Mutasd

>> Szerviz2014-10-12

Tegnap este, Mr. Szerelőlámpa segítségével visszakerültek a fényszóróim a helyükre. Nem szerettem volna még egy éjszakát, fóliázott szemgödrökkel hagyni az autót a pakrolóban, ezért tzoli155-től hazaérve, nekiálltam a helyükre rakni a fényszórókat.
A visszarakás is nagyon egyszerű művelet volt, csak a sötét nehezített kicsit a dolgon. Felújítás után, a fényszórók állítócsavarjai úgy működnek, mint újkorukban. A törött műanyag pöckök cseréjével, pedig a belsőrész mozgása is megszűnt. Nagy az öröm, tzoli155 nagyon profi és gyors munkát végzett. Mindenkinek ajánlom a Mestert, akik beteg, gyári fényszóróikat szeretnék ismét újkori állapotukban tudni.

Frissítés 1.:
Péntek reggel elvittem a fényszórókat beállíttatni, a házunk mellett lévő Magyar Autóklub műszaki állomásra. A beállítást végző szerelő, nagyon dícsérte a fényszórók tökéletes vetítési képét. A jobb oldalin kellett minimálisat állítani.
Beállítás után, kaptam tőlük ajándékba 1 évig érvényes diszkont klubtagsági kártyát, amihez - mint kiderült - ingyenes szolgáltatásként járt a fényszóró beállítás. Tehát ezért sem kellett fizetnem.

Frissítés 2.:
Riki-től szombaton kaptam 2 új, Hella H1 ízzót, ezek is bekerültek a fényszórókba.