Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 3.0 V6 24V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2002
  • Színe:Rosso Proteo
  • Jellemzők:
    Német autó volt, de Hollandiában sikerült megvenni. A Madeno kipuffot leszámítva mindene gyári. 2002 októberi gyártás, 2005-ös első forgalomba helyezés. Manuális tető. Rozsda- és kókánytuningtól mentes.
  • Extrák:
    Az egész autó egy nagy extra :)

Fotóalbum